• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů
    GIO
    GIO --- ---
    ja mam bento kronen mega regular. supr.
    BHANY
    BHANY --- ---
    Krmite nekdo krmivem Arden? premyslime na co prejdem, zatim mame acanu...Nejake reference?
    GIO
    GIO --- ---
    vite co jí můžete,))
    BHANY
    BHANY --- ---
    TANKGIRL: mame bile znaky :)
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    BHANY: cela cerna? fesanda je to!!
    GIO
    GIO --- ---
    GIO
    GIO --- ---
    BHANY
    BHANY --- ---
    dekujem...zatim se ji dari az moc dobre a zlobi panicku

DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---
    boha chcela by som steniatko ;)

gratulujem k baby,nech je zdrave!
    BHANY
    BHANY --- ---
    jj, mám jen půjčenou kameru, tak je kvalitka horší, ale napravím to během pár dní :)

já jsem si říkala, že je asi brzy na tvrdé žvýkání...počkáme na nové zuby a zatím to zvládnem s gumovými hračkami

díky
    GIO
    GIO --- ---
    černá.)
    GIO
    GIO --- ---
    slecna psí má krásné jméno ale z fotky teda mco poznt neni, jen ze je cerna(nebo plastova?.)
    GIO
    GIO --- ---
    zacni pomalu, to pude
    a jak ses ptala vedle na ty kosticky, ona se bude ted prezubovat od cirka peti mesicu, takze nez se prezubi, moc se nic tvrdeho nedoporucuje, ale muzes zkusit ji dat treba praseci ousko, to zvladne i mensimi zoubky, neni to ta tvrde..
    BHANY
    BHANY --- ---
    THE_HEAD: tak nejak jsem to planovala....dojit s odpadky...do sprchy se zavrit atd. . . . zacnem postupne prodluzovat
    THE_HEAD
    THE_HEAD --- ---
    BHANY: urcite. ale pomaly. chod niekam na 2 minuty. potom na 5 potom na 10 potom na pol hodinu. postupne proste.
    BHANY
    BHANY --- ---
    ještě jsem se chtěla zeptat...když někam odejdu (třeba i do koupelny), tak pláče...myslíte, že už je časji pomalu zvykat na to, že někdy bude sama? nebo je ještě brzy...
    BHANY
    BHANY --- ---
    tak ještě jednou
    BHANY
    BHANY --- ---
    Ahoj,
    tak se k Vám hlásím, včera jsem sidomů přivezla tohot drobečka. Afrodite-3 měsíce.

DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---
    jj
    GIO
    GIO --- ---
    DOPEDOLL: to zas nesmis tak brat, ät si tez uziva zivota, to by se nemohla ani pohnout, ja tez plasim,a l ekdyz vidim, jak ji bavi hopsat a silene sprintovat a skakat za micem, je mi lito ji furt omezovat.-/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam