• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů
    YORICK
    YORICK --- ---
    DOPEDOLL: nechci ti do toho kecat, ale rc je vazne sileny zradlo. prijde mi dost predimenzovany, nadopovany.
    GIO
    GIO --- ---
    LANTANA: hehe nojo.)
    aha mam jeste jednu diskuzi, o molossech.))
    LANTANA
    LANTANA --- ---
    dle názvu skoro přesně pro tebe :-)) díky za tip!
    když ale ty moje štěnda nepatří do týhle diskuze :-/ jsou to totiž tosy.. no ale na ukázku nějakou vyberu.. :)
    GIO
    GIO --- ---
    LANTANA: ukaz setnatka.)
    GIO
    GIO --- ---
    no to by mohlo pomoct, ja pouzivam mast na tlapky, tak se to jmenuje... a ono je to dlouhodobe leceni tohleto, visco ten pes si to furt olehava dal:-/
    LANTANA
    LANTANA --- ---
    no my jsme právě udělali všechno možný, bednu se štěňatama má vystlanou a měkkou, ale navrchu má prostěradla a o ty si to podle mě nejdřív jakoby spálila.. normálně používáme takový ty protiotlakový chlupatý deky, docela fungujou...
    a je to nějaká speciální mastička? my zkoušíme nějakou mastnou propolisovou na jizvy a ztvrdlou kůži, ale řekla bych že efekt nic moc :-(
    GIO
    GIO --- ---
    no, musi lezet na mekkem, ja to mazu takovou mastickou jeste na packy.. ale mi moc psi na mekkem lezet nechteji, jen vecir, i kdyz dogina jo.. ale pes ma nehorazne otlaky..
    LANTANA
    LANTANA --- ---
    Nemáte někdo zkušenosti s otlačenými lokty? Případně nějakou radu, jak se jich rychle zbavit? Během pár dní se to naší feně udělalo po porodu a teď se nám nedaří to zahojit.. :-(
    DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---
    royal canin tu :) od malicka
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    BHANY: nj, nekoho mi to pripomina :) je to rosta!! my krmime calibrou... nijak po tom brutalne nepribira a moc mu chutna... a krom toho, ze je to nase vyhublo (coz mu spis prospiva) jsme taky spokojeni!
    GIO
    GIO --- ---
    ja mam bento kronen mega regular. supr.
    BHANY
    BHANY --- ---
    Krmite nekdo krmivem Arden? premyslime na co prejdem, zatim mame acanu...Nejake reference?
    GIO
    GIO --- ---
    vite co jí můžete,))
    BHANY
    BHANY --- ---
    TANKGIRL: mame bile znaky :)
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    BHANY: cela cerna? fesanda je to!!
    GIO
    GIO --- ---
    GIO