• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů

Obrovské a impozantní, přesto něžné a mírumilovné. Rozhodně však žádné bábovky co si nechají na sobě dříví štípat, to jsou německé dogy.
    Jste jejich přáteli, nebo dokonce jedna kráčí dennodenně po vašem boku? Pak vítejte... a pochlubte se..

stranky klubu chovatelu
    zde najdete aktualni kalendar vystav

zdraví vás patronka Louisiana a těší se na nové kamarády, které spolu s několika informacemi šoupnem na nástěnku..

Německá doga je Apollem mezi psy, neznám citlivější, jemnější a hravější zvíře. Má na jedné straně vlastnosti bojovníka a štváče, na druhé dušičku až dívčí jemnosti. Spojuje v sobě velikost a hrdost šlechtice, pružnost šermíře, krásu a statečnost dohromady. Tak jak se k doze chováte, takového psa budete mít. Doga nikdy nezapomene a těžko odpouští...
    rozbalit záhlaví
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: jejda jejda, to vubec neslysim rada :(( ale dulezite je, ze uz je v poradku a lita za Lulu s krunyrem :))
    ale vubec nemam rada ty hnusne veci co strkaj pejsci do tlamy pred operaci a tak, hnusnej pohled a jeste k tomu se mi u toho vyvolavaji neprijemne vzpominky :((
    PS: jeden psi chlapecek od sestricky Loly od Abuaka jede prave ted na Moravu s moji segrou, tak mu to vyrid, fotky jak kluk jeden baculata poroste budu postupne dodavat :))
    GIO
    GIO --- ---
    YKAM: no reknu ti, v patek vnoci jsem litovala, ze jsem do toho sla. pes mel komplikace a musel znovu na sal.. ale snad uz je to nejhorsi za nama--- ted ma trychtyr, a bere antibiotika a je jak z divokejch vajec, Lulu pred nim zdrha protoze do ni tim plastovym vymyslem zducha.)

YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: aha, tak to rozhodne chapu vasi volbu, nerozhodla bych se jinak :)
    tak at je fesakovi bilemu po operaci uz jen dobre, preje teta maky a Gazzan :))
    GIO
    GIO --- ---
    YKAM: je nemocnej, diagnoza erotomanie, ma zvetsenou prostatu a vysokou hladinu testosteronu, zhubnul mi behem mesice az dvou cca 7 kilo, vypada strasne a strasne se trapi jakoukoliv fenkou kterou jen zahledne..
    ted bral tyden leky a byl jak vymenenej, mily hodny pejsek, a to rozhodlo, nechceme aby byl do konce zivota na prascich a tohle je schudnejsi reseni no..
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: a proc jdete s Abuem na kastraci ????
    GIO
    GIO --- ---
    jezis to chapu.)
    je kjasna a ma moc kjasny obojek.)
    my jdem dneska s e psem na kastraci, tak snad bude vse ok..
    DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---
    strasne sa tesim na havka svojho uz :) dva mesiace bez neho.ma ani nespozna ! :(
    DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---

TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    :))
    GIO
    GIO --- ---
    jeste oba nase milášky spolu, naaranzovat je mi trvalo asi pet minut, predevsim proto, ze se LUlu bala o lachtana.))
    GIO
    GIO --- ---
    TANKGIRL: Lulu ji dela zridka..ale pak to stoji za to.) i kdyz, uz se takhle obcas nakrucuje inpred mnou, a to je uspech.) necha se podrbat na brisku.))
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    GIO: tuhle polohu mame nejradsi.)
    GIO
    GIO --- ---
    pohodáá
    GIO
    GIO --- ---
    DOPEDOLL: bento-kronen.))
    DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---
    pici ja som to vedela.tak cim ju mam krmit :)
    YKAM
    YKAM --- ---
    DOPEDOLL: ja taky krmila RC, ale uz nikdy .......... opravdu nikdy !!!
    Gazzin mi po nem vyrostl strasnou rychlosti a telo se s tim nejak nesrovnalo, zacal mit problemy, jak s pateri tak s nohama :(
    a neni to jen ma osobni zkusenost, setkala jsem se i s dalsimi chovateli co meli tu samou :(
    ale samozrejmne ti nic nevnucuji, jen pisu sve zkusenosti ............
    GIO
    GIO --- ---
    YORICK: ja s nim prestala krmit, protoze pes mi po nem hubnul a cuba to vysavala jako vysavac, moc male granule..
    ja ted pujdu na kastraci uz i s pejskem, tak pak budem muset hlidat vahu a bento nedela lehkou variantu mega granuli, tak, snad to zvladnem s nizsimi davkami, menit znacku se mi nechce... uz na ni mm i kocky a vsichni vypadaji skvele.

a byli jsme s cubou na prohlidce - rocni, pan doktor nas pochvalil, ze je pekne zachovala a vsichni nad ni nuchali jak je krasna.
    a mame 55,3 kila.)
    GIO
    GIO --- ---
    Lulu byla na vylete bez Abbouška.)
    YORICK
    YORICK --- ---
    DOPEDOLL: nechci ti do toho kecat, ale rc je vazne sileny zradlo. prijde mi dost predimenzovany, nadopovany.
    GIO
    GIO --- ---
    LANTANA: hehe nojo.)
    aha mam jeste jednu diskuzi, o molossech.))
    LANTANA
    LANTANA --- ---
    dle názvu skoro přesně pro tebe :-)) díky za tip!
    když ale ty moje štěnda nepatří do týhle diskuze :-/ jsou to totiž tosy.. no ale na ukázku nějakou vyberu.. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam