GIO: vsichni vime, ze doga je plemeno nekonfliktni, ale nikdy nerikej nikdy, mi se ted Gazzan 2 popral a to z niceho nic :(
Espinek byl neskutecnej pohodar, ale v urcitem veku si proste zacal hlidat Sarinku a sem tam si s nejakym psem vymenili nazor, ale jen tak jemne, nikdy to nebyla nejaka mega rvacka, ono totiz stejne stacilo par Espinkovych chvatu a druhej pes vedel, ze se na to muze vykaslat, ze nema sanci :))
Sarinka si taky nekdy musela sjednat poradek ve smecce, protoze kdyz jsme se kolikrat sesli cela banda, tak tam kolikrat bylo vic psu nez lidi, ale vetsinou se Sarinka prosla po place a nikdo si na ni nic nezkousel, byla to takova ta Alfa fena, proste ji vsichni brali jako vedouci :))
Aronek byl klasika, vsechno mu bylo jedno a pokud se mu neco nelibilo proste odesel, mohl vsude bez voditka i ve meste.
Sarinka na voditku chodila pekne sporadane, ale jak pak pribyl Espinek, tak se z nich stali tahaci, proste jeden chtel stale byt prvni, ale stacilo zakricet, priskrtit a byl na chvili pokoj, ale zase jak kdy, nekdy mi to spis pripadalo, ze se predvadi pred cizima :)) a kdyz jsem s nima byla sama tak sli pekne sporadane :))
Gazzan je zatim docela tahac, ale postupne se snazime to odbouravat, v odbornych knizkach je psano, ze se to musi u dogy jiz cvicit od mala, jinak se z prochazek stanou neskutecne muka :))