• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů

Obrovské a impozantní, přesto něžné a mírumilovné. Rozhodně však žádné bábovky co si nechají na sobě dříví štípat, to jsou německé dogy.
    Jste jejich přáteli, nebo dokonce jedna kráčí dennodenně po vašem boku? Pak vítejte... a pochlubte se..

stranky klubu chovatelu
    zde najdete aktualni kalendar vystav

zdraví vás patronka Louisiana a těší se na nové kamarády, které spolu s několika informacemi šoupnem na nástěnku..

Německá doga je Apollem mezi psy, neznám citlivější, jemnější a hravější zvíře. Má na jedné straně vlastnosti bojovníka a štváče, na druhé dušičku až dívčí jemnosti. Spojuje v sobě velikost a hrdost šlechtice, pružnost šermíře, krásu a statečnost dohromady. Tak jak se k doze chováte, takového psa budete mít. Doga nikdy nezapomene a těžko odpouští...
    rozbalit záhlaví
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    GIO: my nosime salu, ale to mi rekni. netresou se psi prave proto, aby se zahrali? nekde jsem tuhle teorii slysela, cetla nevim... ten nas je totiz taky neskutecna heeerecka, tak by se mi tahle teorie docela zamlouvala.)
    nejsem teda zastance oblecku, ale preci jen je ten nas tak trochu zhyckanejsi, tak premyslim nad tim, ze bych mu neco spichla. sim nahod obrazek, jestli nejaky mas, at vim jakym smerem se ubirat.)
    GIO
    GIO --- ---
    a dneska rano delala zagorku a trasla se jak drahy pes.)) nez jsem jiteda navlikla do a'kabatku.)
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    btw. lulu ma nejakej slusivej obojek.)
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    GIO: tak presne tak si s muficakem taky hrajeme :) ze snehu je naprosto vodvarenej!!!
    GIO
    GIO --- ---
    GIO
    GIO --- ---
    milujeme snih.)

fotila nas kamoska Káča.)
    YORICK
    YORICK --- ---
    GIO: jo, neco podobnyho delal espi. ten kazdy den nekde okolo pul 10 vecer vylezl na verandu a 20 minut stekal, vyl a blbe cumel nekam k vychodu, stale tim samym smerem. vydrzelo mu to treba 3 mesice. zvlastni plemeno;]
    GIO
    GIO --- ---
    naše čuba je cvok. posledni dobou vnoci, kdyz ji poustime vecer na posledni prochazku, nebo proste kdyz jde zdomu a vecer uz je tma, vydava silene zvuky jako pes baskervillsky, asi jako hlida, ale vyje a divne steka, ze by se mylsim v pripadnem zlodeji, ktery by se po te zahrade potuloval, krve neorezal, delaj to i vasi sloni?
    GIO
    GIO --- ---
    jojo vidim ty boule svalu.)
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: to jo, ale hlavicku ma jeste malou :))
    je to takovy muj maly mastodontik :)
    stale krmim min nez by mel dostavat, ale podvizivou urcite netrpi, je to peknej osvalenej macik :)
    GIO
    GIO --- ---
    uz je to velky chlap vid.)
    YKAM
    YKAM --- ---
    tak my po delsi dobe zdravime :))

zahradu mame velikou a ja tam byl uplne sam ................ tak mi mamka uplacala kamarada :))

a ja ho samou laskou a radosti malem snedl ............... ale neni se cemu divit, kdyz ma misto oci orisky :))
    GIO
    GIO --- ---
    ANABEL_LEE: poucime.)

DOPEDOLL: sia w67.))
    mam jeste jednu siamku, a taky nema čierne(seal) odznaky.)
    siamek je několik barevnych variet, tahle bila je nejmladsi..
    pak jsou cokoladove, skoricove, lila, modre, cervene...a smozrejme i varianty tabby, tedy s kresbou.)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    siamka, ony nemusi byt jen s cernou, nech se poucit :)
    DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---
    nadherna je.co je to..orientalna nejaka..vyzera ako siamka bez ciernej ;)
    GIO
    GIO --- ---
    FESTER: jak ktery.)
    nektery ji kouse, jini nabiraji na misticku z jazyka.)
    a my mame novy prirustek, luise se moc libi, akorat uz se ji jednou povedlo Kordulu prilehnout u kamen, ale ten ryk, co mala spustila, Lulu okamzite zvedl, ze vystrelila jako bodnuta a ted uz si dava pozor, kde se to bile nadeleni zase prichomejtne.)

FESTER
    FESTER --- ---
    tak pro zajimavost... vite jak pes pije vodu ???
    GIO
    GIO --- ---
    nojo, pisklata jsou krasny.))
    ja byla ted tri dny pryc a cuba jak me vitala cvera, tulila se ke mne a davala mi ty jeji nezne hubany zespoda na bradu.) zlaticko nase.))
    DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---
    vzdy ked vidim fotky ako bola nina mala pistim po dalsiom steniatku :)

neskutocne krasni psi ;)
    ako uz bolo niekde povedane "iq sa znizuje na tututununu" :)
    DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---

a tu este jedna mini nina :)
    DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---

sme boli na hroboch :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam