• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů
    GIO
    GIO --- ---
    a minule jsemji nedala kabatek a pres den prituhlo, jak ta mi vecer vynadala.)))
    GIO
    GIO --- ---
    jojo:)
    ma nas vycviceny pekne.))
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: jo jo to jsou celi oni ............ budou tak dlouho delat smutne pohledy a vydavat strasne narikave zvuky, az to clovek nevydrzi a vyhovi jim :))
    GIO
    GIO --- ---
    :-D

ta nasranost, to me ana nich bavi. ale lulu e uz seredne rozmazlena. uderem sedme zacne konourat, ze ma hlad, my delame jakoby nic, a ona stupnuje jeceni, venku steka kdyz chce jit ven na prochazku, no vyderacka.))
    a kdyz ji nejaka kocka zalehne pelech, nasrane pripochoduje za mnou , hazi po men ocima, svesi krk a temne brumla, ze jako nema kam slozit sve stare kosti:))
    tk musim vstat, kocku poposunu, a mila dama se uraci ulehnout vedle čičinky:))
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: no tady nejde moc o sezeni, on chce spat, ale tim, ze mu porad pada dolu nejaka cast tela dolu, tak mu to moc nevychazi :)))
    vzdy tam bojuje asi tak deset minut a pak se nasrane odebere do sveho pelisku :))
    GIO
    GIO --- ---
    jaky nevejdu? sedi? sedi!-.))
    YKAM
    YKAM --- ---
    tak takhle nejak se snazim dostat na kreslo a porad si nechci pripustit, ze uz se tam davno nevejdu :))
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    YKAM: :)))
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: to teda je :)) budu mu asi muset vysvetlit, ze ho dame Muffikovi, pokud nezacne chodit :))
    GIO
    GIO --- ---
    :-))) to je pařez:))
    YKAM
    YKAM --- ---
    TANKGIRL: nic uzasneho to neni, ale zle v tom taky nevypada :))
    akorat jeden problem tady je a to kdyz mu to nasadim, tak stoji jak parez a nehnes s nim .............. vcera jsem mu to nechala pres pul hodiny a rikala jsem si, ze si zvykne a bude, ale po pul hodine stani na jednom miste, mi ho fakt prislo lito a sundala jsem mu to a takovou radost uz jsem dlouho nevidela :))
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    YKAM: jsem zvedava.) ale nepochybuju o tom, ze to bude povedene!!
    YKAM
    YKAM --- ---
    TANKGIRL: o.k. proberem, aspon uvidis v realu co jsem usila na Gazzanka a Berynu od nasich :))
    fotky dodam, ale az po vikendu, mam vybity fotak a nemam sebou nabijecku :))
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    YKAM: to je vyzva!! ale nevim jestli te tak muzeme zavalit.) sic tata privezl z chalupy sici stroj, porad jeste nemaka, tak se sama bojim, abych mu to nesila do leta :))) proberem to az se uvidime, ju!
    GIO
    GIO --- ---
    YKAM: hehe dekujem, LUlu je desna modelka a cokoliv na ni navliknu, ona se hned zateteli blahem a predvadi se.))
    BHANY
    BHANY --- ---
    GIO: diky, no, pro nas to asi bude stale plastenka :)
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: tak jsem prohlidla i jine auditko a musim jeste jednu obrovskou pochvalu .................... teta Lulu ma od mamy Giovky ten nejvic hodobozovy obojek co jsem kdy videla :))
    my jsme taky jeden obojek dostali kdyz nam bylo pul roku od rodicu co maji ted naseho jedineho chlapa z vrhu harlekyna Kaspara, ale stale je nam velky :)) je to rucne sitej kozenej krasavec, nedavno jsem ho zase navlikala Gazzankovi na krcek a stale v nem vypada srandove, ma tu hlavicku porad jeste malou na tak honosnej obojek :)) ale uz to bylo urcite lepsi nez kdyz mu byl ten pulrok, to kdyz jsem mu ho tehda nasadila, tak hlava i s obojkem klesla k zemi :))
    GIO
    GIO --- ---
    ty plastenko, to je oblek pro sanove psy.)) ma to tri vrstvy takze spis takova perovka.. manmat!
    www.manmat.cz, ja ot koupila u nas ve zverexu, kde mi vzdycky objednaji spravnoui velikost a barvu jakou chci..
    BHANY
    BHANY --- ---
    GIO: myslim, ze jsem nekde zahledla, ze jsi tu "plastenku" na Lulu kupovala, neporadila bys kde?
    GIO
    GIO --- ---
    dekuju a tesim se na fotky.))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam