GIO: no koukam na dalsi fotky Agatky a asi ma proste takovy vyraz (nafuneny) porad :)) holt jeji image :)))
pozdravy od tety Lulu vyridim ............ a teta Lulu je vysmata a spokojena, protoze si ted konecne uziva zivota s poradnou mamou a tatou a brachou bilym Medvedem a statkem, to se pak neni cemu divit, ze ma stale usmev na tvari :)))
holku dogu jsem mela jen jednu (a zustanu pri tom) chlapa dogu mam uz treti a jsou to mnohem vetsi pohodari a flegmosi nez fenky, takze si myslim, ze se nemusis do budoucna (jenou bude pes) obavat :))
akorat Espinek si nekdy chranil Sarinku a Gazzan si ted chrani Kacenku, ale jinak v poho, no problema :)))
ikdyz psy zaplotem Gazzan absolutne nemuze vystat, nevim cim to je, ale to nezvladam :( okamzite spusti zurivy amok a je konec, muzem si na neho lehnou, muzem nabizet piskot, ale nic nezabira .............. kdyz ho vede pritel tak je to v poho, ale kdyz jdu sama a jeste v druhe ruce mam Kacu tak to trochu nedavam a nejde mi to stale dohlavy proc ??????