• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů
    GIO
    GIO --- ---
    tomu se rika lysinka, i u koni.) bile skvrne v barevne srsti.)
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: joo tak to je hezkej postreh :o) az na to, za ma Lulu na prsou naprsenku ve tvaru javoroveho listu ........... lysinku tam urcite nema :)) (to by mela naprsenku bez chlupu :o))
    GIO
    GIO --- ---
    mne ted pobvavil odkaz na fotoaparat.czk, kam jsem hazela to cernobile foto LUlu v popredi, a nekdo si vsiml, ze ma LULu na prsou lysinku ve tvaru javoroveho listu.)
    YKAM
    YKAM --- ---
    BEDUAN: dekujeme, vyridime :o)
    SUE23: ikdyz jsem proti krizeni takovyhle preslechtenych plemen, tak jednoznacne musim rict, ze kombinace RR a dogy je teda nadherna, takze at se dari a urcite nam sem davej fotky jak mala roste :o)
    GIO: presne tak, taky mi prejde, ze hlavicka je RR a nohy a telicko zatim dogy, ale to uz jsem psala v jinem auditku :o)
    GIO
    GIO --- ---
    chce hodit micek, jak jinak:))
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    GIO: aj v necase damou :o)
    GIO
    GIO --- ---
    tady nase dama,)
    SUE23
    SUE23 --- ---
    GIO: sama jsem zvědavá co z ní vyleze :o)) chvíli je to jasná doga, pak zase celej táta, no necháme se překvapit :)
    GIO
    GIO --- ---
    mamča ma krasny vyraz.)
    GIO
    GIO --- ---
    ma hodne ridgbeci hlavu.)
    SUE23
    SUE23 --- ---
    a tady ještě u maminy....
    GIO
    GIO --- ---
    krasna pipinka.)
    SUE23
    SUE23 --- ---
    Já si před 14 dny přivezla tuhle 3,5měsíční slečinku, kříženec modrá doga + ridgeback

BEDUAN
    BEDUAN --- ---
    YKAM: sou uzasny :)
    DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---
    hehe suhlasim :)
    GIO
    GIO --- ---
    njn
    ja kdyz jdu s lulu po ulici, prochazim casto doslova rozestupujici s eulickou tresoucich se lidi, posledne s rodici v postrave, meli z toho desnou srandu.) hotovej zabijak!!(vubec jim nedochazi, ze ta stetka na zachod, co maj misto psa mi rodice, je mnohem nebezpecnejsi-))
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: jezuskote ................ my totiz mame obrovskeho zabijaka, ktery steka za plotem (jako kazdy pes) a oni se boji projit, tohle fakt miluju, kdyby se ti lidi zamysleli sami nad sebou !!!!
    GIO
    GIO --- ---
    jezuskote
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: no jo no, navolno bych ho taky mela, jen kdyby to slo :(( ale nejde, obob sousedi maj zabijaka kavkazana, uz par pejsku pripravil o zivot, mam ho rada a majitele taky, uz dokonce napadl i lidi (mne ne) ale Gazzana napadl, kdyz byl stene a Gazzan ho ted nemuze vystat .......... ani se nedivim, nejhorsi je na tom to, ze my jsme museli zvysit plot, aby oni s tim s vym zabijakem mohli chodit na prochazky kolem nas, fakt smutne :((
    GIO
    GIO --- ---
    jasny to si uvedomuju.)
    na volno je to nekdy bezpecnejsi s kazdym psem.)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam