• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů

Obrovské a impozantní, přesto něžné a mírumilovné. Rozhodně však žádné bábovky co si nechají na sobě dříví štípat, to jsou německé dogy.
    Jste jejich přáteli, nebo dokonce jedna kráčí dennodenně po vašem boku? Pak vítejte... a pochlubte se..

stranky klubu chovatelu
    zde najdete aktualni kalendar vystav

zdraví vás patronka Louisiana a těší se na nové kamarády, které spolu s několika informacemi šoupnem na nástěnku..

Německá doga je Apollem mezi psy, neznám citlivější, jemnější a hravější zvíře. Má na jedné straně vlastnosti bojovníka a štváče, na druhé dušičku až dívčí jemnosti. Spojuje v sobě velikost a hrdost šlechtice, pružnost šermíře, krásu a statečnost dohromady. Tak jak se k doze chováte, takového psa budete mít. Doga nikdy nezapomene a těžko odpouští...
    rozbalit záhlaví
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: dekujeme, vyridim Gazzanovi :o)
    jinak si myslim, ze uz do vysky asi neporoste, urcite jeste nabere pres hrudnik a rozhodne jeste poroste hlava, tu ma stale jeste o dost mensi nez nez by ke svemu telu mel mit, ale hlava je uplne to posledni co jim roste, ze a hlavne se vyvyji az do tretiho roku zivota :o) takze mame na to jeste jednou tolik casu :o)
    GIO
    GIO --- ---
    YKAM: uplne presne ti rozumim.))
    Gazik je nadherne rostlej.)) fakt krasavec!ale jeste rpibere vid.)
    YKAM
    YKAM --- ---
    tak po delsi dobe zase my ............... nejde tam nejak extra Gazzan videt, ale bohuzel, pouzivam fotky kamarada z oslavy svatby z chalupy v Jizerkach, sve fotky uz nejakou dobu nemam, fotak uz nejak nechce fotit, holt zestarnul :o)

nejlepsi je otravovat strejdu Zmatka, ten ma pro pejsky pochopeni :o)

ale uuuplne nejlepsi je otravovat a budit po ranu tatu v posteli :o)
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: krasne fotky a Lulu jako vzdy boduje ............. Lulu drybluje mezi zadnima nohama, ale neeee, prihravaaa si na predni nohy, aaaaa je to tady, chyta mic do tlamy a dava GOOOOOLLLLL :o))
    uplne to vidim :o))
    jinak teta, ona nedela prece bububu, to delaji kravicky :o) Lulu dela jak uz to vsichni od tech svych zname HouuuuHouuuuuuuuuuuuu :o) doufam, ze mi rozumis co tim myslim :o) ale urcite ano ...............
    GIO
    GIO --- ---
    bububu!!

a fotbalistka jako obvykle.)
    SUE23
    SUE23 --- ---
    YKAM: děkuju za pochvalu, určitě sem zase nějaký fota dám
    GIO
    GIO --- ---
    YKAM: jasny, mas recht , primarne je to bezchupozni misto.)
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: fakt jo ???? tak to jsem netusila, ale zase se tak mezi konema nepohybuju asi jako ty :o)
    pro mne je lysinka, proste misto kde se pejskovi straceji chlupy :o) a asi pro mne i zustane :o)
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    GIO: no fakt, to som si vobec nevsimla :o)
    GIO
    GIO --- ---
    tomu se rika lysinka, i u koni.) bile skvrne v barevne srsti.)
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: joo tak to je hezkej postreh :o) az na to, za ma Lulu na prsou naprsenku ve tvaru javoroveho listu ........... lysinku tam urcite nema :)) (to by mela naprsenku bez chlupu :o))
    GIO
    GIO --- ---
    mne ted pobvavil odkaz na fotoaparat.czk, kam jsem hazela to cernobile foto LUlu v popredi, a nekdo si vsiml, ze ma LULu na prsou lysinku ve tvaru javoroveho listu.)
    YKAM
    YKAM --- ---
    BEDUAN: dekujeme, vyridime :o)
    SUE23: ikdyz jsem proti krizeni takovyhle preslechtenych plemen, tak jednoznacne musim rict, ze kombinace RR a dogy je teda nadherna, takze at se dari a urcite nam sem davej fotky jak mala roste :o)
    GIO: presne tak, taky mi prejde, ze hlavicka je RR a nohy a telicko zatim dogy, ale to uz jsem psala v jinem auditku :o)
    GIO
    GIO --- ---
    chce hodit micek, jak jinak:))
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    GIO: aj v necase damou :o)
    GIO
    GIO --- ---
    tady nase dama,)
    SUE23
    SUE23 --- ---
    GIO: sama jsem zvědavá co z ní vyleze :o)) chvíli je to jasná doga, pak zase celej táta, no necháme se překvapit :)
    GIO
    GIO --- ---
    mamča ma krasny vyraz.)
    GIO
    GIO --- ---
    ma hodne ridgbeci hlavu.)
    SUE23
    SUE23 --- ---
    a tady ještě u maminy....
    GIO
    GIO --- ---
    krasna pipinka.)