• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů
    GIO
    GIO --- ---
    TANKGIRL: pes mi v lete tez mov nezere.. ale dgoa furt, ty je to fuk, hlavne z e je co jist...
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    THEIA: mozna, ze tohle je plastova doga, ale tezko rict.
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    zelenina ani ovoce nevadi, jen nam vet rikal, ze treba mrkev jedine dusenou/varenou, protoze nadyma az moc a mohlo by to delat neplechu. videla bych to tak trebas i u kvetaku a asi i te brokolice. jenze my mu davali mrkev kazdy den, proto na to asi tehda reagoval. po brokolici bude tak maximalne cely vecer uhnivat, ale jak pise giofka, dokud pes prdi, je jisty, ze ma travidla v poradku a sic je to teda smradek, me se lip a bezstarostneji usina:)
    THEIA: jestli ted nema chut k jidlu, muze to byt i temi horky. nas zamlada zral vsechno, ted posledni mesic ho musim taky dost premlouvat. jeste dostava nejake prasky?
    GIO: muffic byl taky takovy nenasyta, ale dostal dospelacke granule a konec nenazranosti. tak jsem mu ted jistotne koupili jeste pytel junior proaktiv, ktere mel moc rad a pytel dospelacky proaktiv a stejne mu to nejede. doufam, ze je to tim letem!! jestli se to do mesice nesrovna, tak mu asi necham udelat komplexni vysetreni, vc. stitne zlazy.
    THEIA
    THEIA --- ---

taketo biele steniatka su normalne harlekyni? mozu na vystavy,do chovu a pod.?
    THEIA
    THEIA --- ---
    .))) amalka zvacsa nahodi prekvapeny pohlad,ze ona nic.) pasenie tiez,s tym jej sfarbenim vyzera vazne ako krava,este sa aj pasie podobne,rad radom a dlho prezuva..
    ah ja mam prave pocit ze kym papala len granulky tak to bolo ok,potom zacala vymyslat tak som najprv zacala pridavat trochu konzervy,potom cerstve maso a granulky uz nechce moc,zvacsa ich cely den ignoruje a zje az vecer ked uz vie ze nic ine nedostane..
    GIO
    GIO --- ---
    THEIA: bud rada, ze prdi, lepsi kdyz prdi, nez aby to zustavalo vebvnitr a nadymalo, lusie vzdycky riakme jak je sikovna kdyz prdi.)))(ale smrdi teda desne.))
    GIO
    GIO --- ---
    apak jeste ukrande z pytle pro ovce suchy chleba a debuziruje
    GIO
    GIO --- ---
    to zas abbu, klidne vynecha snidani a jde se napast spendliku orechu ci jahod:))
    GIO
    GIO --- ---
    tak nase doga je tedy vysavac, granule basti rada a furt, i kdyz ji prikrmujem syrovym masem, uzenyma nozickama, vsemoznyma mlskama, panicek je obcas obdaruje i klobaskou a ona stejne furt zere granulky absolutne nadsene, mam radost,, ale na suchy rohliky a ovoce/zeleninu moc neni..
    GIO
    GIO --- ---
    jo tak to mi zas dela kocour.)
    THEIA
    THEIA --- ---
    GIO: u nas hlavne oblecenie,si niekedy aj skrinu otvori a potom spi s trickom a pod.) len praveze na papanie moc neni,jej teraz musim granulky stale dochucovat aby aspon tu dennu davku spapala,zo zaciatku si davala aj dvojnasobok,tak o to viac sa cudujem tej brokolici.))
    GIO: aah no tak to prdi dost aj bez brokolice,bude zabava.)
    GIO
    GIO --- ---
    bude prdet, se priprav.) a nenechala bych ji to radsi sezrat cely, pokud neni zvykla, chce to pomalicku zvykat na podobny veci.)ale nezabije ji to.))
    THEIA
    THEIA --- ---
    uff..uz zjedla asi tak polovicu a chystala som sa ze jej ten zvysok radsej vezmem kym niekto neodpise.))
    GIO
    GIO --- ---
    aůe dogy strase kradou, aspon ta nase zezacatku, ale prikladali jsme to jejimu hladoveni,) delala si zasobicky vnoci v pelechu, cely toustovy chleba a tak.))
    GIO
    GIO --- ---
    neuskodi.) nasd pes zere vsechno co zahrada da, a co sklep da, vcetne syrovych brambor( ty by moc nemel no, ale obcas nejaky zcizi.))
    cuba se naopak niceho podobneho ani nedotkne.)
    THEIA
    THEIA --- ---
    nemoze jej to nejak uskodit?
    posledne dni jej strasne chuti ovocie a teraz uz aj zelenina no..
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    amalka ukradla brokolici:))))

DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---
    :)
    GIO
    GIO --- ---
    problemy budou furt.)))
    nojondoga.)
    kazdopadne mi tez prijde, ze ta nase je mensi a mensi, clovek si zvykne a prijde mu to normalni.)
    THEIA
    THEIA --- ---
    super,to mne sa zda ze sa nejak zmensuje.) ale na prdelke uz ma fakt pekne svaly na to aka je leniva.najnovsie sa zacala dost divoko hravat s havami a vzdy si nejak narazila tu packu a plakala,tak sme zaviedli len dlhe prechadzky a ziadne santenie..najhorsie je, ze si asi spojila to plakanie s tym ze hned pribehnem dam piskotky a obskakujem okolo nej- vcera som ju chcela vyhodit z postele a ona dvihla packu a zacala plakat..dnes rano chcela prist do postele,tak prislo FUJ a zas to iste,zrazu zacala krivat,plakala a hadzala smutne ocka..ked prislo dalsie FUJ tak normalne odkracala do svojej postele (uz sa presunula z pelisku do "hostovskej" postele),tak vazne dufam ze je to len jej vychcanost a nie dalsie problemy..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam