• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů
    GIO
    GIO --- ---
    a mozna teda pri jiny operaci by to bylo mozny a obvykly..
    GIO
    GIO --- ---
    jako prevence se to teda nepouziva, co vim, resi se to, az kdyz k torsi dojde a zvysi se tim riziko, pak se to dela...
    THEIA
    THEIA --- ---
    .))
    ja som cez vikened pozerala este hrozne moc veterinarnych porad a diskusii,hlavne teda kvoli demodexu a objavila som pri tom zakrok,pri ktorom sa prisije zaludok ku stene brusnej dutiny ako prevencia torzie, nazaujimal sa o to niekto? malo by ist len o jemne prichytenie,odporuca sa napriklad pri sterilizacii alebo inych operaciach,ked uz je psik otvoreny,nie ako samostatny zakrok..
    GIO
    GIO --- ---
    a nechapu to naduzivani interpunkce. to po nas kricics nebo co?.)
    GIO
    GIO --- ---
    LUCKA96: to se prave pletes. zasadnim problemem je hloubka hrudniho kose a tim hodne volne organy v dutine brisni, to neni bezny, a proto se dogy musej vic hlidat..
    LUCKA96
    LUCKA96 --- ---
    to naprosto souhlasím ,již jsem řekla , že je každý pes jiný ! Ale nic nemění výška ,šířka a střeva maj stejný doga je doga a ne mamut !!!!!!!!!!!!
    GIO
    GIO --- ---
    no dogy maj trosku spoecifickou fyziologickou stavbu nejen zazivaciho traktu, takze neni od veci to resit, precejen to neni prirozeny tar psi postavy.)
    LUCKA96
    LUCKA96 --- ---
    Ahoj , myslím že každý pes bez rozdílu rasy je jiný . Každý má sice svou specifickou povahu pro kterou je vyšlechtěn , ale stejně jsou jedineční .Tím chci říct , že každý má své chutě a snáší i tu mrkev jinak . V přírodě jim nikdo neuvaří , ale my jsme je rozmazlili . Každopádně nic není špatně , jen mu to musí chutnat ! prdíme všichni a určitě nevoníme ,jen nás u toho bolí bříško a to nám oni neumí říct ,tak si myslím ,že čím míň nadýmavé ,tím líp !A teď když jsou tyhle strašný výkyvy počasí , tak se jim nedivme ,že nemají chut žrát a mají průjem ,jsou nevrlí a nechtějí si hrát .Jsme stejní ne -li daleko horšÍ !!!!!! MŮJ NÁZOR , nicméně přeji hodně štěstí !
    THEIA
    THEIA --- ---
    .)) my mame vazne dokonaleho psa,vstavanie pred 9 nepozname,dnes to slecna potiahla do 1..to musi vyzniet strasne,ale ona vazne spala a nechcelo sa jej,medzitym sa aj nam podarilo zaspat a o tej 1 sme ju uz proste prinutili (vecer sme vencili tak o 10, takze spala cca 15hod..)
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    THEIA: jj, to je rozumny, jste sikovny!! ja jsem taky klidnejsi, kdyz ji pravidelne a jidlo neodmita. on si vzdy rano privstal uz pred 8h. a vyknucel si tu svou prvni ranni porci a za posledni dobu to neudelal ani jednou. ani kdyz rano prselo a nebyl takovy vedrac. proto to nechapu, mozna za to muze i zmena tlaku, nebo zacina byt na "stary kolena" rozmazleny a zkousi vselijake triky, aby jsme mu jeste prilepsili:)
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    GIO: tak ze by to byl problem pesanu, kluku? espik taky pres leto moc nehamal a vetsinou pohubl, ale princezna s tim problem nemela.
    THEIA
    THEIA --- ---
    TANKGIRL: injekcie nam uz skoncili a tiez myslim ze to je tym pocasim,kym bolo chladnejsie tak jedavala normalne..len chcem aby papala pravidelne a dost,kvoli tomu demodexu,tak musim dochucovat a obcas aj presviedcat.)

to stena ma ako farbu vedenu harle (more white) a z druhej strany je cisto biele len ta skvrna z chvostika trochu pokracuje.. inak o tych farbach moc neviem-len ze sedy a porcelanovy tyger su nestandard,tak ma ta biela prekvapila trochu
    GIO
    GIO --- ---
    podle me takhle moc bily byt nesmi...
    GIO
    GIO --- ---
    TANKGIRL: pes mi v lete tez mov nezere.. ale dgoa furt, ty je to fuk, hlavne z e je co jist...
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    THEIA: mozna, ze tohle je plastova doga, ale tezko rict.
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    zelenina ani ovoce nevadi, jen nam vet rikal, ze treba mrkev jedine dusenou/varenou, protoze nadyma az moc a mohlo by to delat neplechu. videla bych to tak trebas i u kvetaku a asi i te brokolice. jenze my mu davali mrkev kazdy den, proto na to asi tehda reagoval. po brokolici bude tak maximalne cely vecer uhnivat, ale jak pise giofka, dokud pes prdi, je jisty, ze ma travidla v poradku a sic je to teda smradek, me se lip a bezstarostneji usina:)
    THEIA: jestli ted nema chut k jidlu, muze to byt i temi horky. nas zamlada zral vsechno, ted posledni mesic ho musim taky dost premlouvat. jeste dostava nejake prasky?
    GIO: muffic byl taky takovy nenasyta, ale dostal dospelacke granule a konec nenazranosti. tak jsem mu ted jistotne koupili jeste pytel junior proaktiv, ktere mel moc rad a pytel dospelacky proaktiv a stejne mu to nejede. doufam, ze je to tim letem!! jestli se to do mesice nesrovna, tak mu asi necham udelat komplexni vysetreni, vc. stitne zlazy.
    THEIA
    THEIA --- ---

taketo biele steniatka su normalne harlekyni? mozu na vystavy,do chovu a pod.?
    THEIA
    THEIA --- ---
    .))) amalka zvacsa nahodi prekvapeny pohlad,ze ona nic.) pasenie tiez,s tym jej sfarbenim vyzera vazne ako krava,este sa aj pasie podobne,rad radom a dlho prezuva..
    ah ja mam prave pocit ze kym papala len granulky tak to bolo ok,potom zacala vymyslat tak som najprv zacala pridavat trochu konzervy,potom cerstve maso a granulky uz nechce moc,zvacsa ich cely den ignoruje a zje az vecer ked uz vie ze nic ine nedostane..
    GIO
    GIO --- ---
    THEIA: bud rada, ze prdi, lepsi kdyz prdi, nez aby to zustavalo vebvnitr a nadymalo, lusie vzdycky riakme jak je sikovna kdyz prdi.)))(ale smrdi teda desne.))
    GIO
    GIO --- ---
    apak jeste ukrande z pytle pro ovce suchy chleba a debuziruje
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam