• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    Jojo, roste jako z vody:)
    GIO
    GIO --- ---
    joj uz j ezcela normalni kraska.)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    pekne se spravila :)
    GIO
    GIO --- ---
    tyjo ta ma tlustej ocas.))
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    Koukame po labutich...

Osmelujeme se...

:)

Jedna akcni

A vrtule na zaver:)))
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    Ha, tak Amalka uz umi plavat a strasne ji bavi voda. Svym hopkanim se stala hlavni turistickou atrakci okoli Streleckeho ostrova.)) Fotky dodam az dojdeme domu.)
    GIO
    GIO --- ---
    mi se v tom nelibi ten rr spis povahove, nemam je rada,a le snad bude crazy po doze.)
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    SUE23: Vzhledově se mi ta kombinace moc líbí, tak je moc dobře, že povaha je ok :-) Umím si představit mít dogu s rr, ale často se to nevidí.
    THEIA
    THEIA --- ---
    aaaah sme prave v riegroch stretli 8tyzdnovu harlekynku a skoro som sa ususlala,to je tak nenormalne krasne,mi az prislo luto ze sme s amalkou to najkrajsie obdobie preskocili..
    SUE23
    SUE23 --- ---
    MAIKOR: je to hroznej mazel, výborně poslouchá, hlídá...no nemám si vůbec na co stěžovat :o)) ...ale pomalu na ní leze puberta a začíná dělat lotroviny, tak uvidim co mi s ní ještě čeká..
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    nádherná je, ňufinka. jakou má povahu doga s rr?
    THEIA
    THEIA --- ---
    ta je skvela!super oci ma..
    SUE23
    SUE23 --- ---
    Tak konečně jak jsem slíbila...pár cvaků z dnešního rána...

DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    Hehe, tak Amalka se fakt nejak zamilovala do zeleniny. Kdyz jsme jedli rajcata tak hazela smutny pohledy, par kousku jsme ji teda hodili do granuli. Vyzrala akorat rajcata a spokojene odesla.))
    YKAM
    YKAM --- ---
    prisivani zaludku se jiz jako prevence pouziva, ale vetsina veterinaru se vam to snazi rozmluvit, je to totiz strasne narocna operace, ktera potrebuje dlouhe zotavovani a pro pejska hodne bolestiva, prevazne to pro sve psi milacky nechavaji delat chovne stanice, a nebo, jak jiz tady bylo zmineno, ti co pejska operuji kvuli necemu jinemu a veterinar se v nem uz hrabe, tak to udela pri jednom .............. dulezite je vsak to, ze posledni pruzkumy dokazaly, ze jiz neni jen torze zaludku, ale bohuzel torze sleziny a tu vam nikdo nikdy nikde neprisije :o((((
    GIO
    GIO --- ---
    DJDORI: no jestli mate psa uchovneneho, ma testy dkk a pod..znas to, dogy jsou preslechteny plemeno, je treba to hlidat, aby stenata nebyla stizena nejakou genetickou vaodu ci nezdedila vadne klouby a pod...
    THEIA
    THEIA --- ---
    TANKGIRL: to urcite sprav,ja ten olej uz povazujem za najlepsi vynalez.)) ale v kamennych shopoch som ho nevidela,tak som objednala rovno 2,5l balenie

a mam 167cm,som az tak mala neni,len Amalia je velka ked caka na jedlo..
    DJDORI
    DJDORI --- ---
    ???????????? vysvělíš ???????? díkyGIO:
    DJDORI
    DJDORI --- ---
    Jasně....GIO:
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    DRAK00LA: ou, promin:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam