• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    Tak uzliny behem dvou dnu zmizely, asi to fakt bylo tou rymou...
    THEIA
    THEIA --- ---
    Dik!to urcite pojdeme,sme tam aspon tak raz mesacne s kazdou prkotinou,preto som chcela radsej vediet ci to neni nejaka typicka anomalia u dog,aby som nebola za blbecka.)
    GIO
    GIO --- ---
    vzhledem k tomu, ze to opravdu muze byt i slusny prusvih, tak bych k doktorovi pro jistotu vyrazila..ale samo je mozna i ta "puberta".)
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    Madlenka
    Člen # Zasláno: 13 Lis 2006 22:35
    Citát

Nemusíš se ničeho bát.Je to spojené s věkem Tvojí feňuly.Kolem 10-11 měsíce jim plně dozrává imunitní systém a tudíž se i zvětší mízní uzliny.

Meta
    Člen # Zasláno: 1 Říj 2009 07:59
    Citát

Synus
    Zvětšené uzliny jsou u psa slušný průšvih...až na jednu vyjímku -u odrostlých štěňat. Zvětšení uzlin je v určité fázi růstu psa normální - reagují na hormonální změny - něco jako puberta...takže se neděste. Většinou si toho majitelé ani nevšimnou.

GIO
    GIO --- ---
    ale pokud jsou tak velke jak rikas, vyrazte k doktorovi:-/
    GIO
    GIO --- ---
    to by mohlo byt..
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    ze by ji pres noc vyrostla celist?.) nee, celist to fakt neni, ale ma trochu rymu, tak ejstli to neni tim...
    GIO
    GIO --- ---
    ja ji na to vecer sahnu, ale nenahmatavas ji spis celist?
    THEIA
    THEIA --- ---
    asi nie,co?
    THEIA
    THEIA --- ---
    no ci je bezne,ze maju dogy nejake velke uzliny tu:

GIO
    GIO --- ---
    to ti nevim, z toho popisu moc nechapu..
    THEIA
    THEIA --- ---
    ah tak amalka uz chodi navolno,si po harani asi mysli ze bude mat male amalky a strasne sa setri..predtym s nou teda bola vacsia zabava.)
    a je to normalne ze maju dogy nieco ako mandle dost velke? teda tam kde prechadza papulka do krku, amalka ma z oboch stran obrovske hrce,uzliny alebo co to vlastne je,doteraz to nemala az take vyrazne,tak teraz zas neviem ci je to v pohode,alebo mame opat raz pruser
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    snehovej amok, to taky zname:))
    GIO
    GIO --- ---
    tak u nas prave zacalo snezit. byla jsem krmit kone, tak se mnou sli velmi neochotne psi, ale lulu jak zjistila, ze snezi, zestenatkovala, zacala se tocit dokola, skakat a desne se radovat:)) blazniva doga:))
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    krasna a ten kulisackej kukuc:)
    GIO
    GIO --- ---
    krasna je, aach.)
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    GIO
    GIO --- ---
    tak kastrace... odpocitej od konce harani ta mesic dva a jdete...
    THEIA
    THEIA --- ---
    Ah ja tak nechcem aby ich mala.) Jasne ze budeme robit len co odporuci vet,ale je to nieco tak nechutne,drakulu som ani neprinutila aby sa jej na to pozrel,normalne utiekol..jedna jej rastie dokonca hrozne blizko pri zuboch a asi sa uz medzi ne aj dostala,takze je taka potrhana ale stale drzi,fuj proste..hlavne som citala ze ich je viac druhov a podla opisu tie jej zatial vyzeraju na virove, takze som celkom zvedava ako v piatok dopadneme..
    A uz som obetovala 2 moje bombardaky a predtym 2 psie a vsetko to umrelo..kym napr.lezi so mnou na posteli tak si ich nevsima,ale akonahle je bez dozoru nachvilu,alebo ide do druhej izby na svoju postel tak ich hned roztrha a potom sa pride pochvalit..a vcera jednu vlozku zozrala (nastastie bola BIO.), tak uz asi ani dalsie kalhotky nebudem skusat preistotu.ale tak budu to uz 2 tyzdne,tak by mala zachvilu prestat barvit,nie?
    GIO
    GIO --- ---
    TANKGIRL: jojo s tema bradavicema je to jak rikas, reze se to jenom kdyz to buji moc.. a vetsinou to po case zas samo zmizi..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam