• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů
    DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---

TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    GIO: no ten nas smudla je velikostne trochu jinde:) ale viz. zde, delaji ocividne az 85cm. chtela bych s nima domluvit exkluzivitu pro CR, ale uz to tu nekdo prodava, tak musim nejdriv zjistit jaky maj podminky a jestli to je vubec mozny.
    http://www.dog-online.co.uk/p800549/Hurtta_Pro_Red_Winter_Jacket_for_Dogs/product_info.html
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    GIO
    GIO --- ---
    TANKGIRL: a maj to na dogy? ja i ten manmat mam xxxl, sitej na miru vpodstate.. a jinak oblecky konci vemes 65 a ja potrebuju tak 80 minimalne, spis 85.. proto ten novy model na ponika, ale ten ji zas bude dlouhej na brise..
    GIO
    GIO --- ---
    TANKGIRL: no v byte jo, to je jedna vec, ale ona nase doga je cely den venku..(ma svuj dum, s postelema, slamou a spacakama, kde nefouka a je v prvnim patre takze tam ani tak moc nemrzne, ale stejne..)
    ale novy model musime koupit na kone..
    na psa ty co se mi libi maj jenom maly.)
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    DOPEDOLL: stale krasna holcicka:)
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    libi se mi i tahle funkcni nepromokava fleecka, ale to uz je asi moc:))
    http://www.hurttacollection.com/products?a=catalog.product.view&product_id=79
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    no prave oblecek pro pejska co zije v byte neni uplne marna vec, preci jen jsou to vetsi citi. taky mi to prislo jako uchylarna, ale treba tyto modely:)
    http://www.hurttacollection.com/products?a=catalog.product.view&product_id=76
    GIO
    GIO --- ---
    pokud zijete ve meste, tak jo. sul je spatna.. a moje doga nahodou nosi i oblecek, precijen u nas je -9 a ona je pres den venku(ale ma si kam zalezt)

THEIA
    THEIA --- ---
    ah amalka uplne miluje sneh,uz vcera sa snazila chytit kazdu jednu vlocku, dnes zo zaciatku akoby nechapala o co ide a potom zacala saliet.))
    a nechcem teraz vyzniet ako jedna z tych pani co nosia psikov v taskach a obleckoch, ale nemala by som jej cez zimu natierat packy?dnes bola na snehu asi 1,5hod a ked sme sa vracali mala 2 vankusiky z boku puknute a krvave..som nejakom eshope aj videla kremik na packy ale usudila som ze je pre psich metrosexualov.. inak uz aj doktorka nam pri tom demodexe hovorila ze asi ma tu kozu celkovo citlivejsiu-v podstate vzdy ked sa hra so psikmi tak je potom cela doskrabana, vraj ze to suvisi aj s farbou-teda nielen ze je to na nej lepsie vidno,ale ze ta ruzova pokozka je jemnejsia ako tmava a lahsie sa zrani.takze-natierate niekto?.) ak ano cim? ten psi krem sa mi zlozenim vobec nepaci..
    DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---
    jasne.oni sa kumne chovaju stale rovnako ;) tj vzdy ked pridem tak som do sekundy oslintana zhodena na zem a potom znasilnovana pol hodinu ;) stale ma lubia rovnako aj ked som prec casto ..a matku lubia rovnako tiez :) a najradsej su ked sme vsetci spolu
    GIO
    GIO --- ---
    moment jak casto chodis domov?.)

ja to beru podle sebe, ja bez psu a kocek dlouho nevydrzim, tkaze mi to prijde divny a nemam zkusenost, zda pes prejde na nekoho jinyho, nebo jsi pro nej furt panicka, chapes.))
    DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---
    chodim domov ved !!!! teraz som pre zmenu v singapure kde su dogy zakazane :D
    psy ma miluju stale rovnako ofc, ale nastastie su zvyknutu na mamu vyborne takze lubia aj tu velmi
    GIO
    GIO --- ---
    heled le ty jsi v thajsku ne\, kdo ma psy, rodice, a poznavaj te kdyz prijedes? nebo uz jsou to spis jejich psi...?
    DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---
    missha samota urcite nie..nejake ine plemeno urco...dogy sa od panicka nepohnu :)

ja som ju nenechavala nikomu.. a samu detto..
    DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---
    a este ;)

DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---

som tu dlho nebola :)
    THEIA
    THEIA --- ---
    no ja som sa toho sialene bala,cudzich ludi tiez ignoruje..
    a bola som fakt prekvapena, ked som prvy krat dala tej kamaratke kluce, aby sla na skusku do bytu sama a ja som cakala bokom, myslela som ze amalka bude rada ze niekto prisiel a zvita sa..ona ale zacuvala,cela sa najezila,prikrcila,zacala vrcat a fakt nebezpecne vyzerala,uplne som bola v soku co dokaze.) potom si ma vsimla a zas bolo vsetko v poriadku a zacala nas oboje vitat
    GIO
    GIO --- ---
    to je ono no, moje doga nikoho jinyho nez nas dva nerespektuje, a sverit ji nekomu jinemu(kdyz neni doma, kde se i bezpecne vyvenci) bych nemohla, ona si ela co chce, okamzite me vyrazi hledat a na nejake pockej a ke mne od cizich se ani nemrkne...
    takze ja nastesti mohu pouzit sousedku, ale v praci jit reba nikomu na hlidani nechat nemuzu, dkyz bych si chtela nekam odbehnout, tak si ji beru jen kdyz vim ze muze byt cely den se mnou. ale radsi je stejne doma s bubackem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam