• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů
    GIO
    GIO --- ---
    TANKGIRL: čim?:))
    jinak ja uz ji ted VLastne lestim, holky maj na kone takovou vodicku, foxfire, A TIM JI VZDYCKY PRESTRIKAM A PRELESTIM.)
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    DOPEDOLL: na te prvni fotce se tvari pisne jako ma neterinka, kdyz dostala prvni panenku:))
    DRAK00LA: tak at se brzo zahojite!! ten nas je taky vrchni pokousan. vzdycky si to nechal libit a ted uz se umi ohradit, kdyz mu nekdo dela dlouhodobe nepravi.) to se srovna, zensky jsou v tomhle mnohem hrdejsi!
    GIO: tady vypada, jako byste ji tim kronchem i lestili.)
    BHANY
    BHANY --- ---
    THEIA: když to měla ta moje, tak jsem si říkala, že se snad i utopí :)
    THEIA
    THEIA --- ---
    ten golier je nahodou super vec,zachytava to vsetky sliny.)))
    GIO
    GIO --- ---
    urcite. luisa rovna i bitky druhych. vmisi se do nich svou velikosti a osobnosti a vsichni se klidej:)
    THEIA
    THEIA --- ---
    sme sa prave nedavno o tom bavili s jednou pani co u nas v riegroch vencieva 11r. dogu,ze tak do 3rokov utekala z bitiek a nebranila sa vobec a az potom zdrsnela- ma jazvy od nejakeho welshteriera a podobnych zasranov malych.. tak dufam ze sa aj amalka spamata casom

GIO: nojo,keby je malinka tak uz by som si ju domov niesla v 2 kusoch..
    GIO
    GIO --- ---
    zas si rikej, ze mas velkeho psa, tomu jen tak nekdo vyznamne neublizi, co maji rikat lidi s civavama a pod, ti zijou asi v permanentnim strachu..ze jim je nekdo sezere
    GIO
    GIO --- ---
    aale to se vam muze stat jeste mockrat.. obe byly na volno, to se proste obcas stane..

ale nase LUlu je teda srdnata, kdyz po ni nekdo jde, nevaha se branit, akorat neumi moc ublizit no...

vzpominame na leto..
    THEIA
    THEIA --- ---
    ja by som jej ale fakt rozkopala drzku najradsej..
    bola uz tma v parku,pribehla k nam rr,chvilu vyzerala ze sa budu hrat,tak som sla dalej a oni si hopkali,odbehli obe odomna a potom som uz len videla ako amalka bezi smerom ku mne a ta rr na nu vrci a sla do nej zboku,ona zmenila smer,chvilu bitka(to uz boli hrozne daleko a len podla zvukov),chlapik si bezal po rr z druheho konca luky,amalka prisla hned na zavolanie a ani nevyzerala ze by jej nieco bolo,potom doma som skoro omdlela ked som uvidela tu rano v ciernom flaku ktoru som vonku v tme nevidela..a druhykrat u veterinara.
    GIO
    GIO --- ---
    ajo tak to se stane no..
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    asi nevratil a byla to prej fena...
    GIO
    GIO --- ---
    doufam, ze satelit to ridgebackovi taky vratil. a ot pe pokousal fenu? no ten by zaslouzil na prdel.
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    DRAK00LA: satelit.)
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    Amalku pokousa nejakej vyjebanej ridgeback, je mpozasivana a ceka nas super zabava v podobe proplachovani ran od hnisu...

GIO
    GIO --- ---
    GIO
    GIO --- ---
    jojo taky snehofil.)
    KRYSQA
    KRYSQA --- ---
    zimní radovánky :))

100B2850.JPG (1414637 B)
    DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---

TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    GIO: no ten nas smudla je velikostne trochu jinde:) ale viz. zde, delaji ocividne az 85cm. chtela bych s nima domluvit exkluzivitu pro CR, ale uz to tu nekdo prodava, tak musim nejdriv zjistit jaky maj podminky a jestli to je vubec mozny.
    http://www.dog-online.co.uk/p800549/Hurtta_Pro_Red_Winter_Jacket_for_Dogs/product_info.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam