• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů

Obrovské a impozantní, přesto něžné a mírumilovné. Rozhodně však žádné bábovky co si nechají na sobě dříví štípat, to jsou německé dogy.
    Jste jejich přáteli, nebo dokonce jedna kráčí dennodenně po vašem boku? Pak vítejte... a pochlubte se..

stranky klubu chovatelu
    zde najdete aktualni kalendar vystav

zdraví vás patronka Louisiana a těší se na nové kamarády, které spolu s několika informacemi šoupnem na nástěnku..

Německá doga je Apollem mezi psy, neznám citlivější, jemnější a hravější zvíře. Má na jedné straně vlastnosti bojovníka a štváče, na druhé dušičku až dívčí jemnosti. Spojuje v sobě velikost a hrdost šlechtice, pružnost šermíře, krásu a statečnost dohromady. Tak jak se k doze chováte, takového psa budete mít. Doga nikdy nezapomene a těžko odpouští...
    rozbalit záhlaví
    THEIA
    THEIA --- ---
    TANKGIRL: to je skvele kombo,mam doma u rodicov foxicu a pristane im to spolu:)

TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    je to v planu, chci holcicku hladkosrsteho teriera:) pri studiu to nebylo moc realny.
    GIO
    GIO --- ---
    na to stresovani je super mit dva psy. jsou na sebe vazani a vystaci si sami..
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    GIO: to me docela desis, pac ten nas truhlon kolikrat pres den taky moc nepije a navic ze samoty stresuje. ted je to lepsi, ale kdyz si zvykne, ze je s nim nekdo cely tyden doma, tak jedeme nanovo. a s tim pitim mi to prijde porad napytel.
    aportovani muffic miluje, ale jeste vic nez to ma rad, kdyz se mu klacek nebo micek snazime vzit a jeste lip se slovnim doprovodem:"ja ti ho seberu." to ma pak amok nejvetsi:) ale ma i sve ignor dny, kdy mu muzu klackem mavat pred cunakem a nic.
    GIO: jj, bud jezis nebo ponik. nenadelame nic:)

tady neco pro dogy naprosto typickeho, resp. pro chlapy:
    http://www.youtube.com/watch?v=iROwslbmhcg&feature=related
    GIO
    GIO --- ---
    tak ja si to myslela, urcite mame nejakou prdlou anomalii.)

jinak jeste k te prihode, utvrdilo nas to v tom, ze nasi psi bez sebe dlouho nevydrzej:-/ jakmile se jednomu neco stane, bdue to hodne tezky, abbu byl z toho celej spatnej, hrozne luisu porad kontroloval co s ni je a kdyz jsme ji rano odvezli a pak se vraceli od doktora, tak me vubec nevital, bezel rovnou do dvora za autem, a jen cekal, jeslti lulu vystoupi, a az pak co se presvedcil, ze je ok, sel privitat i mne..
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    GIO: vubec, micky/cokoliv hazeciho je ji uplne ukradeny... maximalne krade cizim psum micky, aby se mohli nahanet, ale aport nee:)
    GIO
    GIO --- ---
    TANKGIRL: jo tohle taky znam "jezisikriste co to je":)
    GIO
    GIO --- ---

tady na tech fotkach je asi 14 dni po te udalosti, neni na ni nic poznat..
    GIO
    GIO --- ---
    jo a jeste miluje vodu.) jako panicek.)
    GIO
    GIO --- ---
    jinak zajimalo by mne, jsou vase dogy vasnivi aporteri? vubec mi to s tim plemenem driv neslo dohromady, takovi elegantni obrici, a nase LUlu lita za mickem ze vseho nejradeji, proste to miluje!
    GIO
    GIO --- ---
    no, je to spousta veci, nechci ji honit po vysetrenich za desetitisice, predevsim proto, ze je stresar a nema rada doktory(i injekce ji ted picham doma, a jde nam to skvele a bez problemu)
    ale jak rikam, pry to mohlo byt z toho, ze mrzlo, ona jim pres den vzdycky zamrzla voda a napili se jen pres poledne u koni a pak rano a vecer doma...a asi jak malo pije, muze se to stat ve vyssim veku...
    proste mela kolaps, nemohla se postavit, a kdyz jsem ji zvedla tak mi padala na pravou stranu...
    ja se nejdriv vydesila, ze je to torze, ale pak jsem se uklidnila, zapla mozek a jeste si to po telefonu(ve dve rano)konzultovala s veterinarem a torzi jsme vyloucili, takze dle vysetreni krve mame uplne zdraveho psa, ale nejspis mozeček na chvilku vypovedel sluzbu, ten ma odpovednost za tu koordinaci rovnovahy..
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    kura fix:( tak at uz je jedine dobre!! nebyla jsem dlouho na nyxu a docela se divila, ze se tu nedebatilo. ted uz to chapu.. nevis co to mohlo zpusobit?
    GIO
    GIO --- ---
    naše babi mela cca pred mesicem malou mozkovou prihodu, ale tuktuk, odcela dobre se z toho oklepala, uz druhy den byla jako driv, tak snad to byla jen nahoda, pry ot muzou mit i z nedostatku tekutin ted v zime.. no a uz je to zase stara dobra behava hopsava doga.) ale trosku nas to vydesilo, tak dáma dostala sve prvni baleni seniorskych granulek a budeme drzet striktne linii, teple ji pod nulou oblekame a pije co to jen jde.)
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    z toho si nic nedelej, naseho si pravidelne pletou s jezisem..
    THEIA
    THEIA --- ---
    stale nechapem,ako je mozne ze sa ma denne x ludi pyta ci je to dalmatin..

THEIA
    THEIA --- ---
    haha tak toto je presne Amalka,az na to stekanie a vrcanie pri vyhadzovani z postele.)
    http://animal.discovery.com/videos/its-me-or-the-dog-a-great-challenge.html
    dnes som sa vratila po 5 dnoch na slovensku a privitala ma tak nadsene ze som priamo tam na florenci skoncila na zemi cele uslapana oslintana
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    No ale snaha byla:) Barzoj se ji nakonec nejak zaleknul a zdrhnul neznamo kam...
    GIO
    GIO --- ---
    to nemuze vyhrat:)
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    zavody s barzojem.)

GIO
    GIO --- ---
    no, hlavne, cim mensi a drobnejsi, tim lip pro dogu..
    THEIA
    THEIA --- ---
    ..takze snad s jej liniou nebudeme mat moc problemy ani neskor.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam