• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů
    THEIA
    THEIA --- ---
    haha tak toto je presne Amalka,az na to stekanie a vrcanie pri vyhadzovani z postele.)
    http://animal.discovery.com/videos/its-me-or-the-dog-a-great-challenge.html
    dnes som sa vratila po 5 dnoch na slovensku a privitala ma tak nadsene ze som priamo tam na florenci skoncila na zemi cele uslapana oslintana
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    No ale snaha byla:) Barzoj se ji nakonec nejak zaleknul a zdrhnul neznamo kam...
    GIO
    GIO --- ---
    to nemuze vyhrat:)
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    zavody s barzojem.)

GIO
    GIO --- ---
    no, hlavne, cim mensi a drobnejsi, tim lip pro dogu..
    THEIA
    THEIA --- ---
    ..takze snad s jej liniou nebudeme mat moc problemy ani neskor.)
    THEIA
    THEIA --- ---
    aha,ja som prave mala anglictinarku ktorej museli vybrat maternicu este za komacov a bola extremne tucna a vyhovarala sa na to.))))
    ale nie,mne sa hlavne zda ze v tych roznych liniach su strasne velke rozdiely, dogy co vidavam tu a v telke mi uz pride skor ako 2 rozne plemena.tieto "europske" mohutnejsie,so sirsimi hrudnikmi,kratsimi nohami a potom "americke" zas hrozne vysoke,stvorcove a atleticke napr. tu http://animal.discovery.com/videos/dogs-101-season-one/ a tam dole najst cast o dogach.) amalka mi pride byt ako nieco medzi nimi
    GIO
    GIO --- ---
    spi s vyssim vekem, ja nejsem priznvcem nazoru, ze kastrace ovlivnuje tloustnuti. alespon u kocek, mam vsechny kastrovane a tlusti jsou jen nektreri, je to spis dispozicemi..

ona Lulu sni na co prijde, ale jsme tak na pulkile granuli denne, jak ma vic(a maso), tak pribira..

vahu sledovat lze jednoduse, na doze je podle mych zkusenosti videt okamzite kazde kilo.)a my jak mame pocit, ze se moc zakulacuje, tak snizujem davky a dostava treba vic zuzlavych pamlsku, z tech tak nekulati.)
    THEIA
    THEIA --- ---
    no mna prekvapilo ze ked ju zasivali a vazili kvoli antibiotikam,mala len 49kg (ale som presvedcena o pochybnolsti vahy..) pritom pred haranim som ju vazila a mala 52, po tom harani strasne narastla a zmohutnela..
    a inak teda nepribera/nechudne,len po tych liekoch pri uhryznuti sa mi zdala byt vychudnuta trochu,jej ani moc nechutilo jest a dost linala,bola smutna,takze to bol asi taky celkovy nezdravy vyzor..aj ked niekedy ked sa poriadne vybeha zozere napriklad aj dvojnasobok odporucanej davky granuli-stale dostava len podla toho kolko jej chuti takze sa obcas tostaneme aj na kg/den a co stretame ine dogy tak maju omnoho sirsi hrudnik a cele su sirsie no.)
    mozno ta kolisavost suvisi aj s kastraciou?nas prave vet varovala ze jedina nevyhoda asi,ze tu vahu treba sledovat lebo je nabeh na priberanie,aj s vekom sa to urcite zhorsuje..
    GIO
    GIO --- ---
    TANKGIRL: to je mokra, ale kuba rikal, ze je jak z atlasu.))
    jak jste na tom se stalosti vahy u dog? my mame dost kolisavy model, jojo efekt hadr.)) staci trosicku pridat a hend se nam obali tukem, fifinka,)
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    GIO: tim lososovym olejem.)
    THEIA: vypadaj poctive. me se libi ten celej cernej vc. cerne presky (col.2009).
    GIO
    GIO --- ---
    bezovy nebrat.)
    THEIA
    THEIA --- ---
    no nepozerala som este presne postovne, ale vychadza to cca na 50 eur za obojok..ale videla som ich aj na luxurydog.cz v par farbach- hneda,ruzova,cervena, ale zvacsa maju len po jednej farbe v danej velkosti, takze pre nase telata pripada do uvahy len bezovy http://www.luxurydog.cz/index.php?action=item&id=5013393&prevaction=category&previd=2&prevstart=30 no a ten je za 2k-asi kvoli tej zlatej pracke,ktora sa mi zrovna nepaci.)
    GIO
    GIO --- ---
    a cena? tez se mi to libi.)
    THEIA
    THEIA --- ---
    hladam amalke nejaky novy obojok a narazila som na toto http://www.bellomania.com/ -TO INTRO!.)) takze asi dostane ten,ked uz si dali amalku do reklamy.)
    GIO
    GIO --- ---
    TANKGIRL: čim?:))
    jinak ja uz ji ted VLastne lestim, holky maj na kone takovou vodicku, foxfire, A TIM JI VZDYCKY PRESTRIKAM A PRELESTIM.)
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    DOPEDOLL: na te prvni fotce se tvari pisne jako ma neterinka, kdyz dostala prvni panenku:))
    DRAK00LA: tak at se brzo zahojite!! ten nas je taky vrchni pokousan. vzdycky si to nechal libit a ted uz se umi ohradit, kdyz mu nekdo dela dlouhodobe nepravi.) to se srovna, zensky jsou v tomhle mnohem hrdejsi!
    GIO: tady vypada, jako byste ji tim kronchem i lestili.)
    BHANY
    BHANY --- ---
    THEIA: když to měla ta moje, tak jsem si říkala, že se snad i utopí :)
    THEIA
    THEIA --- ---
    ten golier je nahodou super vec,zachytava to vsetky sliny.)))
    GIO
    GIO --- ---
    urcite. luisa rovna i bitky druhych. vmisi se do nich svou velikosti a osobnosti a vsichni se klidej:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam