GIO: well pravda je v tom ze ale moje zena z toho ma totalni deprese ze dvou psu a tak na me tlaci ji dat pryc :(
zkontaktoval jsem 3 rescue agency na dogy
ted s jednou pracuji
prvni dve agency se me hned znechutili pac prvni jejich otazka je jestli je spay coz se me pro pure breed totalne zhnusilo... a vyslo najevo ze ty dogy jsou jenom zaminka a ze berou kdejakyho ratlika a hned to kastruji
agency s kterou ted spolupracuji je skutecne great dane rescue a opravdu delaji jenom s dogama a de facto je to chovna stanice + zachrana opustenych a zanedbanych dog kdyz jsem s ni mluvil a emailoval tak spay otazka nepadla ani jednou a naopak mela hodne zajem o jeji rodokmen proste o dogach mluvi hodne fundovane. ja osobne jsem z toho nestastny z tlaku moji zeny ale co nadelam a tak jsem aspon rad ze proste jsem v kontaktu s colvekem ktery s dogama dela a vi jake jsou pozadavky na ne ... a tak si lidi kterym da dogu vybira pro jejich dobro...
podle papiru co mam ohledne shasta to vypada ze uz mela aspon 5 ruznych lidi coz je mi z teho na bliti a vazne ji preji ze konecne nekde najde domov