• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů

Obrovské a impozantní, přesto něžné a mírumilovné. Rozhodně však žádné bábovky co si nechají na sobě dříví štípat, to jsou německé dogy.
    Jste jejich přáteli, nebo dokonce jedna kráčí dennodenně po vašem boku? Pak vítejte... a pochlubte se..

stranky klubu chovatelu
    zde najdete aktualni kalendar vystav

zdraví vás patronka Louisiana a těší se na nové kamarády, které spolu s několika informacemi šoupnem na nástěnku..

Německá doga je Apollem mezi psy, neznám citlivější, jemnější a hravější zvíře. Má na jedné straně vlastnosti bojovníka a štváče, na druhé dušičku až dívčí jemnosti. Spojuje v sobě velikost a hrdost šlechtice, pružnost šermíře, krásu a statečnost dohromady. Tak jak se k doze chováte, takového psa budete mít. Doga nikdy nezapomene a těžko odpouští...
    rozbalit záhlaví
    ATEH
    ATEH --- ---
    GIO: tak to jo, musíme si té miminkovitosti pořádně užít, do měsíce už slaďoučkej nebude :-)
    GIO
    GIO --- ---
    malej, miminko:)
    ATEH
    ATEH --- ---
    GIO: mít v devíti týdnech čtrnáct kilo, no nevim, nevim, jestli zrovna malej ;-))
    GIO
    GIO --- ---
    nakej malej, nebo ma vlekej pelech(ale stejne z nej vyroste.)))
    ATEH
    ATEH --- ---
    tady máte jednoho fešáka, co před pár dny přišel do naší rodiny :-)

GIO
    GIO --- ---
    TERRORIST: asi ne.., jinde uz toho mas dost.
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    Vím, že šance je asi malá, ale přesto zkusím:

Kamarád má dvě dospělé německé dogy, ale bohužel není schopný se o ně dál starat, tak hledá někoho, kdo by se jich ujal. Ideálně obou, ale klidně i jedné. Dogám bude v únoru 6 let, fena je naprosto zdravá, pes (kastrovaný) mírně kulhá na zadní nohu ale jinak je také zdráv.

Kdyžtak se mi ozvěte do pošty.

Předem děkuju za cokoli.
    GIO
    GIO --- ---
    DRAK00LA: to je ale krasavice, u nas ve vesnici ted maji miniko harlekynku, aach.)
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    ticho tady...

GIO
    GIO --- ---
    uz dost. jine mravy me nezajimaji, zajima me povolen kupirovani usi, pokud to nechapes, radsi to dal neresme.
    FESTER
    FESTER --- ---
    {reply GIO|29418535ja nerikam ze bys fackovala me ale vadi mi to ze bys fackovala zrovna amiky... fackuj kohokoliv kdo kupiruje a seka ocasy... nesvadej jenom na amiky... Fackuj cechy za to ze sekaj a maji ve standartu sekani ocasu u oharu...

proste jina zeme jiny mrav...

GIO
    GIO --- ---
    navic si to zcela zbytecne a mylne beres osobne, nikde jsem nepsala, ze bych fackovala tebe, ale amiky za to, ze to maji ve standardu, je ciste tvuj problem, ze si to vztahujes na sebe, to nikdo nerek, znam souvislosti, tak proc bych to delala zejo.
    GIO
    GIO --- ---
    festře, prosím, běž se hádat někam jinam.
    FESTER
    FESTER --- ---
    GIO: proc ??? ty jenom cosi vycitas .... Cry baby
    GIO
    GIO --- ---
    festre prosimte smaz se. ty to tu obhajujes, tak me prosim nenapominej.
    FESTER
    FESTER --- ---
    kdyz si clovek projede EU s dogama tak to taky neni zadna slava s tema usima...

http://www.eurobreeder.com/breeds/deutsche_dogge.html

kazdej si dela co chce...
    FESTER
    FESTER --- ---
    GIO: kuk tady napr :

http://www.nidauxnobles.ro/engleza/indexengl.htm

sekany ocasy jedna radost :)
    FESTER
    FESTER --- ---
    GIO: hele , prestan mi tu kazat tez... za to co delaj psekum ja za to nemuzu ale obcas se staci podivad na dno svicky... obycejne tam je tma...

nechces se radsi hadat s AKC nez se mnou... ??? nebo s nejakou euroorganizaci ktera dela standard ??? proste muj nazor je ze pes by mel byt jak je... bez nejakych umelych modifikaci... a jestli dostanu (zachranim) nejakyho psa ktery uz to proste ma.. tak s tim nic neudelam... ale naopak mam dobry mam dobry pocit...

proste nekdy lidi proste jednaj divne... tak jak ty me furt servijes ty strihany usi jak kdybych za to mohl... :(
    GIO
    GIO --- ---
    FESTER: a vy ne?.))) mimochodem, vetsine plemen uz se v evrope nesekaji ani ocasy, a navic, zkraceni oacsu a strihani usi je fyziologicky dost nesrovnatelny zakrok.

prestan mi tu kazat, lepsi by bylo, kdyby amici konecne otevreli oci a nedelali takovou prasarnu, kteoru hajis zrovna tady zcela zbytecne.
    FESTER
    FESTER --- ---
    GIO: to vis jiny kraj jiny mrav... ty bys nas amiky pleskala za strihane usi u dogy... a co ja zase mam rikat o evropanech ??? jak sekate german pointrum osasky... tj oharum

moje prvni doga co jsem mel v CR mela kupirovane usi... a co jako s tim ja osobne mam delat ??? dostal jsem ji tak jak byla... a to same Shasta... muj point je... furt jsem udelal to co bylo pro Shastu to nejlepsi... a tebe akorat zajima ze bys kohosi pleskala..

uklid te si pred svym prahem, taky nejste s modifikaci psu na tom zrovna v evrope nejlepe...
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    Prodam kotce pro psy stredni velikosti, vhodne jako prepravni.plast, kovove mrize a petlice.2 dvoukotce a jeden ctyrkotec.Cena 1000kc za misto pro jednoho psa.Velikost dvoukotce 180x80x70cm, ctyrkotec 180x160x70cm.fotky na www.longjohnsilver.rajce.net
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam