• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů
    FESTER
    FESTER --- ---
    GIO: hele , prestan mi tu kazat tez... za to co delaj psekum ja za to nemuzu ale obcas se staci podivad na dno svicky... obycejne tam je tma...

nechces se radsi hadat s AKC nez se mnou... ??? nebo s nejakou euroorganizaci ktera dela standard ??? proste muj nazor je ze pes by mel byt jak je... bez nejakych umelych modifikaci... a jestli dostanu (zachranim) nejakyho psa ktery uz to proste ma.. tak s tim nic neudelam... ale naopak mam dobry mam dobry pocit...

proste nekdy lidi proste jednaj divne... tak jak ty me furt servijes ty strihany usi jak kdybych za to mohl... :(
    GIO
    GIO --- ---
    FESTER: a vy ne?.))) mimochodem, vetsine plemen uz se v evrope nesekaji ani ocasy, a navic, zkraceni oacsu a strihani usi je fyziologicky dost nesrovnatelny zakrok.

prestan mi tu kazat, lepsi by bylo, kdyby amici konecne otevreli oci a nedelali takovou prasarnu, kteoru hajis zrovna tady zcela zbytecne.
    FESTER
    FESTER --- ---
    GIO: to vis jiny kraj jiny mrav... ty bys nas amiky pleskala za strihane usi u dogy... a co ja zase mam rikat o evropanech ??? jak sekate german pointrum osasky... tj oharum

moje prvni doga co jsem mel v CR mela kupirovane usi... a co jako s tim ja osobne mam delat ??? dostal jsem ji tak jak byla... a to same Shasta... muj point je... furt jsem udelal to co bylo pro Shastu to nejlepsi... a tebe akorat zajima ze bys kohosi pleskala..

uklid te si pred svym prahem, taky nejste s modifikaci psu na tom zrovna v evrope nejlepe...
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    Prodam kotce pro psy stredni velikosti, vhodne jako prepravni.plast, kovove mrize a petlice.2 dvoukotce a jeden ctyrkotec.Cena 1000kc za misto pro jednoho psa.Velikost dvoukotce 180x80x70cm, ctyrkotec 180x160x70cm.fotky na www.longjohnsilver.rajce.net
    THEIA
    THEIA --- ---
    FESTER: haha hlavne v kombinacii s tym mini rozhodcom to vyzera zabavne.)
    GIO
    GIO --- ---
    za ty usi bych vas fackovala denne, sorry muselo to ven.) ale krasny slon..
    FESTER
    FESTER --- ---
    jeden z danu s kterym ted Shasta zije :

JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    Ahojte všichni. Půlroční fenečka německé dogy bez PP urgentně shání
    nového majitele. Za symbolickou cenu, případně zdarma. Původní páneček
    je dlouhodobě v nemocnici a nemá se o ni kdo starat...

Pokud by měl někdo zájem, ozvěte se na 724 755 672 nebo na e-mail helushka.w@centrum.cz. Předem díky. Helena
    GIO
    GIO --- ---
    ja vim ze nemuzes, mylsim to obecne.)
    FESTER
    FESTER --- ---
    GIO: no jo.. za ty usi ja nemuzu...:) ja muzu akorat jenom za to co jsem pro Shastu udelal a verim tomu ze jsem ji zachranil zivot..:)
    GIO
    GIO --- ---
    ma krasne dlouhe nohy.. ale ty usi, za ty bych vas amiky fackovala:)
    FESTER
    FESTER --- ---
    tadle dama si ji dneska vyzvedla (Shastu) a zitra ji privazi ji do nove rodiny.. ona je jenom meziclanek mezi mnou a novym majitelem. pokecali sme spolu a ukazala mi fotky jeji psi rodiny... sama vlastni 7 nemeckych dog !!!! wow :) s ni jsem byl v kontaktu , ona nasla pro ni novou rodinu.... klobouk dolu ! :)

FESTER
    FESTER --- ---
    tak a posledni zprava ohledne Shasta... ode dneska Shasta zije v Bakersfield a ma dva nove kamarady tez dogy ! :) je to chovna stanice, a budou me informovat jak se ji dari...:) tez ji muzu sem tam navstivit... rakze Shasta konecne ma poradny domov a konecne bude mit happy psi zivot...:) slibili mi ze mi poslou i fotky :)
    FESTER
    FESTER --- ---
    no prave
    GIO
    GIO --- ---
    tyve co je to za organizace, ktera se zabyva jen zachranou psu s pedigree, hnus.
    FESTER
    FESTER --- ---
    fak je mi z toho na bliti
    FESTER
    FESTER --- ---
    GIO: well pravda je v tom ze ale moje zena z toho ma totalni deprese ze dvou psu a tak na me tlaci ji dat pryc :(
    zkontaktoval jsem 3 rescue agency na dogy
    ted s jednou pracuji

prvni dve agency se me hned znechutili pac prvni jejich otazka je jestli je spay coz se me pro pure breed totalne zhnusilo... a vyslo najevo ze ty dogy jsou jenom zaminka a ze berou kdejakyho ratlika a hned to kastruji

agency s kterou ted spolupracuji je skutecne great dane rescue a opravdu delaji jenom s dogama a de facto je to chovna stanice + zachrana opustenych a zanedbanych dog kdyz jsem s ni mluvil a emailoval tak spay otazka nepadla ani jednou a naopak mela hodne zajem o jeji rodokmen proste o dogach mluvi hodne fundovane. ja osobne jsem z toho nestastny z tlaku moji zeny ale co nadelam a tak jsem aspon rad ze proste jsem v kontaktu s colvekem ktery s dogama dela a vi jake jsou pozadavky na ne ... a tak si lidi kterym da dogu vybira pro jejich dobro...

podle papiru co mam ohledne shasta to vypada ze uz mela aspon 5 ruznych lidi coz je mi z teho na bliti a vazne ji preji ze konecne nekde najde domov
    GIO
    GIO --- ---
    no ja myslim, ze se szijou.
    FESTER
    FESTER --- ---
    oba si na me kladou narok a tak mam ted rotating shifty...
    1/2 hod Shasta venku a pak 1/2 hod Solo venku

proste jeden pes je v baraku druhej venku a vymeny probihaji stylem :
    shasta do garaze otevrit solo do baraku a pak otevrit dvere z garaze na zahradu
    prez noc Solo spi v baraku s Marthou a ja se Shastou venku ve stanu na zahrade
    FESTER
    FESTER --- ---
    na druhe strane ale spatna zprava je to ze se nesnasi s mym psem :( se rvou a tak je musim drzet Solo ma pro ni prilis moc temperamentu a furt do ni stoural az se Shasta nasrala a byla velka rvacka :(

pravdepodobne chyba z moji strany ze jsem privedl Solo do domu a ne Shastu
    Proste Shasta to bere ze ona je prvni a Solo intruder

mel jsem asi s ni jit na prochazku napred a nechat moji zenu se SOLO doma a pak prinest domu Shastu... no proste je fakt ze se nesnasej a oba si kladou narok a tak se rvou :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam