• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů
    GIO
    GIO --- ---
    a co vasi dogaci? nejake fotky, novinky...?
    GIO
    GIO --- ---
    navic ja od ni neocekavam zadne sedni lehni k noze, my jedem povely jako "pojd jdeme spolu milacku"( to je u nohy) a "takova chytra holka a zere slepicky, no ze se nestydis!"to je jako fuj.))
    GIO
    GIO --- ---
    hele nesrovnavej je, to nedelam, ale samo od sebe je to furt mala Lois tohle mala Louisa tamhleto, jsou si dost podobne proste, i povahove diky bohu, mala je uzasny pkoklad, inteligentni dama a trosk rarasek, proste ideal pes.)
    YORICK
    YORICK --- ---
    GIO: 2 rady - nesrovnavej je a bud na ni hodna:) ale to neni nic, co bys uz nevedela, vid?;)
    GIO
    GIO --- ---
    jo a jmenuje se Roxana,) abyste to tu meli komplet.)
    GIO
    GIO --- ---
    mala aktualne takto.) uz je to doga.)

GIO
    GIO --- ---
    YORICK: je skvela.))
    nejake rady pri vychove mi nepredas?.) to vis, tu starou jsem mela uz hotovou a byla dokonala.)
    YORICK
    YORICK --- ---
    GIO: to je mi lito. mala ale vypada fajne:)
    GIO
    GIO --- ---
    nejake tipy, co nezanedbat ve vychove? ta moje byla uz dospela.. takhle maly trestirdlo uz jsem zas leta nemela.)
    GIO
    GIO --- ---

s velkou jsem se bohuzel musela rozloucit:-( vychova zbyla na mne..

ale par dni potom prisla jeji zmensenina...
    GIO
    GIO --- ---
    ta je nadherna...
    my si prave objednali novou doginku u chovatelske stanice, v kvetnu nam pribude dalsi flekatka.) Lili nema narok starnout, bude vychovvavat.)
    THEIA
    THEIA --- ---
    Vzdy ked dovolenkujeme davame amalku do psiho hotelu mastibe, takze mozeme pravidelne sledovat ako si ta obluda bez nas uziva:)

GIO
    GIO --- ---
    jinak chteli bychom harlekynku, a vetsina tech inzeratu je stara no..
    OPI
    OPI --- ---
    GIO: jinak teda fandím, já se na malé dogátka strašně ráda dívám na netu tak přeju úspěšný lov :)
    OPI
    OPI --- ---
    GIO: no tady je třeba za 420eček což je nějakých 11.500,- Kč...to je taky hodně?
    Německá doga (Deutsche dogge) - Německá doga s PP
    http://www.inzerce-psu.com/nemecka-doga/216971-nemecka-doga-s-pp/
    GIO
    GIO --- ---
    ja vcera dve obeslala, aa 35000 za stene teda nedam, no.)) nemam vystavni ambice) samozrejme takychovam kocky a vim co to obnasi, ale popravde tolik za psa nedam, no.) jinak ais vybrat pujde, jdu to zas dneska projit.) jeste by byly idealni nejake stredni cechy a co nejmensi stene.. ted se maji enjaka narodit..
    OPI
    OPI --- ---
    GIO: jsem zabruslila náhodně na internet a je jich tam teda až až...a čumim že většina s PP :)
    Německá doga (Deutsche dogge) - Německá doga s PP
    http://www.inzerce-psu.com/nemecka-doga/218367-nemecka-doga-s-pp/
    GIO
    GIO --- ---
    shanime stene, nic draheho, trestkute vystavniho, nejlepe harlekynku, nevite o nejake fenecce..?
    GIO
    GIO --- ---
    :))) mi to ustrihnout nejde,))
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    GIO: strihame, presne tahle fotka byla spousteci mechanismus strihani, na tlapkach to ani tak nevypadalo:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam