• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů

Obrovské a impozantní, přesto něžné a mírumilovné. Rozhodně však žádné bábovky co si nechají na sobě dříví štípat, to jsou německé dogy.
    Jste jejich přáteli, nebo dokonce jedna kráčí dennodenně po vašem boku? Pak vítejte... a pochlubte se..

stranky klubu chovatelu
    zde najdete aktualni kalendar vystav

zdraví vás patronka Louisiana a těší se na nové kamarády, které spolu s několika informacemi šoupnem na nástěnku..

Německá doga je Apollem mezi psy, neznám citlivější, jemnější a hravější zvíře. Má na jedné straně vlastnosti bojovníka a štváče, na druhé dušičku až dívčí jemnosti. Spojuje v sobě velikost a hrdost šlechtice, pružnost šermíře, krásu a statečnost dohromady. Tak jak se k doze chováte, takového psa budete mít. Doga nikdy nezapomene a těžko odpouští...
    rozbalit záhlaví
    ATEH
    ATEH --- ---
    GIO: Už jsme ho obrečeli a nástupce se narodil před čtrnácti dny :-) Sehnat žlutého psa je docela kumšt, v současnosti nejsou v módě.
    GIO
    GIO --- ---
    ATEH: achjo, uz se ma lip, krasavec.. ta moje baba si v dubnu vyhodila pri behani ze schodu plotynku a taky jsme to uz nespravili:-(
    GIO
    GIO --- ---
    Roxana, pul roku.)

BHANY
    BHANY --- ---
    Dělala jsem pořádek ve fotkách, tak přidám něco z letošní dovolené v Jizerkách - Afrodita, skoro 7 let

YORICK
    YORICK --- ---
    ATEH: to je mi lito
    ATEH
    ATEH --- ---
    Roneček, vlastním jménem Argo z Trnového dvora už spinká. Před týdnem dělal tak divoká alotria, že mu zchromly zadní. Včera na klinice Jaggy padl konečný ortel, přerušená mícha.
    GIO
    GIO --- ---
    ahoj.)
    DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---
    ahojte ;) dlho predlho som tu nebola

GIO
    GIO --- ---
    DRAK00LA: taky krasa)
    GIO
    GIO --- ---
    YORICK: krasa.)
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    My mame zejtra petilety vyroci privezeni z utulku:)
    Pred:

Po (byly tady nedavno, ale pro srovnani):

YORICK
    YORICK --- ---
    GIO: Muffinovi bude 3/7 7let, je v cajku (obcas se klepe, ale von je to herec jak cyp), hodne zesedivel, pac je to nervoza;) vypada jako Clooney, no;)
    GIO
    GIO --- ---
    a co vasi dogaci? nejake fotky, novinky...?
    GIO
    GIO --- ---
    navic ja od ni neocekavam zadne sedni lehni k noze, my jedem povely jako "pojd jdeme spolu milacku"( to je u nohy) a "takova chytra holka a zere slepicky, no ze se nestydis!"to je jako fuj.))
    GIO
    GIO --- ---
    hele nesrovnavej je, to nedelam, ale samo od sebe je to furt mala Lois tohle mala Louisa tamhleto, jsou si dost podobne proste, i povahove diky bohu, mala je uzasny pkoklad, inteligentni dama a trosk rarasek, proste ideal pes.)
    YORICK
    YORICK --- ---
    GIO: 2 rady - nesrovnavej je a bud na ni hodna:) ale to neni nic, co bys uz nevedela, vid?;)
    GIO
    GIO --- ---
    jo a jmenuje se Roxana,) abyste to tu meli komplet.)
    GIO
    GIO --- ---
    mala aktualne takto.) uz je to doga.)

GIO
    GIO --- ---
    YORICK: je skvela.))
    nejake rady pri vychove mi nepredas?.) to vis, tu starou jsem mela uz hotovou a byla dokonala.)
    YORICK
    YORICK --- ---
    GIO: to je mi lito. mala ale vypada fajne:)
    GIO
    GIO --- ---
    nejake tipy, co nezanedbat ve vychove? ta moje byla uz dospela.. takhle maly trestirdlo uz jsem zas leta nemela.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam