• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSDiskuze o nesmrtelnosti chrousta (centrum pro léčbu memetických poruch a mementálních postižení, trollologie, apod.)
    OMI
    OMI --- ---
    XCHAOS: Zvláš´t dkyž pořádné vyhlodávání je až v placeném NYXu. :-P
    OMI
    OMI --- ---
    XCHAOS: Hele, já taky jsem schopnej plodit sáhodlouhý texty o tom co mě zajímá, jenomže on se furt nějak nikdo nepřidává. jak jsem chtěl nastoli otázku "co praktického vám dala víra/filosofie", usnulo to po týdnu a další se nepřidali. Ano, nechal jsem to bez reklamy, takž o tom skoro nikdo neví, ale kdyby to bylo tak dobré tema, lidi by si to pověděli. takže dám na zkušenost zdejších adminů (ne že bych tím tvrdil, že je hodlám poslouchat, ale ověřil jsem si, že konkretně Harald má dobrý odhad, a ne jen na tomhle příkladě), zkusím to zproapgovat a když se to nechytne, máznu to. Co ty? Když se tu za měsíc nebude objevovat aspoň 2-3 nové denně, zabalíš to?
    Protože tohle tema je oddychovka, je to skvělá věc "na dojezd" mozku, a to není vždycky po ruce, taková nálada.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    prosimte, kdo hleda diskuze fulltextem... :-)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    XCHAOS: Zase na druhou stranu bud rad ze verejna diskuse o nesmrtelnosti chrousta existuje aspon nejaka, to zda je to v kategorii ruzne nebo privatni diskuse je stejne kazdemu jedno, lidi hledaji diskuse (zvlast takovehle) IMHO spis fulltextem nebo podle nekoho kdo je ma ve sledovanych nez podle kategorii.. (Maly check, z tvych sledovanych diskusi u kolika vis z hlavy v jake jsou kategorii?)

    Co kdybychom se uz zacali venovat te nesmrtelnosti chrousta? ;-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    OMI: já myslím že admini silně podcenili moji schopnost diskutovat o nesmrtelnosti chrousta, a že to nakonec pochopí.
    OMI
    OMI --- ---
    CRITT3R: Řekl. Bylo mu to zamítnuto s tím, že se o tom dá kecat v podobnejch a že by to nevydalo na samotné tema v samostatném foru.

    Osobně mám tu zkušenost, že adminům tohle už věřím, asi maj svoji zkušenost, ale stejně nás to deklasuje do pozice vedených dětí, kterým souškučitekna dovolí nějakou hru nebo nedovolí. Chci si to vyzkoušet sám, jestli to tema, které mne zajímá, zajímá i jiné a jestli to ukočíruju nebo proslavím nebo tak něco.

    Tak si taková fora zakládám jako soukromá a dávám práva každému.
    CRITT3R
    CRITT3R --- ---
    XCHAOS: btw mas peknou novou hejbaci ikonku, ja chci taky nejakou novou :) tahle co mam je fakt debilni, vypada to jako kdybych byl nakej zhulenec...
    CRITT3R
    CRITT3R --- ---
    XCHAOS: tak si o nej rekni v admin klubu ne?
    HASH
    HASH --- ---
    lol
    OMI
    OMI --- ---
    ZUZU: A vůbec, co je po ŕách znárodňování a migrace obyvatelstva ještě cizího. Vždyť jednu dobu bylo všechno všech a pak to stejně někdo ukradl, takže co je vlastně cizího. Já myslím, že "cizí" je vlastně naše, jen možná s nutným posunem v čase či prostoru.
    OMI
    OMI --- ---
    XCHAOS: A nevzniklo to jako "de-FINovat"? Odstranit koneček? Učinit nekonečným? Vzhledem k délce všech fakticky nikdy nekončících pokusů o definici problemu...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    E2E4: ne, to ti musí nastavit nějaká práva, abys mohl mít otevřený privátní klub. uzavřený privátní klun s individuálním zvaním si můžu založit kdykoliv, takže ani nevidím důvod to dělat.

    jinak smysl tohohle fóra je jasně uveden v jeho hlavičce, to nemá smysl řešit. potřebuju akorát stanout v čele těch zástupů a triumfálně napochodovat do kategorie "Různé".
    E2E4
    E2E4 --- ---
    XCHAOS: A zustane takovy, nebo to mas takhle jenom "docasne" ?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    CRITT3R: já chci nový klub, samozřejmě. veřejný. tenhle je privátní/otevřený pro zápis.
    CRITT3R
    CRITT3R --- ---
    ja sem pro :)(
    CRITT3R
    CRITT3R --- ---
    hele a zalozis ten klub teda nebo se pouzije tenhle? :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    no tak třeba "definovat" je pro mě cizí slovo :-) asi jde o etymologický původ, a tak. ok, tohle je fakt složité. já třeba řešil, jak vůbec říct "abstraktní pojem" bez použití slova "abstraktní" :-)

    totiž jde zhruba o to, že pokud si chceme být jisti, že se dorozumíme, tak hledáme více způsobů, jak říct jednu a tu samou věc. u běžných každodenních činností máme na výběr z několika podstatných jmen i sloves, které když poskládáme, tak význam věty zůstane prakticky stejný.

    Takže - nejprve je třeba "popsat" cizí slovo. Nejprve je potřeba "vysvětlit" co to znamená "cizí slovo". Nejprve je potřeba "upřesnit" co to znamená "cizí slovo".

    A nejde ale nutně o to "cizí slovo"... ale to je právě to... proč prcháme před každodenním (nechci říkat českým) jazykem do "globálštiny", když se snažíme bavit o nesmrtelnosti chrousta ? A jak jinak říct, že je něco "abstraktní" ? :-)
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    nejprve je třeba definovat cizí slovo
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Téma dne: což takhle se bavit o metafyzice bez použití cizích slov ? (jde to vůbec ?)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam