• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSDiskuze o nesmrtelnosti chrousta (centrum pro léčbu memetických poruch a mementálních postižení, trollologie, apod.)
    BURAN
    BURAN --- ---
    DAVIDO: jj, gravitace dostala ban jen co se objevila :D
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    XCHAOS: Proboha. Opravdu?

    Takze, jednoducha otazka xchaosi: "Dal jsi nekdy v nejake sve diskusi nekomu casove neomezeny ban"? Je jasne na co se ptam, prosim, usetri nas klickovani a slovickareni a odpovez ano nebo ne.
    DAVIDO
    DAVIDO --- ---
    Tak ja ho chapu, gravitaci si tam prece pustit nemuze, doslo by k havarii.
    BURAN
    BURAN --- ---
    BURAN
    BURAN --- ---
    XCHAOS: tos ale zmenil ted, protoze kdyz jsem delal ten screenshot, tak tam bylo u vsech -1, tj. permaban.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ADMIX: no vidíš, jsem ti bany smazal špatně :-) teď je to aspoň read only a není to trvalý ban, ale na 365 dnů
    BURAN
    BURAN --- ---
    XCHAOS: jaka je tva definice "lhani" ?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    REDGUY: prostě celkově to, čemu říkáš lhaní, prostě není lhaní. pokud se v něčem mýlím, není to stejné, jako "lhaní". hlavní rozdíl je v tom, že v dílčích věcech jsme se mýlili oba (já to přiznám spíš než ty, zatímco ty o svých omylech pomlčíš a cizí označíš za "lhaní").

    obviňovat někoho v debatě, která je z větší části teoretická a netyká se ničeho zatím reálně existujícího z "lhaní", je samo o sobě trolling: pokud je to omyl, tak budiž, ale není to lež. Prostě debatuješ zbytečně silovým způsobem - ne s cílem dobrat se pravdy, ale s cílem svého protivníka znemožnit (a to skoro za každou cenu). Téma samotné tě nezajímá - budeš se hádat o čemkoliv.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    XCHAOS: Je to "tvoje tvrzeni vs. tvrzeni vsech ostatnich" ... Skoro bych rekl, ze tvoje lhani uz je takova common knowledge, bere se to jako berna mince a nikdo o tom nediskutuje.
    BURAN
    BURAN --- ---
    ADMIX: mam i screenshot. bohuzel tam neni videt nazev diskuze. takze by se z toho misa snadno vykroutil - predpokladam ze by tvrdil, ze je to screenshot z nejake jine, mnou naschval zalozene diskuzi.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    XCHAOS:

    access denied

    discussion name Solární letadla a vzducholodi
    discussion owner XCHAOS

    just sayin' ;D Je to dilema - priznat, ze jsem (opet a znovu) lhal, a nebo si nechat rozpicovat diskusi antivizonarema? xchaosova volba ...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    REDGUY: argumentace "všichni moc dobře vědí" je argumentace typu "je nás víc, tak drž hubu, přeperem tě". faktem je, že bez důkazu je to jen tvrzení proti tvrzení. měl sis udělat třeba screenshot té záložky s nastavením práv, nebo tak něco (i to by asi šlo zfalšovat, ale bylo by to pracnější)

    tvoje argumentace stále znovu sklouzává k "je nás víc, tak máme pravdu".
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    BURAN: dneska existují řešení, jak plácat poměrně beztrestně - např. na sociálních sítích si každý najde nějaký okruh followerů, a může si myslet, že jim imponuje a nemít zpětnou vazbu. (a FAKT tam lidi předváděj horší věci, než já)

    já uznávám starodávné postupy, jako jsou třeba diskuzní kluby... ale otázka je, co dělat, když je té zpětné vazby zbytečně moc.
    BURAN
    BURAN --- ---
    XCHAOS: ale kdyz je tu prilezitost, proc se nedozvedet neco o tvych hodnotach. co ti tedy imponuje?
    BURAN
    BURAN --- ---
    XCHAOS: ja myslim ze to je osud kazdeho internetoveho placala. proste kdyz chce placat, musi zatnout zuby a vydrzet ten napor, kterej sam inicioval :)
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    XCHAOS: jaký máš důkaz, že v okamžiku, kdy jsem ten lehce nepřesný výrok zveřejnil, ode mě měl někdo nastavený trvalý ban - ale fuj. Ja ti prece nemusim nic dokazovat. Za prve, tady nejsme u nejakeho soudu, ale hlavne, za druhe, vsichni pritomni moc dobre vedi, jak to s tebou a banovanim je. Tedy, "vsichni pritomni"... mel bych spis rict "vsichni pricetni pritomni", protoze nemuzu vyloucit variantu, ze ses rozhodl tvrdit "Opravdu jsem nikdy nikomu trvaly ban nedal". Chces to udelat? Nebo se proste shodneme na tom, ze takove tvrzeni je nepravdive, podle tebe proto ze to je jen dalsi z rady tvych "prereknuti", podle ostatnich proto, ze proste hloupe a patologicky lzes? Jak to bude?

    myslíš, že je korektní člověka, který se mýlil (poté, co 1000x někomu dal několikadenní ban, aby se sklidnil, se někomu podařilo naštvat mě natolik, že jsem mu dal trvalý ban a zapomněl na to..), rovnou osočit, že "lže - ano. Treba proto, ze:
    - zmineny clovek, misto aby proste priznal ze lhal nebo aspon predstiral ze se spletl, pise perly typu "Nikdy jsem nikoho nezabanoval (az na pripady kdy ano)" (ne, neni to citat ale parafraze).
    - zmineny clovek, misto aby proste priznal ze lhal nebo aspon predstiral ze se spletl, se snazi honem cele tema zamotat blabolenim o tom, jestli mam "dukaz" ktery bych dokazal "uhajit pred soudem".
    - proto, ze zmineny clovek pred par dny v jinem klubu zcela bezostysne lhal o tom, jestli jen "kladl otazky" nebo autoritativne vykladal, jak to NASA zas pokazila. (Ze si nepamatujes jestli a jak jsi nekoho zabanoval, to bych mozna jeste mohl verit. Ze si nepamatujes co jsi psal o den driv ti verit nebudu. )
    - a konecne proto, ze s lhanim dotycneho cloveka mam bohate zkusenosti mj. po skoro dvoulete debate na tema solarni letadla.

    Takze jo, s ohledem na vyse uvedene si myslim, ze to je naprosto korektni.

    A btw, uz jsi mi poslal ten drobny dar v BTC? Porad nic nedorazilo...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    BURAN: jenže to je ten rozdíl mezi námi: mě neimponuje, že tohle někdo "vydrží".
    BURAN
    BURAN --- ---
    XCHAOS: simte, dyk jsem si te nevsimal skoro rok :) houbelec vydrzis.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    BURAN: bohužel ne. ale doufám, že na něco časem narazíš, a dáš mi konečně pokoj.
    BURAN
    BURAN --- ---
    XCHAOS: ano, to je mozne... mas pro mne nejake tipy?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam