ADMIX: ve skutečnosti: tvoje definice "zmrda" asi byla poněkud zkreslená některými propagandisty česky píšícího Internetu. (ono rozlišit jednotlivé typy urážek od sebe je pod mojí rozlišovací schopností... sice etymologický původ znám, kripl = mrzák, atd. ... ale fakt jako seřadit, která mě má urazit víc, to asi fakt nedokážu...)
prostě: máš zřejmě důvod mě urážet. fajn. nikdy jsem ti nic neprovedl - nezaútočil jsem na tebe (dokonce nejspíš ani verbálně ne... i když těžko říct, třeba bys něco dohledal), neokradl tě, nepřejel ti po autě pětikorunou, dokonce ani nevypustil gumy, nehodil ti cihlu do okna, žádné takové drobné škodolibosti...), můj pes ti nesere před domem (protože žádného nemám a ani o sobě nevíme, kde bydlíme), nedělám ti v noci rámus v domě, kde bydlíš, netaguju ti na dveře sprosté nápisy fixkou... prostě nedělám milion věcí, o kterých jsem slyšel nebo pozoruji, že je dělají lidi, na které pak má důvod být někdo naštvaný.
nedal jsem ti žádný slib, který bych pak porušil. nejsem tvým klientem ani ty mým. není vlastně žádný důvod, aby sis na mě tak "zasedl" - akorát, ouha, poté co si fakt dlouho prudil, mě ruply nervy a dal jsem ti trvalý ban místo dočasného (jak je jinak mým zvykem a zásadou).
takže... když se člověk zamotá do toho, jaké obranné prostředky v online debatách použije, tak se nakonec může propracovat na "lháře". hmm.