• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSDiskuze o nesmrtelnosti chrousta (centrum pro léčbu memetických poruch a mementálních postižení, trollologie, apod.)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    BURAN: evidentně se na NYXu k nikomu nechovám "oko za oko".
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ADMIX: no, nemyslím, že to byla objektivně lež (max. jsem ty bany smazal nějak chybně, protože obvykle dávám ty časově omezené... měl jsem tam rovnou nastavit ten rok a byl by pokoj)
    BURAN
    BURAN --- ---
    XCHAOS: a kde ze pises ze ti to lidi meli poslat do mailu?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    BURAN: to je ale každýho problém, jak na něj působím. (já zřejmě dokážu "působit na lidi" negativně, i když v čistě odborné diskuzi debatuju čistě kvěci, hmm...)

    je tvůj problém, co si na mě promítáš za představy. vůbec mě neznáš. naučili tě nenávidět některé názory, které se veřejně nebojím zastávat. rád patříš do té správné party, která se směje tomu, komu se smějí ostatní, fajn. (na mě většinou působí tenhle typ lidí dost špatně, mimochodem)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    XCHAOS: Me je ale uplne jedno, jestli jsi zmateny, a co vsechno o sobe prohlasujes. Situace byla jasne dana, a byla zcela primitivni - rekl jsi A, zjistil jsi, ze A neni pravda, a uz travis druhy tyden tim, ze hledas cestu, jak realitu ohnout tak, aby A byla pravda, coz se ti nepovede, protoze A byla objektivne lez.

    Krut se jak chces, jsi proste patologicky bezpaterni lhar, ktery se zvladne vykroutit ze vseho, uz jen tim, ze neunavne placa jeden nesmysl pres druhy, az vsichni nepratele odpadnou. Gratuluji a preji hodne uspechu do dalsiho zivota.
    BURAN
    BURAN --- ---
    REDGUY: mels mu to poslat do mailu woe :D
    BURAN
    BURAN --- ---
    XCHAOS: a chapes, ze te urazi to, jak pusobis na lidi, kteri s tebou diskutuji? :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    BURAN: a teď koukám, že mi to nikdo do mailu neposlal, tu reakci...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    BURAN: drobný dar v tvém případě je nulový dar (kdyby to poslal někdo jiný, tak to třeba zvážím :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ADMIX: "zmatenost života" můžeš posuzovat tak možná u sebe a u svých nejbližších. o mě nevíš skoro nic. můj život je překvapivě jednoduchý (i když ne zcela úspěšný). "zmatenost" je trochu víc relativní pojem, než třeba "lež". pro mě je to projev osobní svobody, dá se říct. (nesuď ostatní, abys sám nebyl souzen, atd.)

    klidně přiznám, že jsem "zmatený", pokud ti to udělá dobře - ano, snažím se pracovat s větším množstvím informací, než jsem efektivně schopen zpracovat a prakticky využít. to může někomu připadat "zmatené", ok, fér. pracuju na tom, třeba časem aplikuju přesnější algoritmy, třeba si časem lépe ověřím fakta... kdo ví, není všem dnům konec.

    dost mi ale uráží označení "bezpáteřní". možná někdy lžu omylem, ale nelžu soustavně, nebo nějak zvlášť účelově. (přizdisráče nechám stranou... beru na vědomí, že pro tvojí nervovou soustavu sedět u netu je zřejmě něco jako mít v sobě deset piv...proč ne... dokonce jsem se možná někdy v životě někde vysral u zdi, místo uprostřed ulice :-) když nebylo kde jinde se vysrat :)))
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    REDGUY: Jsem se drobne preklepl, pojdme diskutovat o vyznamu slova megabajt!
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    ADMIX: Lzes! To nebyl megabajt textu!
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    XCHAOS: Hele, XChaosi, at se to nezamluvi. Uz jsi mi poslal ten "droby dar v BTC"? Splnil jsem vsechny pozadavky kterymi jsi to podminil, takze ted bys mel dodrzet svoje slovo a zaplatit.
    BURAN
    BURAN --- ---
    XCHAOS: protoze "oko za oko a svet bude slepy".
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    XCHAOS: To neni problem, to je lidsky omyl. Normalni clovek v takove chvili napise neco jako "Ty vole, no jo, tak sorry, davam pryc."
    Zmrd a lhar v tu chvili napise ten megabajt textu o tom, proc on ma pravdu a vsichni ostatni ne.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ADMIX: problém je, že já to zjistil až POTOM co jsem to napsal.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    BURAN: já neříkám, že to wiki heslo potřebuju předefinovávat. faktem je nechat se vyhecovat k flamewar ve veřejně hodně čteném odborném klubu byla hodně velká chyba. fakticky jsem reálně zapoměl, že jsem ten ban nastavil trvalý a ne časově omezený.

    fakticky: nevím o provozovatelích a adminech NYXu až tolik. občas si píšu s id NYX, což je zřejmě ta reálná postava, která se uvádí na login page. neznám ho osobně. je v komunikaci přátelský, ale do toho, jakými pravidly se NYX řídí, si nenechá kecat a většinu mých nápadů neimplementuje, nebo si o některých rovnou říká, že to tak nechce a že by to bylo špatné. nedozvím se o sobě a svých příspěvcích všechna čísla, která by mě zajímala, a která získám z databáze systému, který si naprogramuju sám. tak to prostě je - nedá se nic dělat. provozovatel nebo provozovatelé NYXu mají svoje záměry, které si v plném rozsahu můžu jen domýšlet. dokud je pro mě užitečné (a dejme tomu, zábavné) tady být, tak tu prostě jsem.

    být tu označován za lháře je trochu silný kafe. nemyslím, že někomu vědomě, soustavně lžu. na druhou stranu - mlžím docela rád, protože ani já nemám o okolním světě všechny informace, i mě je spousta faktů "zastřeno mlhou" - tak proč to světu trochu neoplácet?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    XCHAOS: Stacilo napsat jedinou vetu: "Ano, je to tak, v klubu X jsem skutecne trvaly ban dal, tak ho ted davam pryc."

    Ale ty radsi napises megabajt textu, nez bys priznal chybu.

    BTW absence patere se nepozna podle toho, kolik "vydrzis" jako moderator klubu. Vidim, ze cely tvuj zivot je zmateny :)
    Jestli se nekdy uvidime face-to-face, tak ja odejdu, protoze byt v pritomnosti lidi tveho naturelu je mi fyzicky krajne neprijemne.
    BURAN
    BURAN --- ---
    XCHAOS: no, vzhledem k tomu, ze mnohem radeji diskutujes na internetu nez stavis solarni letadla ci kola, je zrejme, co te bavi vic.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam