ADMIX: "zmatenost života" můžeš posuzovat tak možná u sebe a u svých nejbližších. o mě nevíš skoro nic. můj život je překvapivě jednoduchý (i když ne zcela úspěšný). "zmatenost" je trochu víc relativní pojem, než třeba "lež". pro mě je to projev osobní svobody, dá se říct. (nesuď ostatní, abys sám nebyl souzen, atd.)
klidně přiznám, že jsem "zmatený", pokud ti to udělá dobře - ano, snažím se pracovat s větším množstvím informací, než jsem efektivně schopen zpracovat a prakticky využít. to může někomu připadat "zmatené", ok, fér. pracuju na tom, třeba časem aplikuju přesnější algoritmy, třeba si časem lépe ověřím fakta... kdo ví, není všem dnům konec.
dost mi ale uráží označení "bezpáteřní". možná někdy lžu omylem, ale nelžu soustavně, nebo nějak zvlášť účelově. (přizdisráče nechám stranou... beru na vědomí, že pro tvojí nervovou soustavu sedět u netu je zřejmě něco jako mít v sobě deset piv...proč ne... dokonce jsem se možná někdy v životě někde vysral u zdi, místo uprostřed ulice :-) když nebylo kde jinde se vysrat :)))