• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSDiskuze o nesmrtelnosti chrousta (centrum pro léčbu memetických poruch a mementálních postižení, trollologie, apod.)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    XCHAOS: Vidim, ze sis o me informace zjistil skutecne dukladne - evidentne mame skutecne nejakeho spolecneho znameho :))))))
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ADMIX: tak ono je to "u vás", jo? to jde nějakému tvému kámošovi, ta provize? :-)
    BURAN
    BURAN --- ---
    XCHAOS: vlastne bys mohl chodit a strilet na ulici lidi, a rikat, ze USA ve svych invazich zabily mnohem vic lidi. takze tech tvych par nevadi.
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    XCHAOS: Ok, napis adresu a kdy bude pripraveno, poslu si pro to messengera. Za tu legraci mi to stoji.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    BURAN: invalidi mají vyhrazeno až 6 míst k sezení.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    XCHAOS: Tomuhle se rika "a u vas zase bijete cernochy!" :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    REDGUY: no fajn, no. měl jsem si ještě jednou ověřit, že jsou ty bany fakt smazené (fakt jsem měl pocit, že 26. ledna smazané byly). tak se vám to povedlo, no.

    přesto, ten ban tím, že jsem ho zrušil, nebyl "trvalý".
    BURAN
    BURAN --- ---
    XCHAOS: to je tvuj klasicky argument "ja nejsem spatny, protoze jsou jeste horsi veci" - sorry, argument is invalid.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    BURAN: mě se z jiných věcí zvedá žaludek víc.... mě se víc zvedá žaludek z toho, že provize z každé SMS jízdenky jde někomu na Panenské ostrovy: http://www.nasipolitici.cz/...anek/81-provize-z-jizdenek-prazskeho-dp-mizici-na-panenskych-ostrovech

    takovéhle věci nakonec smrdí víc, než ten bezdomovec.
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    XCHAOS: nemyslím, že to byla objektivně lež - a co byly ty kecy tady potom, co uz jsi vedel ze ty bany existujou? Co "Mas dukaz ktery by obstal pred soudem"? "Mel sis udelat screenshot"?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    REDGUY: ok, ale nespecifikoval jsem tam způsob předání.... takže vygeneruju papírový wallet, na kterém bude 1 satoshi, a ten ti předám osobně (pokud se takové schůzce nevyhneš)

    (jsem zvědav, jak se o to podělíš)

    definici "drobného daru" to jistě splňuje...
    BURAN
    BURAN --- ---
    XCHAOS: ne, ty se chovas "ban za to co se mi nehodi" :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    XCHAOS: Napsal jsi "Nikdy jsem nikomu nedal trvaly ban", pricemz v klubu byly ctyri zaznamy s trvanim -1. Jak vic "objektivni" by to pro tebe mohlo byt?

    BTW ten nas spolecny znamy by me docela zajimal, lidi, o kterych muzu prohlasit, ze me skutecne znaji i v reale, je velmi malo, a nikdo z nich nebude znat lidi jako jsi ty :)) Ale je dobre, ze sis udelal kvalitni obrazek!
    BURAN
    BURAN --- ---
    XCHAOS: je to i tvuj problem. kdyz do autobusu nastoupi smradlavej houmles, neni to jen muj problem, ze se mi z toho smradu zveda zaludek.
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    XCHAOS: a teď koukám, že mi to nikdo do mailu neposlal, tu reakci V tvoji puvodni zprave se pise, cituji, "pokud mi někdo pošle reakci trollů na vaší výzvu ke smazání se, tak ho odměním drobným darem v BTC". O mailu ani slovo. Obrazek te reakce jsem poslal ve zprave adresovane tobe [ REDGUY @ diskuze o nesmrtelnosti chrousta (centrum pro léčbu memetických poruch a mementálních postižení) ] , cili plne splnujici pozadavek "mi poslete".

    Predchozi zpravy jsi adresoval Buranovi, nevim jestli omylem nebo schvalne, takze bych se rad zeptal:
    Opravdu trvas na tom, ze (a) kdyz nekomu slibis jako odmenu za nejakou cinnost "drobny dar v BTC", tak je poctive potom, co dotycny splni tvoje pozadavky rict "Nula je taky drobny dar"? a (b) Trvas na tom, ze reakce mela byt zaslana do mailu, prestoze v puvodni zprave zadny takovy pozadavek nebyl?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    BURAN: evidentně se na NYXu k nikomu nechovám "oko za oko".
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ADMIX: no, nemyslím, že to byla objektivně lež (max. jsem ty bany smazal nějak chybně, protože obvykle dávám ty časově omezené... měl jsem tam rovnou nastavit ten rok a byl by pokoj)
    BURAN
    BURAN --- ---
    XCHAOS: a kde ze pises ze ti to lidi meli poslat do mailu?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    BURAN: to je ale každýho problém, jak na něj působím. (já zřejmě dokážu "působit na lidi" negativně, i když v čistě odborné diskuzi debatuju čistě kvěci, hmm...)

    je tvůj problém, co si na mě promítáš za představy. vůbec mě neznáš. naučili tě nenávidět některé názory, které se veřejně nebojím zastávat. rád patříš do té správné party, která se směje tomu, komu se smějí ostatní, fajn. (na mě většinou působí tenhle typ lidí dost špatně, mimochodem)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    XCHAOS: Me je ale uplne jedno, jestli jsi zmateny, a co vsechno o sobe prohlasujes. Situace byla jasne dana, a byla zcela primitivni - rekl jsi A, zjistil jsi, ze A neni pravda, a uz travis druhy tyden tim, ze hledas cestu, jak realitu ohnout tak, aby A byla pravda, coz se ti nepovede, protoze A byla objektivne lez.

    Krut se jak chces, jsi proste patologicky bezpaterni lhar, ktery se zvladne vykroutit ze vseho, uz jen tim, ze neunavne placa jeden nesmysl pres druhy, az vsichni nepratele odpadnou. Gratuluji a preji hodne uspechu do dalsiho zivota.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam