• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSDiskuze o nesmrtelnosti chrousta (centrum pro léčbu memetických poruch a mementálních postižení, trollologie, apod.)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    REDGUY: The Force is strong with this one!
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    XCHAOS: Jo, jasne. Kdyz se rekne "Zaplatim BTC", tak kazdy automaticky predpoklada, ze platba bude kusem papiru a osobne. Porad nechapes to "bezpaterni zmrd"? Kdyz vymejslis takovyhle hovadiny, jen proto abys nemusel splnit co jsi slibil?
    Dukaze prikladam. Dekuji za pocit uspokojeni, ze tohle tvoje pruzeni s debilem napadlo driv nez tebe 8)))

    BURAN
    BURAN --- ---
    BURAN
    BURAN --- ---
    XCHAOS: tak proc to delas, kdyz je to takova ztrata casu? to je to co nepochopim :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    XCHAOS: Aha, v ere socialnich siti ... well, nezbyva nez se trast hruzou, co vsechno ses o me dozvedel od meho velmi dobreho znameho :))))

    Ale v podstate ses vlastne trefil - v realu nestravim desitky minut diskusi o tom, jestli jsi lhar patologicky, nebo to delas nevedomky, v realu te proste odignoruju a ujistim se, ze uz se nikdy nikde nepotkame. Jak rikam, je mi fyzicky neprijemne se stykat s lidmi tveho typu.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    REDGUY: nemyslím, že u BTC je automatické, že provedu transakci, místo abych předal wallet...

    ale každopdáně - ty si nedoložil tu část, kde mu píšeš, že je debil! (pokud doložíš i to, tak to možná pošlu i elektronicky...)
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    XCHAOS: Sorry, smula. Zadne "osobni predani" v tvem slibu nebylo. BTC je elektronicka mena, but zaplat elektronicky (adresu znas), nebo, pokud si opravdu myslis papirove placeni BTC je nejakej strasne chytrej napad, napis kdy a kam si ma prijit kuryr.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    BURAN: asi ho nevyjadřuje na místě k tomu určeném ... hele nevím. s tebou žádného společného známého nemám. debaty s tebou jsou popravdě spíš ztráta času (stejně jako ty ostatní).

    je opravdu překvapivé, kolik jste útokům na mě ochotni věnovat. mě opravdu asi baví zabývat se určitou "trollologií" - tedy nějakým pozorováním toho, čím a proč jsou ochotni trávit čas online. kde se v nich bere to odhodlání, vložit do toho tolik energie... hmm...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ADMIX: zas tak do hloubky to nešlo, navíc jsem si to "nezjišťoval" - přišla na tebe řeč naprosto náhodou. svět je malý, zvlášť v éře sociálních sítí.

    chápu, že jako ne-anonym diskutující s několika anonymy současně působím, že jsem v nevýhodě a tedy snadný cíl pro strefování se. ale tak jednoduché to není.
    BURAN
    BURAN --- ---
    XCHAOS: hele, a co jsem jako ja podle tebe? copak nejsem clovek, co ma nazor, a neboji se ho vyjadrit?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    BURAN: vizionáři jsou fajn. většinou si s nima mám víc co říct, než s tebou.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    REDGUY: fajn - ale v ten moment jsem prostě nevěděl, že nemluvím pravdu. nemyslím si, že nikdo z vás nikdy nelhal (aspoň v téhle míře). trvalé bany opravdu chci udělovat nejmíň ze všech moderátorů na NYXu (ale samozřejmě je to potřeba udělat současně tak, aby pak moje kluby byly úspěšnější, než ty moderované "tvrdou rukou" - a to je na tom teprve ta složitá část)

    jako nemyslím, že kdokoliv z vás je se svým vlastním životem v takové pozici, aby mě mohl nějak soudit. evidentně ale nemáte rádi lidi, kteří mají nějaké názory a nebojí se je vyjadřovat (přitom dostatečné riziko je už to, že zjistím, že ten názor byl třeba blbý - občas ale taky blbý být nemusí, a mě to za ten pokus stojí).
    BURAN
    BURAN --- ---
    pls pridelejte k tomu nekdo okenko s vizionarem? je to mozne? :))
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    BURAN: fajn. ještě že já jsem o sobě nic podobného nikdy neřekl...
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    XCHAOS: A to je presne ta bezpaterni zmrdovitost. Dokonce uz ti nezbylo nez priznat, ze jsi nemluvil pravdu. Dokonce uz jsi i priznal zese vam to povedlo. Presto nemas tolik odvahy, abys v tu chvili skoncil a presto musis blabolit neco o tom, ze kdyz jsi ban zrusil (_potom_ co jsi o nem lhal) tak "nebyl trvaly".

    A pak se divis, ze existuji pochybnosti o tvem moralnim profilu...
    BURAN
    BURAN --- ---
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    BURAN: a ještě lepší je nezabít žádného.

    (teď nevím, na co narážíš... až nějaký bezdomovec v MHD někoho zabije svým smradem, tak uznám, že to přenal... ale zatím jsem o nikom takovém neslyšel...)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    REDGUY: ne, já trvám na osobním předání. (já jsem nespecifikoval, jakým způsobem ten BTC dar předám, a nevím, proč bych to měl dávat nějakému messengerovi... já se s tebou osobně chtěl setkat už dlouho...)
    BURAN
    BURAN --- ---
    XCHAOS: ale mohl bys! protoze zabit napr. jen 5 lidi je mnohem lepsi (podle tve filosofie) nez treba 100 lidi.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    BURAN: jo, super, a kdybych někoho střílel na ulici, tak bys pak o mě mohl asi říkat některé ty věci, které říkáš - typu o duševní chorobě, apod. jenže já to nedělám, to je to.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam