• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSDiskuze o nesmrtelnosti chrousta (centrum pro léčbu memetických poruch a mementálních postižení, trollologie, apod.)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    já jdu taky dělat něco užitečnějšího.
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    ADMIX: Ha! Vymyslel jsem pro sebe novou hru. Budu si cist reakce ostatnich na XChaosovy zpravy a zkouset vymyslet, co napsal. A dokonce vim jak ji pojmenuju: Reverse XEngineering 8)

    Zrovna tohle vypada dost zajimave...
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ach boze :)) Ja radsi taky jdu delat neco uzitecnejsiho.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ADMIX: tak on mě banoval v soukromý poště hned od začátku, že... tam nikdy nebyla nějaká vůle si vyříkat, kde je případně nedorozumění, nebo tak.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    XCHAOS: To neni odpoved na moji otazku, ale tu jsem vlastne ani necekal :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ADMIX: jestli tomu je opravdu tak, tak je to více, než v co jsem kdy doufal.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    XCHAOS: Posledni REDGUYuv prispevek rika "vitej v ignore listu", coz pro kazdeho normalne uvazujiciho cloveka znamena start nejake casove osy "xchaos v ignore listu" - muzes ukazat, kde na tebe masivne reaguje po 20:24:01 6.2.2014, nebo ses zase "drobne prerekl" ?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    (jinak je s podivem, jak málo je asi ignorelist na NYXu účinný, pokud někdo tak masivně reaguje na někoho, koho teoreticky "ignoruje" :-))
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    REDGUY: já jen rád experimentuju... většinou mi to (stejně jako spousta jiných věcí) baví jen poprvé a pak to začne být nuda.
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    Wooooohooooooo!!!!!! Jsem FUCKING RICH!!!

    Jinymy slovy, diky, XChaosi, prachy dorazily. Kdybys chtel zase nekdy nekoho urazit, ozvi se.

    I kdyz... mozna radsi ne. Tahle posledni scenka byla po pravde receno dost bolestiva. Diky zmrdovistosti, s jakou jsi psal veci jako "Mas dukaz? Mel sis udelat screenshot!" v situaci, kdy jsme oba vedeli jak to je, jsem si krapet ublinkl do pusy a ver mi, neni to prijemny pocit. Navic mam neprijemny dojem ze klesas stale hloub a hloub. Byly doby, kdy jsi sice placal nesmysly, ale nebylo pochyb o tvoji poctivosti a debata byla zabavna, stimulujici a prinosna. Pak se to zacalo kazit a kazit a kazit a skoncilo to (zatim) timhle, coz je opravdu na urovni tech nejvetsich zmrdu kolem nas. A to uz fakt neni zabava - obzvlast kdyz mam pocit, ze diky urcite ... rekneme zaujatosti kterou ke me chovas jsem mozna tak trochu katalyzatorem toho sesupu. Myslim ze je na case nechat te trochu odpocinout, na svoji strane nechat vyprchat pachut v puse a hlavne uzit si svuj drobny triumfik - kdyby mi pred mesicem nekdo rekl ze mi zaplatis penize, neveril bych mu 8)

    Cili, vitej v mem ignorelistu a mej se tam hezky. Uz to tam znas, takze zadna prekvapeni te necekaji 8) Kdybys nekdy dostal rozum a _opravdu_ pochopil, proc je tvuj dosavadni pristup k debate dost nestastny, tak prosim jako smluveny signal posli 561 * 10^n BTC, kde "n" je libovolne cele cislo, z adresy kterou jsi dnes pouzil na moji adresu a rad se s tebou racionalne pohadam o cemkoliv o cem mam aspon trochu vedomosti. Jestli rozum nedostanes... no, mozna o nej ja prijdu, nebo se budu fakt hodne nudit a zase se potkame i tak 8)

    Pac a pusu,
    Redguy

    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    REDGUY: jo, zjistil jsem, že .tar.bz2 záloha blockchainu je nekompletní, tak stahuju celej blockchain.. toho týpka na localbitcoins to asi bude srát víc...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    OSAKA POPSTAR...Man of Constant Sorrow.
    https://www.youtube.com/watch?v=ktrJ1DdGvhg
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    XCHAOS: Myslim ze myslenku "Budu se chlubit tim, jak platim lidem bitcoinama za to, ze urazi moje nepratele" bys mel _velmi_, _velmi_ dobre skonzultovat jednak s lidma kolem BTC, jednak se spolustranikama v piratsky strane. Mozna na to budou mit krapet odlisnej nazor.
    Ale co se me tyce, feel free. Oba obrazky ti davam k dispozici pod podminkou ze pokud je nejak obsahove upravis, das to na nich zretelne najevo, jinak si s nima delej co chces.
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    Jak se napise ze zprava je adresovana vsem _krome_ nekoho? Co takhle:

    !XCHAOS: Vidite to? To me na XChaosovi fascinuje. Tyhle neuveritelne bizarni osli mustky, po kterejch preskakuje na naprosto nesouvisejici temata v okamziku, kdy nevi co by rekl ale zoufale potrebuje neco rict. Diskuse vedena stylem:

    X(1): S nikym jsem se nesrovnaval.
    R: Srovnaval. Jako dukaz cituji tvoje "Jsem aspon tak dobry jako Clarke".
    X(2): No jo. Jenomze Clarke si to predstavoval spatne a pozde, moje predpovedi jsou vic.

    V tomhle pripade je to navic o to bizarnejsi, ze svym druhym prispevkem vyvraci ten prvni.

    Chapete to? Je mozny, ze opravdu uprimne veri, ze X(2) je tematu se drzici, relevantni a konstruktivni reakce na R? Nebo to dela schvalne, protoze potrebuje odvest rec na jiny tema? Nebo mezi X(1) a X(2) doslo ke zmene veleni a ke kormidlu se dostala nejaka jina z jeho mnoha osobnosti, ktera na rozdil od te prvni fakt veri ze je super vizionar? Nebo je xchaos proste jen markov chain generator bezici na nejakym AVRku a tohle proste vylosovala nahoda? To bych fakt rad vedel...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    REDGUY: podívej... já zase neříkám, že dnes jsou "vize" tak zásadní věc, jako v jeho době, kdy bylo pořád ještě poměrně nové a odvážné mít nějaké vize.

    pouze prohlašuju, že být vizionář je dnes normální a standardní způsob vztahování se k realitě, to je celé. každý může být vizionář, když chce.

    v podstatě naopak prohlašovat "od teď se už nic nezmění a všechno zůstane stejné" je po zkušenostech 20.století přinejmenším... odvážné. jistě, došlo k jistému posunu, inovace se přesunula např. od dopravních technologií ke spotřební elektronice... ale to neznamená, že to tak zůstane navždy.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    REDGUY: dal bych přednostnost osobnímu předání, ale když tedy veřejně tvrdíš, že 1MhTohBUxVQeqh3eB6dH1xghkQXhrQRtZs je tvoje příchozí adresa na tento účel...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    dokonce by to mohlo být nosné téma mého příštího článku za BTC - že se mi sice nepodařilo zatím nakoupit drogy ani nájemnou vraždu, ale že jsem si za to nakupil urážku člověka, který proti mě trolloval... nebo aspoň fotomontáž té urážky :-) - a dokonce jsem to zaplatil až zpětně :-)

    se to docela hodí, stejně musím dnes fundovat jednu BTC transakci na localbitcoins, tak budu tak jako tak nakopávat wallet ze zálohy... (sakra, teď ještě si vzpomenout, kam jsem si stěhoval klienta s úplným blockchainem, když na předchozím serveru došlo místo :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ALMAD: jen demonstrace toho, co si lze za BTC koupit, kromě nájemné vraždy.

    až tu platbu odešlu, tak se tím pochlubím. už jsem to zmiroroval. co se týče copyrightu na daný obrázek (akorát z něj ještě není patrné, že odesílal fakt id REDGUY), tak od toho by se mohla odvíjet výše toho " drobného daru" :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam