• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSDiskuze o nesmrtelnosti chrousta (centrum pro léčbu memetických poruch a mementálních postižení, trollologie, apod.)
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    XCHAOS: Ty mi pomluváš ve veřejné komunikaci. Nemůžeš vytvořit žádný etický systém, ve kterém by si mohl tvrdit, že pomluva je ok, zatímco odvetné prolomení anonymity toho kdo pomlouvá, ok není. - mas plne pravo branit se presne stejnym zpusobem. Akorat ze proste to ti nestaci, takze prijde na radu nabizeni penez za kradez osobnich udaji a vyhrozovani jejich zverejnenim. Pripadne, pokud mas problem s "verejnou pomluvou", prosim, podej na me zalobu, jdi do toho. Ale tvoje predstava "mam pocit, ze mi nekdo anonymne ublizuje, tak proste ukradnu jeho osobni data a doxxnu ho"? Zjevne zmrdstvi. A nemusim blabolit o "etickych systemech" 8)))

    Útočníkem jsi ty. - nebo proste jen po vsech tvejch lzich, blabolech, mlzeni a klickovani jen popisuju realitu. Pokud skutecne jsi idiot, je utokem, kdyz to konstatuju? 8))
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    REDGUY: Tvoje "BUAHAHAHAHAHA" je v tomhle klubu offtopic. Vrať se do svého vesmíru a neoxiduj v tomhle...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    REDGUY: tohle je naprostý zneužívání pojmu "soukromí". Pokud si mi pomlouval v _soukromé_ komunikaci s někým, je to něco jiného. Ty mi pomluváš ve veřejné komunikaci. Nemůžeš vytvořit žádný etický systém, ve kterém by si mohl tvrdit, že pomluva je ok, zatímco odvetné prolomení anonymity toho kdo pomlouvá, ok není.

    Mám prostě právo na přirozenou sebeobranu. Útočníkem jsi ty.
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    XCHAOS: současný energetický systém je svým způsobem "totalitní" BUAHAHAHAHAHA. No jasne. Zijeme v totalite. Ty fakt placnes jakoukoliv pitomost, jen aby ses vymotal ze svejch blabolu...
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    XCHAOS: že vyhrožovat prolomením anonymity někomu, kdo jí otevřeně zneužívá, je cokoliv špatného. - 8))))) Aha. Takze soukromi a anonymita na internetu je dobra jen dokud XChaos neprohlasi, ze ji nekdo zneuziva? A potom verejne nabidne penize za ukradeni osobnich dat toho cloveka a vyhrozuje mu zverejnenim? LOOOOOOOOOOL. Pokryteckej zmrd non plus ultra.
    Spíš to vypovídá něco o tobě, že ses toho bál - jo, bal jsem toho uplne straslive, tak straslive, ze kdyz jsi tim zacal vyhrozovat, tak jsem stahl ocas mezi nohy a hned jsem te prestal zlobit. Tak straslive jsem se toho bal. Oh, wait... 8)))

    já prostě nechci budovat svojí komunikaci s okolním světem na tom, že budu někoho zastrašovat - na to uz je pozde. Tohle sis mel uvedomit pred tim, nez jsi zacal vyhrozovat.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    REDGUY: Tak současný energetický systém je svým způsobem "totalitní".. jeho součástí je jakýsi "narativ osudové nevyhnutelnosti", který byl typický pro nacismus a bohužel nejen stalinismus, ale různé socialismy obecně: řeči o "poznané nutnosti", apod. Zatímco v přírodních vědách byl vědecký pozitivismus víceméně na konci 19.století překonán, tak ve společenských vědách, které mívají zpoždění, byl dogmatem ještě další desetiletí (bohužel, v různých zapadákovech pak ještě skoro 100 let).

    Faktem je, že dnes to nemá přímo podobu cenzury, ale spíš právě kontroly nad tím, co je pro lidi představitelné a uvěřitelné a kontroly nad představou o tom, co vlastně lidi chtějí. Přímá kontrola myšlení je příliš propagandisticky náročná.. jde ale o určitou "kontrolu imaginace". Kontrolu nad tím, co je "představitelné". Kvalitně zpracovaný 3D render naprostého nesmyslu bude vnímán jako serioznější návrh, než něco, co bude sice fyzikálně opodstatněné, ale na prezentaci nebude vynaložené takové úsilí. Prostě doba, kdy se imaginace osvobodila od zažitých staletých či tisíciletých dogmat je pryč.. zapadli jsme do nových vyjetých kolejí.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    XCHAOS: podívej se na celou sérii tohle by se ti mohlo líbit :)
    Earth Catastrophe Cycle - YouTube
    https://www.youtube.com/playlist?list=PLHSoxioQtwZfY2ISsNBzJ-aOZ3APVS8br
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    REDGUY: já si hlavně nemyslím, že vyhrožovat prolomením anonymity někomu, kdo jí otevřeně zneužívá, je cokoliv špatného. Spíš to vypovídá něco o tobě, že ses toho bál - že by to, co o mě píšeš, náhodou něco nebylo něco, pod co by ses chtěl podepsat občanským jménem? Jaká náhodička...

    Ale faktem je, že já prostě nechci budovat svojí komunikaci s okolním světem na tom, že budu někoho zastrašovat. Prostě věřím, že ti časem dojde, že jsi patologický troll.
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    XCHAOS: A zase to klasicke xprekrucovani/xlhani. Ano, slovo "disident" ma obecnejsi vyznam. Nicmene, ty jsi doslova napsal disidenty v totalitních systémech. Takze to prirovnani je tam zcela zjevne.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    REDGUY: ježišmarja, jestli je pro tebe "disident" synonymem "Havla", tak máš fakt značně zjednodušené vnímání termínů mimo svoje úzké zaměření....

    obecně to znamená někoho kdo se ne-identifikuje s něčím.
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    XCHAOS: Uz jsi zapomel, jak jsi mi vyhrozoval doxxnutim? Chapu, ze pro kandidata piratu do EU neni moc dobra vizitka, kdyz takhle kasle na ochranu soukromi, ale ze bys to uplne vytesnil? To snad ne 8))
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KUKIDE: tohle sleduju. přesný mechanismus vytváření magnetického pole Země myslím není úplně do detailu pochopený...

    jinak z alternativních vlivů na klima samozřejmě nehodlám zpochybňovat např. tenhle
    Jupiter and Venus Change Earth's Orbit Every 405,000 Years - Universe Today
    https://www.universetoday.com/139198/jupiter-and-venus-change-earths-orbit-every-405000-years/

    silně ale pochybuju, že aktuálně dochází k některé z těhle zásadních změn "kosmického" charakteru... lze tím ovšem vysvětlit výkyvy klimatu v prehistorii Země...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    REDGUY: čím tě zase vydírám? porušuji tvoje neoddiskutovatelné lidské právo urážet a pomlouvat na moderovaných diskuzních fórech lidi?
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    XCHAOS: Já prostě nemůžu strávit život debatama s lidma, kteří se rozhodli, že největší hobby jejich života je osobnostní útok na mě... - jen teda btw, timhle si nejsem uplne jistej. Protoze tech banu jsem od tebe dostal nekolik a vsechny postupem casu zahadne vyprseli. Vcetne jednoho "dozivotniho", kterej teda byl nejdriv "dozivotni", pak "nez se redguy omluvi" a pak najednou zmizel. Ja ti nevim, skoro jako by sis uvedomoval, ze sice jsem na tebe osklivej, ale zase se diky me naucis spoustu novejch veci, o kterejch bys jinak nemel ani tuseni a jen by ses zesmesnoval placanim jeste vetsich nesmyslu, nez takhle 8))
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    XCHAOS: Kdy jsem se proboha srovnal s Havlem versus jen o zpravu drive představ si disidenty v totalitních systémech, co v tom taky žili - já jsem disident proti uhlo-ropně-zemněplynové realitě.

    Já mluvil o "disidentech" obecně - v jakémkoliv systému - lzes, doslova jsi psal v _totalitnim_ systemu.

    Jinak za zmrda se buď omluvíš, nebo dostaneš ban - az se ty omluvis za svoje lhani, vydirani a dalsi zmrdsky svinstva, tak ja zvazim, ze se omluvim za zmrda.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    REDGUY: Kdy jsem se proboha srovnal s Havlem? Já mluvil o "disidentech" obecně - v jakémkoliv systému. Já se prostě neidentifikuju s ekonomickým a energetickým systémem, ve kterém musím žít. O Havlovi nepadlo ani slovo - nastuduj si co to znamená v obecné rovině.

    Jinak za zmrda se buď omluvíš, nebo dostaneš ban. (Já prostě nemůžu strávit život debatama s lidma, kteří se rozhodli, že největší hobby jejich života je osobnostní útok na mě...)
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    XCHAOS: mě debata o GO nebaví. Pro mě je to uzavřené téma - klasika. Idiot zacne placat na tema kteremu nerozumi, lidi mu zacnou vysvetlovat, proc ty veci, ktere rika, jsou blbosti, idiot se parkrat otoci, prevrati, zacne si odporovat, zanadava ostatnim do trotlu - a nakonec z debaty utece, protoze "ho nebavi" a "je to uzavrene tema". A jeste ze sebe dela hrdinu-disidenta. Ta neuveritelna drzost, kdyz se zmrd jako ty srovnava s lidma jako Havel ... 8(
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    REDGUY: myslím, že v létě fungujou jako zdroj stínu :-) nebo se používaj v ostatních ročních obdobích - v létě rajčata rostou všude, není tedy důvod je pěstovat v rozpáleným Španělsku :-)

    To co jsem napsal, je citace článku, který jsem na to téma četl. (Mám bohužel paměť na blbosti, ne na to, co fakt potřebuju)

    Hele, mě debata o GO nebaví. Pro mě je to uzavřené téma. Už se to stalo. Jsem v tomhle směru disident - nechci se "identifikovat" s tím, že se to muselo stát, že nešlo dělat nic jiného (představ si disidenty v totalitních systémech, co v tom taky žili - já jsem disident proti uhlo-ropně-zemněplynové realitě)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam