• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLIPDemokracie
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    _BENNY: ...aspoň nebudu mít výčitky, že bych se podílel na tom, že hnijete ve vlastní sociální i společenské negramotmosti..... bůh s Vámi.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    JOSEFDRUHY: jesteze ta vase stara generace pujde brzo pod drn
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    _BENNY: Do antikomunistického klubu mám zakázaný přístup-vstup ( asi z důvodů propagované, požadované demokracie, té...,té "vaší" !, té vaší mladé generace ) a tak dávám tento svůj příspěvěk sem :


    Copak jste proti těm komoušům vybojovali ? ....dnes, včera, před 10ti lety ??? .... hov*no !! A co proti komoušům vybojujete( vašimi bezzubými tlachy ) za dalších 10 let ? ... h****..*****....!
    Styďte se. Myslím by bylo pro mladou generaci výhodnější, pozitivnější, a potřebnější bojovat proti svinstvu dnešní doby a vyprdnout se na svinstva komoušů ! ( co byla púřed 20 ti lety ) Co Vy na to ?

    Co vy na to ?
    Myslím, že Vám zaleřží spíš na do morku zardoušení komunismu ( ..to už jsme za vás udělali my, co nám je 70 sát ) a nezáleží vám na volné ruce dekadence, nemorálce a na svinstech soudobé společnosti !!!!!...což si asi vyřešíte až za 20 let novým cinkáním klíčů.
    Bitte schön ... , do té doby z vás budou chudé příšery...

    Opakuji : nebylo by lepší než bojovat proti ( suchému hluchému neaktivnímu nep=lodnému nzamrznutému ) komunismu, proti soudobým svinstvům ? .. ? ...?, proiti soudobé nekorektní společnosti ?????????????????????
    Jak je libo..., já mám jen názor, vy v tom budete 40 let žít !!!!!!
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    JOSEFDRUHY: zvolili jsme si snad nekoho lepsiho? nezvolili
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    Zajímalo by mě zda na příslušném ministerstvu umí fundovaní a zodpovědní pracovníci sečíst kolik miliard už bylo od r. 2002 ke dnešku na protipovodňové bariery v celých Čechách vydáno peněz ?? ( neumí protože si o to nepožádaly na Kraji a na obcích ) Potom zda umí po sečtení škod po povodni, zda umí toto číslo porovnat s vyčíslením miliard na dokončení veškerých protipovodňových batier v celé ČR. Zajímalo by mě zda kdyby se miliardy za škody vzniklé nyní daly v průběhu 10 ti let na ony protipovodňové bariery, zda by se za ty peníze "do škod" ty bariery daly postavit. Jsem přesvědčen že ano. Je vidět, že my Češi ( naše vláda a Parlament ) raději budeme platit škody lidem ( 10 miliard ) než věnovat ( 10 miliard ) v "dobách klidu" na protipovodňová opatření.
    Naši ministři Bendlové a Kalouskové a podobní se raději budou zabývat žabomyšími válkami v Parlamentu než aby moudře a státnicky průběžně a vytrvale za 10 let ty bariery vybudovali. Jo, jo....
    Má někdo námitky ?, anebo se objeví i "pluska" ?
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    TečkaCZ - Bertrand Russell: Liberální desatero přo život ve zdravé demokracii
    http://teckacz.cz/1244-Bertrand-Russell-Liberalni-desatero-pro-zivot-ve-zdrave-demokracii
    PIZI
    PIZI --- ---
    JOSEFDRUHY: Vybrali jste si bídu a svobodu? Hmm a co z toho teda nemáš? Asi tu svobodu? Nemáš na ni spíše přehnané nároky? Jakmile žiješ v lidské společnosti, vždy bude tvá svoboda omezená druhými lidmi, nebo dokonce fyzikou (přírodou).
    PIZI
    PIZI --- ---
    JOSEFDRUHY: žít s láskyplnými lidmi, v míru a pohodě, na duši pokoj, skotačící zdravé děti kolem sebe - To vylučuje tu absolutní svobodu, kterou s tím spojuješ.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    PREVIT: Prevíte, je fakt, že když jsme za komunismu chodili na pivko a občas debatovali na politocké téma ( nebo na filozofická temata o smyslu života ), tak sem položil svým kamarádům otázku : Co je lepší : a) žít na zámku v blahobytu, materiálním blahobytu za podmínky "držet hubu", mít nesvobodu, tj. za podmínky nemít právo svobodného názoru a myšlení, mít zabědněná okna, nevidět slunce, nevidět venku na Západě realitu, smířit se s tím, že nedostanu informace o vědě, přírodě, tad., ale...ale budu mít plný břicho, kolem sebe přepych a kloset splachovací... ( imaginárně budu mít 5 aut, 3 jachty, deset obleků, mahagonový stůl k dispozici atd. ) ; anebo b) si vybereš bídu pod mostem, zimu, hlad, ale budeš mít absolutní svobodu projevu, volnost dýchat čerstvý vzduch, slunce, ranní rosu v přírodě, bádat ve vědách, budeš žít s láskyplnými lidmi, v míru a pohodě, na duši pokoj, skotačící zdravé děti kolem sebe, atd. - -
    Ano, to jsme si povídali : a) bídu a svobodu anebo b) blahobyt a nesvodobu myšlení ? Volili jsme tu bídu a svobodu. Volili, toužili po ní, jenže...jenže se ukazuje, že jsme si vybojovali něco diametrálně jiného než jsme si vysnili. Mám ti to vyjmenovávat a popsat tu propast ? anebo už tušíš co bych ti řekl na tento zku*vený nový systém ?!!!

    Ad 02 - že dnes žijí lidé daleko lépe než před 25 lety ? ...?, to je klam. ( jen část lidí žije lépe diametrálně lépe ) Vše v čem je rozdíl "dneška a včerejška" ( pro tu skupinu chudých, tj. 40% obyvatel, kde tato skupuna narůstá ) je pouze a pouze v tom obecném pokroku světa, který je nezastavitelný za každého režimu. Lépe se máme né díky novému -izmu, ( tento je zparchantělý ), ale jen díky vědě a technologické vyspělosti celosvětové společnosti, kterou tento nový náš systém jen "ukradl", tj. použil-využil-zneužil a z něj těží. Kdyby Západ neexistoval ( to si abstraktně představ ) a přišla sametová revoluce 89 a my byli ( i s tou proklamovanou nocou demokracií, a novými ekonomickými možnostmi-vztahy ) nuceni obchodovat s "nevyspělým Východem, tj. jen s Východem a třetími chudými zeměmi" !!! pak by se u nás nezvedla ta životní úrověň ( kterou klamně vychvaluješ ) ani vo fous. Za 20 let se zvedla jen bohatým a částečně střední vrstvě. Ale i ta už začíná sahat do úspor...
    Co dál ?, lehni si na vavříny a sni....
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    JOSEFDRUHY: Jste vsichni tragedi. Ty i ta tva Holesovicka (spravne Holesovska) vyzva.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    Právě komentovala Eliška Wagnerová rozhodnutí US na žalobu expresidenta za velezradu, tj. rozhodnutí soudu "zastavit jí". A hlavně E.W. zdůrazňovala pochybení, presidentovu aroganci při nedodržení ústavy v kause soudního čekatele Langra jen kvůli tomu, že mu není víc jak třicet let.
    Já o tom psal už před 5ti lety, toto : http://www.hypothesis-of-universe.com/docs/n/n_284.doc
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    PREVIT: Pane Prevíte, aspoň vidíte, že podobné myšlení, jako jsem ho presentoval v lednu a únoru na NYXu nemám jen já, ale možná...možná tisíce jiných lidí ( viz Holešovická výzva ) a do několika let to budou miliony lidí !!!Nasraných. !!! Čím bude hůř chudým, tím víc budou tito volit ( b o h u ž e l !!!! ) komunisty. A bude hůř i těm bohatým..., když jsem brojil proti bohatým, ( progresivní daně ), že by se měli uskromnit v té své chamtivosti ??? Chápete to ?! Doufám, že se na tu dobu vyšší chudoby těšíte i na tu dobu kdy nakonec ve volbách ti komouši ( zkurvení ) zvítězí..., díky Vám a Vám podobným zvítězí, kteří flusáte a ponižujete zdravé názory a nabídku dialogu, zavíráte před lidmi s konzervativním myšlením zdejší kluby.
    Jen houšť proti vám, vám co nectíte demokracii, a hanobíte svobodný názor. Houšť proti vám, aby jste jednou taky vy pocítili co to je totalizmus ( možná se ho dočkáte !! ) Takže : flusat a flusat , jen dotoho ! ( namísto rozumné debaty, rovných s rovnými, a bez ponižování.)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Dnešní spam na gmail.com:
    ------------------
    Pozvánka na demonstraci 7.4.2013 na Václavském náměstí
    Spam
    x

    01.01.70

    komu: mně
    Proč je tato zpráva ve spamu? Klikli jste u ní na odkaz Nahlásit spam. Další informace
    Vážení občané,

    zveme Vás na celonárodní shromáždění Soumrak kmotrů za odstoupení premiéra Petra Nečase a vyhlášení předčasných voleb, které se bude konat 7.4.2013 od 13:00 hodin na Václavském náměstí v Praze.

    Od 11 hodin začíná na Václavském náměstí hudební produkce, občerstvení pro účastníky demonstrace zdarma. V pondělí se pokračuje, spacáky ssebou.

    Vybavte se transparenty a prezentujte na nich problémy, které Vás trápí.

    Aktuální informace naleznete zde http://holesovskavyzva.zacit.cz/

    Narůstá zadlužení, mnoha lidem už příjem nestačí ani na zaplacení základních životních potřeb jako je bydlení, elektřina, kvalitní jídlo, domácnosti nemají z čeho nakupovat a firmy nemají pro koho vyrábět a komu prodávat, protože všichni všude šetří.

    Exekutoři a vymahači dluhů svévolně zbavují majetku každého, kdo jim příjde pod ruku a pohybují se nejen daleko za hranicí dobrých mravů, na hranách zákonů Ćeské republiky, jejichž mezery umožňují jednání za hranicí všeobecné deklarace lidských práv Organizace spojených národů a systematicky likvidují jednu domácnost po druhé, vládní garnitura kriminalizuje každého, kdo ji nějak ohrožuje.

    Většina národa je natolik znechucena panujícími poměry a vyčerpána zápasem o holou existenci, že už nemá dostatek energie, času ani chuti se vzepřít, lidé čekají, že to za ně udělá někdo jiný.

    Situace začíná být kritická, je nejvyšší čas aby v naší zemi byly zahájeny změny k lepšímu.

    Nečekejte, až současnou vládní garnituru svrhne někdo jiný a přijďte na Václavské náměstí. Zastavme zotročování obyvatelstva v Ćeské republice a dejme vládě znát, že nemíníme být levně a rychle pracujícími roboty, jen proto, aby jejich sponzoři, zdaňující své příjmy v daňových rájích, ušetřili náklady na mzdy a že stále čekáme na to, co nám slibovali před 20 lety, že když si utáhneme opasky, brzy budeme žít v blahobytu, přičemž do dnešního dne skutek stále utek a opasky si musíme utahovat čím dál více my, kmotři okolo vládní garnitury však tento pojem neznají.

    Přijďte na Václavské náměstí a buďme vytrvalí, intenzívní nátlak vždy přináší své ovoce.

    Śiřte tuto zprávu dále.




    srdečně zve
    Holešovská výzva

    akci pořádají:

    http://holesovskavyzva.zacit.cz/
    http://opona2009.zacit.cz
    http://cas-na-zmeny.webnode.cz
    http://www.exilovavlada.cz
    http://sapkv.webnode.cz
    http://www.dost2013.cz
    http://sppdbs.webnode.cz

    a další občanské iniciativy



    Tato zpráva není obchodní sdělení a byla Vám zaslána jednorázově. Pokud si nepřejete nadále zasílat jakákoli sdělení na Váš email, pošlete email s textem NE na adresu nezasilatkmotry@centrum.cz
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    PREVIT: Pane, já tu nemám prostor na tisíc stran, abych detailněni přednesl jak se kradlo, a jak by se to mělo ( bez kradení ) udělat lépe. Pokud něco omílám stále dokola, pak jen proto, že to musím omlet tisíckrít dokola, tak aby to ti mladí konečně pochopili a aby zametli s tou vládou, co jim škodí, co zlodějským darebákůlm k těm lumpárnám dopodomohla. Za pár let to pochopíte. ( Vy osobně nikdy s tak chorým mozkem ) . Tebe uráží nic neříkající mé rozvleklé cinty. Uvidíme za pár let...pštrose..., uvidíme !!!
    Memento...
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    JOSEFDRUHY: Mel bys byt rad, ze to nekdo vubec resi. Kdyby to ve Svycarsku nezacli resit, ani by sis na nej nevzpomnel.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    JOSEFDRUHY: Neurazim, jako prvni. Me urazeji jen tve rozvlekle a nic noveho neprinasejici cinty. Promin.
    bude klesat i demokracie tomu moc nerozumim - jak bude klesat? Smerem k totalite?
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    PIZI: Spatne provedena privatizace je evidentni skurtecnost a nema cenu to tady omilat, bez nejake nove myslenky. Zbytek jeho prispevku je ta zavist.:)
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    PIZI: Díky za pochopení.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam