• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLIPDemokracie
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Na litanie je blog, nikoli diskusni server.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    JOSEFDRUHY: Pis si co chces, jen se snaz tim neobtezovat. Litanie zabiraji misto a nikdo je necte - "TLDR".
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    PREVIT: To jsem nevěděl, že musím poslouchat diktátora, co mi on poručí. Co pak, když budu potřebovat říci svůj názor nestručně ?? Budu muset kleknout na kolena ?
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    JOSEFDRUHY: Mas pravo na jasny a strucne vyjadreny nazor. Ne na zmatene litanie na pulku A4.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    JOSEFDRUHY: A odted mas pristup do Antikomunistickeho a antitotalitniho klubu. Jak s nim nalozis? :)
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    PREVIT: Naopak, právě vy se do mě serete, ( se svými soukmenovci ) nekorektně a nedemokraticky. Já plivání na vás nezačal.
    Kromtoho mám stále právo na názor a Vy na protinázor. Slušný a slušně. Jenže to neumíte, proto se chováte násilně.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    JOSEFDRUHY: Neser se do nas, my se do tebe taky nesereme.
    PIZI
    PIZI --- ---
    JOSEFDRUHY: A kde jsi vzal to prohlášení se kterým se hádáš? Kde tu zaznělo něco jako bojujme proti komunismu, ale jen pokud to nejsou dnešní problémy. Na ty se sahat nesmí?
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    _BENNY: ...aspoň nebudu mít výčitky, že bych se podílel na tom, že hnijete ve vlastní sociální i společenské negramotmosti..... bůh s Vámi.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    JOSEFDRUHY: jesteze ta vase stara generace pujde brzo pod drn
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    _BENNY: Do antikomunistického klubu mám zakázaný přístup-vstup ( asi z důvodů propagované, požadované demokracie, té...,té "vaší" !, té vaší mladé generace ) a tak dávám tento svůj příspěvěk sem :


    Copak jste proti těm komoušům vybojovali ? ....dnes, včera, před 10ti lety ??? .... hov*no !! A co proti komoušům vybojujete( vašimi bezzubými tlachy ) za dalších 10 let ? ... h****..*****....!
    Styďte se. Myslím by bylo pro mladou generaci výhodnější, pozitivnější, a potřebnější bojovat proti svinstvu dnešní doby a vyprdnout se na svinstva komoušů ! ( co byla púřed 20 ti lety ) Co Vy na to ?

    Co vy na to ?
    Myslím, že Vám zaleřží spíš na do morku zardoušení komunismu ( ..to už jsme za vás udělali my, co nám je 70 sát ) a nezáleží vám na volné ruce dekadence, nemorálce a na svinstech soudobé společnosti !!!!!...což si asi vyřešíte až za 20 let novým cinkáním klíčů.
    Bitte schön ... , do té doby z vás budou chudé příšery...

    Opakuji : nebylo by lepší než bojovat proti ( suchému hluchému neaktivnímu nep=lodnému nzamrznutému ) komunismu, proti soudobým svinstvům ? .. ? ...?, proiti soudobé nekorektní společnosti ?????????????????????
    Jak je libo..., já mám jen názor, vy v tom budete 40 let žít !!!!!!
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    JOSEFDRUHY: zvolili jsme si snad nekoho lepsiho? nezvolili
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    Zajímalo by mě zda na příslušném ministerstvu umí fundovaní a zodpovědní pracovníci sečíst kolik miliard už bylo od r. 2002 ke dnešku na protipovodňové bariery v celých Čechách vydáno peněz ?? ( neumí protože si o to nepožádaly na Kraji a na obcích ) Potom zda umí po sečtení škod po povodni, zda umí toto číslo porovnat s vyčíslením miliard na dokončení veškerých protipovodňových batier v celé ČR. Zajímalo by mě zda kdyby se miliardy za škody vzniklé nyní daly v průběhu 10 ti let na ony protipovodňové bariery, zda by se za ty peníze "do škod" ty bariery daly postavit. Jsem přesvědčen že ano. Je vidět, že my Češi ( naše vláda a Parlament ) raději budeme platit škody lidem ( 10 miliard ) než věnovat ( 10 miliard ) v "dobách klidu" na protipovodňová opatření.
    Naši ministři Bendlové a Kalouskové a podobní se raději budou zabývat žabomyšími válkami v Parlamentu než aby moudře a státnicky průběžně a vytrvale za 10 let ty bariery vybudovali. Jo, jo....
    Má někdo námitky ?, anebo se objeví i "pluska" ?
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    TečkaCZ - Bertrand Russell: Liberální desatero přo život ve zdravé demokracii
    http://teckacz.cz/1244-Bertrand-Russell-Liberalni-desatero-pro-zivot-ve-zdrave-demokracii
    PIZI
    PIZI --- ---
    JOSEFDRUHY: Vybrali jste si bídu a svobodu? Hmm a co z toho teda nemáš? Asi tu svobodu? Nemáš na ni spíše přehnané nároky? Jakmile žiješ v lidské společnosti, vždy bude tvá svoboda omezená druhými lidmi, nebo dokonce fyzikou (přírodou).
    PIZI
    PIZI --- ---
    JOSEFDRUHY: žít s láskyplnými lidmi, v míru a pohodě, na duši pokoj, skotačící zdravé děti kolem sebe - To vylučuje tu absolutní svobodu, kterou s tím spojuješ.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    PREVIT: Prevíte, je fakt, že když jsme za komunismu chodili na pivko a občas debatovali na politocké téma ( nebo na filozofická temata o smyslu života ), tak sem položil svým kamarádům otázku : Co je lepší : a) žít na zámku v blahobytu, materiálním blahobytu za podmínky "držet hubu", mít nesvobodu, tj. za podmínky nemít právo svobodného názoru a myšlení, mít zabědněná okna, nevidět slunce, nevidět venku na Západě realitu, smířit se s tím, že nedostanu informace o vědě, přírodě, tad., ale...ale budu mít plný břicho, kolem sebe přepych a kloset splachovací... ( imaginárně budu mít 5 aut, 3 jachty, deset obleků, mahagonový stůl k dispozici atd. ) ; anebo b) si vybereš bídu pod mostem, zimu, hlad, ale budeš mít absolutní svobodu projevu, volnost dýchat čerstvý vzduch, slunce, ranní rosu v přírodě, bádat ve vědách, budeš žít s láskyplnými lidmi, v míru a pohodě, na duši pokoj, skotačící zdravé děti kolem sebe, atd. - -
    Ano, to jsme si povídali : a) bídu a svobodu anebo b) blahobyt a nesvodobu myšlení ? Volili jsme tu bídu a svobodu. Volili, toužili po ní, jenže...jenže se ukazuje, že jsme si vybojovali něco diametrálně jiného než jsme si vysnili. Mám ti to vyjmenovávat a popsat tu propast ? anebo už tušíš co bych ti řekl na tento zku*vený nový systém ?!!!

    Ad 02 - že dnes žijí lidé daleko lépe než před 25 lety ? ...?, to je klam. ( jen část lidí žije lépe diametrálně lépe ) Vše v čem je rozdíl "dneška a včerejška" ( pro tu skupinu chudých, tj. 40% obyvatel, kde tato skupuna narůstá ) je pouze a pouze v tom obecném pokroku světa, který je nezastavitelný za každého režimu. Lépe se máme né díky novému -izmu, ( tento je zparchantělý ), ale jen díky vědě a technologické vyspělosti celosvětové společnosti, kterou tento nový náš systém jen "ukradl", tj. použil-využil-zneužil a z něj těží. Kdyby Západ neexistoval ( to si abstraktně představ ) a přišla sametová revoluce 89 a my byli ( i s tou proklamovanou nocou demokracií, a novými ekonomickými možnostmi-vztahy ) nuceni obchodovat s "nevyspělým Východem, tj. jen s Východem a třetími chudými zeměmi" !!! pak by se u nás nezvedla ta životní úrověň ( kterou klamně vychvaluješ ) ani vo fous. Za 20 let se zvedla jen bohatým a částečně střední vrstvě. Ale i ta už začíná sahat do úspor...
    Co dál ?, lehni si na vavříny a sni....
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    JOSEFDRUHY: Jste vsichni tragedi. Ty i ta tva Holesovicka (spravne Holesovska) vyzva.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam