• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOHYKabaret Caligula - Caligula olé!
    MOGLUM
    MOGLUM --- ---
    a modri vedi :)

    MOGLUM
    MOGLUM --- ---
    JACKOBB
    JACKOBB --- ---
    Mozkyyyyy
    RUMEC
    RUMEC --- ---
    Tuto sobotu potáhne Prahou poprvé v českých dějinách průvod oživlých mrtvol a KC bude samosebou jeho součástí. Pojďte šicí s námi či se alespoň přijďte na tu krásu podívat. V 17:00 start na Staromáku, v 18:00 přesun všech zombíků na zombieparty v klubu Bordo (Vinohradská 40)

    www.zombiewalk.cz


    KONIKFXSONIC
    KONIKFXSONIC --- ---
    GABRI: ta scenka asi uz chvilku trvala, babky jsou zjevne uz natolik omameny arnoldovym svalstvem, ze oba pohledy jasne miri na rozkrok. jsou to koneckoncu stale jen zeny a ktera z zen by odolala?
    zadna.
    GABRI
    GABRI --- ---
    GABRI
    GABRI --- ---
    Přátelé, soukmenovci, zde nesmíte chybět!

    GABRI
    GABRI --- ---
    Tomuto já prostě odmítám věřit: Švajcik chce do T4, ale nikdo ho nezve.

    Skoro se chce říct: kterej fašistickej buzerant za tím vězí? Co je ten producent za čůráka?
    GABRI
    GABRI --- ---
    Drazí soukmenovci, milé ženy!

    V neděli 27. dubna od 20:00 hrajeme v pražském Paláci Akropolis až do října naposledy žánr comedia dell ‘ morte definující krvák Hamlet: Přání zabít. O tom, že byla březnová obnovená premiéra opět třeskutě úspěšná, se můžete přesvědčit v nové fotogalerii zde. Zejména nový Fortinbras zazářil – proto jsme učinili naším maskotem.

    Vzhledem k setrvalému a snad již navěky věkův zaručenému zájmu publika vám opět přátelsky doporučujeme včasnou koupi vstupenky v pokladně Paláce Akropolis (příp. v síti Ticketpro), nebo rezervaci na emailové adrese dva@palacakropolis.cz.

    Mimochodem, pokud máte nějaké výhrady k fungování rezervací, směřujte je sem: soubor@kabaretcaligula.com. Viníky vašich nesnází jsme připraveni zmrskat a zabít.

    Připomínáme Vám nově zřízené diskusní fórum o KC zde. Zaregistrujte se pouhým zadáním přezdívky a hesla a čerpejte členské výhody, které hodláme v nejbližší době nabídnout.

    S přátelským pozdravem

    KABARET CALIGULA
    http://www.kabaretcaligula.com
    GABRI
    GABRI --- ---
    JOHY: Final cunthunt.
    JOHY
    JOHY --- ---
    GABRI: Final downtown?
    GABRI
    GABRI --- ---
    Fórum Kabaretu Caligula spojené s našimi internetovými stránkami naleznete zde. Postupně se tam budeme přesouvat.

    Jo a ti z vás, kdo jdou na zahájení Dnů Evropského filmu, se mohou těšit na hudební performanci v podání Kabaretu Caligula (pod značkou "skupina EUROPE"). Včera jsme nahrávali svéráznou verzi jednoho velmi známého europáckého hitu.

    Jinak zde se můžete podívat na festivalovou znělku. Je docela vtipná, a to navzdory faktu, že my se tam mihneme jenom v backgroundu, a to na dvě pikovteřiny.
    JACKOBB
    JACKOBB --- ---
    uprimne, kdyz jsem videl kostym navstevnika z budoucnosti alias kopyto casu, kadil jsem maggi nemagi v kostkach, presto Fortinbras v nove podobe... (muck*)
    RUMEC
    RUMEC --- ---
    A ještě jedna pecka: Fortinbras versus duch Hamletova otce v luxusní nové přilbici:

    RUMEC
    RUMEC --- ---
    JACKOBB: Se spožděním, ale přece: kokainový král Fortinbras: pro každého pádný důvod, proč přijít 27.4. znovu na Hamleta, byť jste ho viděli před lety mnohokrát.

    GABRI
    GABRI --- ---
    Též bych preferoval, kdyby se Sly už rozmělňování skvěle zakončené tetralogie nevěnoval. Ale když už, viděl bych to třeba takhle:

    Rambo sedí v přeplněné vysokoškolské posluchárně na debatě se studenty. Zjevně levicoví kavárenští povaleči mu kladou drzé, neuctivé otázky stran jeho působení ve Vietnamu, Afghánistánu i jinde ve světě. Padají výrazy jako 'zbytečné zabíjení', 'přehnaná brutalita', 'presumpce neviny', 'arogance moci', 'kult síly', 'práva jiných kultur na život', 'východní moudrost' a spousta dalších podobných sraček. Rambo beze spěchu a klidně vyvrací jednu námitku za druhou a v brilantní závěrečné řeči zesměšní toho nejagresivnějšího a nejnesympatičtějšího intoše v sále. Po skončení besedy se podepíše několika studentkám na ňadra a odchází do parku uvnitř univerzitního kampusu, kde se posadí a zamyšleně hledí na sochu George Washingtona. Tam si jej najde ten liberální píčus, který se s ním předtím nejvíc dohadoval a začne - lehce zfetovaný - Ramba znovu napadat. John mu zkouší v klidu znovu vysvětlit základní postuláty svého životního a politického postoje, ale píčus jej nemíní poslouchat a mele si dál svou. Rambo si hluboce povzdechne, dá mu přes držku a odchází vstříc zapadajícímu slunci ven z univerzitního kampusu. Zpátky domů, na farmu svých otců do Arizony, mezi slušné, normální, pracující lidi. Závěrečná scéna: John na svou zahradu umísťuje sochu George Washingtona - stejnou, jaká byla předtím v univerzitním parku. "Tady ti bude líp, Georgi," říká tiše. KONEC. V titulcích by měla být ještě výzva americkým voličům k podpoře Republikánské strany."

    Na TAKOVÉHO Ramba bez válečné akce bych se s chutí podíval.
    JACKOBB
    JACKOBB --- ---
    Rambo v kuchyni ?
    XENON
    XENON --- ---
    MOGLUM: No to sice jo, jenže já bych se toho celkem bál. Sly totiž o tom prohlásil, že to bude "velký experiment." Rozhodně se prý nechce vracet k válečnému běsnění (!!!), protože to je jednou provždy uzavřená kapitola. Rambo bez válečné akce? Co to kurva má bejt?
    MOGLUM
    MOGLUM --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam