TWOH: na start musíš, jinak budeš naštvanej, že to nefunguje, vypiješ několik ml liquidu a budeš hotovej. to jsem zažil. prostě to chce fakt easy věc, otestovat, trochu se prokousat nějakou dobu že musíš mít náhradní kupovaný hlavy. a když Tě to osloví, dát si to jako backup a koupit si mrakostroj. mě vyhovuje na cesty v kapse Vaporesso target od Zvířete + OBS Ace. ale to je s RBA hlavou i zároveń s hlavou - keramikou.
držím palce.
díky za shlédnutí :-) dělám je hodně podrobně, protože je to prostě poteba, zkušení přetočí - od totho to tam na youtube to přetáčení je, a začátečníci jedou step-by step. dle průzkumu je to tak jak píšu.
ad dotazy:
- jak často se tak mění náustky = defakto nikdy
- jak často se spálí hlava = podle toho co tam dáš za liquid a jak hodně taháš. 7-30 dnů max
- jak dlouho vydrží průměrná baterie (např. 2300mAh) = záleží jak taháš, nekomu 2 dny, někomu půl den co mám od lidí info
- jaká je spotřeba liquidu za den = podle toho jak hulíš a kolik máš mg nikotinu. u silnějšího nikotinu můžeš 2-4+ ml/den, u slabšího kolem třeba 3mg i víc než 4+