• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    JIKE: hehe,jsem cekal kdo se ozve :-)
    JIKE
    JIKE --- ---
    HREBICK: ten med vlevo v ty zavarovacce beres taky ? Nebo s. Im mícháš? :-)
    JIKE
    JIKE --- ---
    Me se hrozné libi jak se všude objevují lahvicky Zvířátka :-)
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    Dneska budete mrtvý ale před tim total overjuice! :) :p


    SCHIZOGENES
    SCHIZOGENES --- ---
    SHADOW__: Kdyby byla ta izolace odškráblá dole, a ne nahoře, tak bych ji asi ještě používal. Ale právě tam nahoře jsou u sebe kladný a záporný pól a ke zkratu baterky v tomhle stavu stačí nepěkně málo -- něco kovového, co na to místo spadne, nebo i některý mod. Odložil bych ji stranou, pořídil bych si z fasttechu rewrap a používal ji dál až potom, co z ní starou izolaci sundám a novou nasadím. Klíčová slova pro guglování budou nějak takhle: https://www.fasttech.com/products/4446704
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    SHADOW__: Osobně bych neměl odvahu takovou baterku dat přes noc do nabíječky.

    Alien mod ma své drobné mouchy jako každý čínský produkt. Možná je to ale jen můj pocit (jsem zaměstnán v DE firmě jako tech. podpora). Jinak mi tenhle mod od smoku přijde ze je aktuálně bez kompromisu (soudím dle recenzi, jinej jsem neměl). K atomizeru mužů srovnat nesrovnatelné (combo rdta/tfv8 baby). Po třech dnech vlastnictví tohohle setu jsem objednal v Číně dospělou tfv8. Jeste nedorazila tak ti neřeknu jestli je lepší. Každopádně combo rdta podá o dost větší chuťové vjemy (spirály Clapton, součást attomizeru) oproti tfv8 baby. Ten mrnous se svejma hlavama (8; 4; 2 x spirála) musím říct VYRÁBÍ mraky akorát ta kapacita. Dospělou verzi tfv8 jsem objednal z důvodu ze součástí je rba hlava abych věděl. Osobně si myslím ze věci od smok nejsou špatnou volbou.
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: :-) ja vlastne z kupovanych vapuju jen tabak a pak vlastne asi nic. Krom red astaire .

    !!! VEŘEJNÉ DĚKUJI ZVIRSTKU ZA LAHVICKY !!!
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    JIKE: S ohledem na homemade neni volby. :c)
    JIKE
    JIKE --- ---
    Kdo zitra oxhutna? :-)

    JIKE
    JIKE --- ---
    XSI: mě svítilo - žhavilo, a pak zablikalo - pojistka a tím to haslo. už ani nejde to tlačítko mačkat. mělo vakl, a čím dál víc hrozný, ale co bych chtěl po2+ letech. to co poposiješ si mylsím že je tlačítko v háji - na reklamaci nejlépe. koukni klidně do manualu jestli tam nemají ty kódy pro blikání - význam. ale ve výsledku s tím stejně nic neuděláš a půjde na reklamaci.
    jediná možnost nějakého trochu resetu, je dát samotnou baterii ro zásuvky, zandat vyndat třeba 2x až se bude nabíjet. mě to občas resetnulo to neco co je uvnitř
    SCARA1989
    SCARA1989 --- ---
    SHADOW__: tak alien kit mam, skvely mod, jen se rychle oskrabe :-( tfv8 baby mam na 0,4 tovarni a jsem s ni dost spokojena, jak dle chuti, tak i pary :-)
    XSI
    XSI --- ---
    JIKE: No když se to stalo tak to na vteřinu vypadalo, že se button zasekl, tak jsem odšroubovala vršek a čekala, až se vypne, aby mi to neodpálilo novou žhavicí hlavu. Zaseklej ale neni, je normálně volnej, jen se to chová, jak kdyby byl pořád stisknutej. Jediný co to dělá je že patnáctkrát zabliká pomalu a desetkrát rychle.
    JIKE
    JIKE --- ---
    XSI: tohle jsem měl u ego one buttonu, než mi odešel včera úplně. rozhodně bych to reklamoval. stucked button..?
    XSI
    XSI --- ---
    Asi mi dneska zešílelo AIO. :-( První tři potahy OK, potom se začalo chovat jako že je pořád stisknutej button až do automatickýho vypnutí po 15s nebo kolika. Od tý doby se občas nechá přemluvit k zapnutí, když se zapne tak se problém opakuje, pak zběsile poblikává (to když se vypíná, protože ochrana) a to je celý.
    JIKE
    JIKE --- ---
    SHADOW__: Ta baterka osobně bych se nebál navic to muzes opatrně srovnat a udelat si RE-WARP . Na sraz vezmu wrapy tak můžeme zkusit.

    Tfv8baby ma dobrou chut a rba taky-záleží jen jak si to namotas. Šakal tu ma alien kit tak muze roct zkusenost. Osobně jsem ho na test nemel ale za me dobrý dle dostupných informaci.
    SHADOW__
    SHADOW__ --- ---
    Ahoj. Jelikož moje baterka po nešťastným pádu vypadá takhle a mod (kbox + subtank mini) obdobně, pomalu začínám koukat po náhradě. Do oka mi padnul SMOK alien v setu s tfv8 baby.. Máte někdo představu o tom jak je na tom tfv8 baby s podáním chuti oproti subtanku s rba hlavou? (motam úplně jednoduše kanthal na 0,5ohm a bacon cotton).

    A ještě bych se chtěl zeptat ohledně toho článku.. Je bezpečný to používat? Z mého uhlu pohledu je jenom ohnutej kontakt a tak občas nejde sťáva do modu.. Ale vzhledem k tomu že někomu staci pomalu škrábanec na vnějším obalu a už kupuje novou, tak se ptám. Samozřejmě do alienu bych kupoval dva nový články.

    JIKE
    JIKE --- ---
    Vzorky dam rad :-)

    BAAL: zajimavy jak se Ti to od minule změnilo :-) . Asi Ti vadí přírodní složky nebot většinou davam trvanlivost tak 2 mesice diky přírodním složkám/ pokud nejsou v alkoholu. ale jestli vypujes mejdlicko do zachoda od t-juice tak chápu :-)) joke.
    JIKE
    JIKE --- ---
    Ochutnávka zdarma/ výměna/ výměna za dar prichuti jako treba COSMY, Talage, Houmles, Hřebík.... Zvířátko tomu jeste dlužím :-)
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: myslim ze u 6tyho liquidu budeš bojovat :-) u 10 bude chutnat všecko stejně a probudí te az red 2 :-)))
    Vezmu i 5ml lahvicky pripadne 10ml kdo bude chtit budu dávat na to pak na neco slevu :-) ceny jako premiovky -10%
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    To bude luxus koukám. Velká paráda. Jsem zvedavej za jak dlouho přijdu o chuťové rozlišovací schopnosti (c:
    JIKE
    JIKE --- ---
    BAAL: a co mentoly? Mam tu jeste 2 vzorky 20ml uzrale ze série Olyms Gods (Gold 4). -ale z cely série jsem udelal jen 2 děsně náročný... navíc nemám všecko . Ale věří ze Zeus by te rosekal větší menthol než ten a
    a
    Aztec
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam