• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    Tak jak sháním nějakej ten (svůj první) mechanickej mod, tak tu koukám vyloženě nenadáváte na Nemesis. Tak jestli někdo nemáte něco ve smyslu "nebrat, poslední dobou stojej za ***", tak bych šel asi do něj.
    WTK
    WTK --- ---
    SAKALICEK: skoro kazdej vykonnejsi, co ma vetsi prumer nez 22mm miva sirsi
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    WTK: V nějakém videu jsem vydel ze do toho širokého naustku pasuje Grifin driptip. Nebo tomu něco podobného. Ví tu někdo jaký atomizery mají větší driptip než standart 510?
    WTK
    WTK --- ---
    vcera mi prislo combo tak testuju s alien civkama co prisly v baleni.. je to fakt pekna konstrukce, jednoducny na osazeni, nejvic mista na civky, chutove dobry - proste kapak s tankem no.. doma je nemam, ale co jsem videl tak od avocada a puvodnich limitlessu to nijak daleko nebude. saje to hezky a nic neteklo co jsem to zkousel vzhuru nohama. asi jediny co by mohlo bejt lepsi je ten vrsek, je k tomu jeden dirou jak vrata, ale dost nizkej a 510 ke kterymu je zas driptip s dost malou dirou. hezky by bylo neco mezi. u L+ pokud vim bejval jeste prodluzovaci nastavec na ten sirokej ne?
    JIKE
    JIKE --- ---
    COSMY: :DDD jsi mě rozesmál :-))) snrada veliká :-) já vlastně jsem říkal, že nějaký zkusím podobný udělat co? ale potřebuji trochu toho původního :-)
    JIMYHILL: rádo se stalo. zkus ten Vempajr Vejp, pinkman a Heisenberg je super
    JIMYHILL
    JIMYHILL --- ---
    JIKE:
    LUCKERCZ: děkuji za odpovědi, pánové. bral jsem zatim jen vzorky a pak se uvidí,co zachutná.
    COSMY
    COSMY --- ---
    driv sem pocitoval zoufalstvi z toho ze nekde nemaj davidoffky co chci ted se historie opakuje akorat misto davidovek shanim cosmic fogy :D
    JIKE
    JIKE --- ---
    kdo chcete odebírejte, brzyvyjde exkluzivní video :-)

    Czech Vaping Community - YouTube
    https://www.youtube.com/channel/UCWWlY-61E4VYDZsB9Y_pw4w



    díky Nyxáci :-)
    JIKE
    JIKE --- ---
    SPAULDING: je to o lidech a jejich přístupu... ostatně jako vzdy.........
    ZASTERKA
    ZASTERKA --- ---
    SPAULDING: díky za info. Já reklamovala jednou asi 3 roky zpátky a v pohodě. Teď mi psali z technické podpory, že v tomhle případě můžu reklamovat i víc jak po půl roce, tak uvidím, jak to dopadne.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    SPAULDING: Souhlas, ztotoznuji se s tvým výrokem
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    ZASTERKA: Do vašecigareta už nikdy. Banda sráčů. :) mám zkušenosti s reklamací cca 7 produktů tam. Vraceli mi to v pohodě s tím, že se závada neprojevila a kdovíjakej bullshit. Takže každá reklamace šla klidně 3x a nakonec stejně zamítnuto. Navíc tam pracujou lidi, kteří nevědí nic.

    Sry, muselo to ven :)
    WTK
    WTK --- ---
    JIKE: jj je to vevysledku kolem 2e/10ml capelly, flavorwest atd.
    spis zkousim samotny a ochutnal jsem tak pulku, neco me bavilo, neco chce trochu doladit.
    ZASTERKA
    ZASTERKA --- ---
    Pracuje tady někdo ve Vašecigareta? Potřebovala bych reklamovat baterku, kterou jsme opravdu měli 5 měsíců v šuplíku a já zjistila, že fakt nefunguje jak má. Kupováno 25.05.2016. Tak bych potřebovala, jestli by byl někdo, kdo by to tam vzal na reklamaci a dal tam datum z minulýho týdne? Pokud to teda jde.
    SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    Tak mi včera odešlo po pádu na zem Vamo, asi elektronika. Spadlo mi teda už x-krát a zatím v poho, ale teď už to nerozdejchal. Shánim teda narychlo nějakou náhradu, tentokrát už asi mechaniku. Doporučíte něco, co jen tak nějakej pád nerozhází a nebudu na to muset čekat x týdnů z číny? Tzn něco lokálne dostupnýho a pokud možno ne moc drahýho, nejsou zrovna teď moc prašule. Co tenhle Hades (https://www.vasecigareta.cz/produkt-722-hades-26650-mod-clone-by-smy.html?v=3008), nějaký zkušenosti? Zatim tady hulim z kayfuna napíchlýho na ty pidibaterky z Ego, což vypadá dost komicky :) ale aspoň něco to dává, na přežití postačí ale moc dlouho mě to bavit asi nebude.
    JIKE
    JIKE --- ---
    LUCKERCZ: jojo vzorky jsou fajn ale mam pocit ze s tim bude asi končit. Moc práce..
    Vzorek sice 25kc za cca 2ml.
    WTK: tak pokud to je takto je to fajn. Uz jsi neco z toho co jsi postoval michal?
    WTK
    WTK --- ---
    me teda prijde lepsi (u tech znacek co tam maj) koupit na e-dym.pl 10ml prichute za cenu dvou tech vzorku z brna:)
    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    JIMYHILL: ahoj, 100lidi 100 chuti. Podivej se na shop eliquid brno, tam prodavaj vzorky prichuti. namichas z toho cca jednu lahvicku a kdyz ti to nepojede, prodelas na tom par korun.
    JIKE
    JIKE --- ---
    JIMYHILL: jsi se ztratil nějak v překladu. Zkus treba Pinkman a nebo Heisenberg od pinkmana. Michal jsem 15% na 2 mesice zrani. Do tuším 70/30. A bázi treba Fuu
    JIMYHILL
    JIMYHILL --- ---
    CRUSHEER: Díky za info! Tak nevadí,že nikdo neodpověděl,už jsme něco objednali,takže se těšíme,až to dorazí a začnem míchat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam