ZVIRATKO: Kvalitnejsi vata take vydrzi vic a modernejsi atiky jsou stavene tak, ze je to otazka opravdu chvilky. Pokud denne nemenis deset prichuti tak nejakych 200ml se na kvalitni vatu da odjet uplne v pohode pokud mas dobre zasobeni a nepripalis si ji a kdyz das civky s vetsim prumerem tak je to opravdu jednoduche. Kup si do TFV8 RBA hlavu ta te vyjde na par korun kdyz te to chytne tak muzes investovat primo do RBA atiku. Osobne ti na mraky nic neporadim protoze jsem sam to vabeni toho, ze vas vyhazuji z hospod a vetsiny uzavrenych prostor vubec a doma clovek nevidi na monitor ktery ma metr pred sebou uplne nikdy nepochopil, ale urcite se jednoduchych bezproblemovych zarizeni najde cela rada. Windforce a Navigator jsou docela predrazene kousky, ale da se poridit i levneji treba Griffin 25, Boreas, Aromamizer Supreme nebo asi nejvic bezproblemovy RTA na trhu v podobe trochu mensiho OBS Engine ktery ale neprotece ani kdyby jsi chtel a porad ma relativne velkou zakladnu na nejaky mrakotvorny build a zaroven dobrou chut.
WOLFGAR: Tak nakonec jsem se rozhodl pro Azeroth, jako jediny ma klon v 1:1 kvalite za bezkonkurencni cenu a k nemu asi vezmu jeste Avocado 24 ktere je na tom stejne. Limitless ma ty klony dost tragicke a do originalu se mi investovat nechce dokud se neukaze jak na tom je s kvalitou sam origos. Uz jsem protridil i ten wishlist, krome techto dvou tam ted na stredu ceka Rose V3, OBS Crius, Aromamizer supreme a z modu Smok OSUB 40W ktery vyhral me rozhodovani o miniaturni kapesni/zalozni modik a nejspis neodolam a pridam jeste dalsiho witchera.