QYDO: to hrozne zalezi na vykonu a na liquidu. Napriklad liquidy od Alice in Vapeland nemaj tak vyraznou chut a nejsou preslazeny (az na par vyjimek) a hlavy nezanasej vubec, a je skoro jedno jaky tam das vykon. Oproti tomu cokoladovej Milkman pri vyssim vykonu sice lepe chutna, ale taky zanasi hlavu relativne rychle.
Spis nez v potazich bych to meril v mililitrech. Normalni rozpeti bude tak od 30ml (pro neco hodne hutneho, treba ta cokolada, a jeste na vyssi vykon) az po treba 200ml.
Hodne taky zalezi na chuti - nekdo dostane dry hit, dolije liquid a kouri dal. Ja jak dostanu dry hit tak uz to tam porad citim, takze tu hlavu automaticky menim. Nekdo ma hlavu uplne cernou a porad mu to chutna, ja bych ji za tu dobu vymenil dvakrat.
Nejdyl jsem mel hlavu v atiku cca 14 dni, a to s prvni TFV8 (Q4 hlavu) - a po tech 14 dnech jsem spis chtel vyzkouset jinou hlavu, nez ze by mi to nechutnalo. Po demontazi byla samozrejme spiralka naprosto cerna a okolo bylo napaleny vsechno mozny, takze to bych bral jako takovou hranici...
Btw i tyhle spiralky jdou trochu vycistit. Uvaris vodu, nalijes ji na tu hlavu a nechas to tam pres noc stat. Rano udelas to samy, pak to protahnes proudem vody a hromada toho napalenyho bordelu pusti. Pak to bud vysusis (nekde kde to nenatahne pachy) nebo to normalne namontujes a tu vodu "odkouris". Ale jako nova hlava uz to nikdy neni.