• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    JIKE: to proste premotat nejde protoze to nemuzes vypalit - konecna
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZVIRATKO: Si piš :-) ale budu potřebovat pak týden na Maledivach :-) vážně: šlo by to. Ty claptony se jen vyčistí šle bude s tím děsný patlani.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    JIKE: ale ja mluvim o tyhle hlave :) tu mi taky premotas? :D



    JIKE
    JIKE --- ---
    ZVIRATKO: jj ty první 2 :-) moc dobrý to bylo, jen měnit vatu do hodiny byl šílený.

    s tou vatou to chce grif, u každýho atíku to je jinak. a hodně záleží jak se to udělá, podle toho se odvíjí i chuť.

    no já zkoušel tu 2 jádro na TFV8 přemotat, dal jsem Ti ji na single tuším, ale to nejde, max bych to udělal na jinej odpor, ale prostě jak to dělá mašina, to se prostě dá velmi špatně vyrobit. ale jde to. jen je to takový patlání s tím.
    lepší RTA/RBA.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    JIKE: s Vandou vata 2 potahy, ale stojej za to :-D

    me proste motany atiky nikdy nefungovaly tak jako dobra hlava. Vzdycky to vic teklo, vzdycky to min vydrzelo, a prestoze nektery liquidy s tim chutnaj lip, tak pravidlo to neni.

    Navic neco jako V12-T12 hlavu bych fakt motat nechtel :-D
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZVIRATKO: jojo :-) to řešení drip tipem je chytrý, ale já bych to lovil na zemi, a asi bych nebyl jedinej. drip tip mi právě nevadí, když to jde ztuha,a drží, problém je to když se musí pořád vyndavat to jo no.
    WOLFGAR: no já na videu hned jak jsem to rozbalil tak to bylo drblý a šlo to hned nehtem. to jde o to to zkusit. balancer je nezbytnej, člověk pořád sebou nabíječku netahá. u RX2/3 mě to děsně štve, že ho nemá.
    ZVIRATKO: jen musíš méně sladké liquidy :-)

    ZVIRATKO: možná vyslyšeli mé prosby a dalších milionu lidí, aby tu barvu udělali dobře.
    WOLFGAR: Zvíře motat umí, a co jsem měl po něm griffina, tak velmi dobře. jen ho to nebaví.


    ZVIRATKO: tak s Vandou vata ani ne hodinu :D tam je nevýhoda typu umístění a rozložení vaty, u továrních hlav a vertikál kor, by měla vydret při tom samém liquidu déle.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    WOLFGAR: to je proste blbe nalakovany, malo odmasteny. V ty recenzi do toho rypal nozikem a ten jeho Alien mel bud brutalne silnou vrstvu barvy (nemyslim si) nebo byl z kovu co mel celej takovou barvu. Proto si myslim ze to byl nejakej spesl review kus...
    Me se ta barva loupe i z + a - tlacitek, a na ty moc casto nesaham, je to fakt jenom blbe nalakovany.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    WOLFGAR: ja motat umim, motal jsem uz pred X lety, jen me to nebavi. Kdyz nekam jedu tak s sebou taham nahradni hlavu a vim ze mi to bude stacit, vymenit to jde kdekoliv a chutna to +- stejne. Vaticka tak dlouho jako dobra hlava nevydrzi ani omylem. Kdyz jsem motal tak jsem menil vatu prakticky denne.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZVIRATKO: Tak zacni, to zvladne i maly dite, usetris a bude ti to i vic chutnat. Hlavy jsou vysavani penezenek za podprumerny vaping a premotat jde skoro vsechno. Kolegu v praci jsem naucil premotavat si hlavy do Nautila :D

    ZVIRATKO: V cechach nekupuju nic az na vyjimky kdy maji v Prokopce (Gold Drive) neco za rozumnou cenu v porovnani s Cinou. Standartne beru vsechno Cvapor, Gearbest, 3Fvape, Fasttech, AliExpress v tomhle poradi to znamena najdu si cenu na kazdem shopu a kdyz je treba Ali jen o dolar levnejsi nez Cvapor nebo GB nakoupim tam protoze s nimi mam lepsi zkusenosti. Ja bral Pharaona prave na Cvaporu kdyz meli presale akci za 25$ ted ho maji za full cenu to se nevyplati.

    ZVIRATKO: Ta barva prave ze sleza az behem pouzivani, nekomu vice nekomu mene, nejspis je nejak nachylnejsi na pot. Po par mesicich se na ni udelaji bublinky, ty popraskaji a pak se cely mod zacne olupovat. Videl jsem jich uz peknych par, jak na zivo tak na videu. Jinou barvu pouzili az u maleho jednobaterkoveho aliena.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    WOLFGAR: ja vcera koukal na nejaky srovnani Predatora s Alienem a manik tam do Aliena rypal (do cerny) a rikal ze barva drzi v pohode. Asi nejakej spesl "Review Alien" :P
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    WOLFGAR: ja nemotam :) TFV mi fungujou s hlavama v pohode, predtim jsem dlouho pouzival Cleito a taky v pohode. Tady je jen neco spatne...
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZVIRATKO: Jo no hlavovky ani zadarmo, ja ty svoje taky rozdal.
    JIKE: Tak jestli ty drivka opravdu odejdou nebo ne ukaze az cas, u Aliena pri prvnich review po tydnu pouzivani taky nikdo netusil, ze se do par mesicu oloupe jak Sved na jadranu. Ono zkratka zadny atik nebo mod neni dokonaly, vzdy se neco najde a pokud to je neco co jde vyresit nejakym DYI zasahem tak me to zas tak moc netrapi. Mam pocit, ze vymenit/nahradit ten plisek bude podstatne jednodussi nez treba vymenovat 510pin na primu. Navic jsem si docela jisty, ze Predator ma stejny balancer jako Primo a tam funguje bezchybne a drzi baterky v rozmezi 0.02V a nijak extra se nezahriva ani na 1.5A takze osobne tam vrazim jeden par HG2 a necham je tam rok tak se toho opotrebeni nijak nebojim.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    JIKE: no tak mechanicky by to vyresit slo celkem bez problemu, staci nejaky soupatko kterym se to zamkne :) ale je to dalsi vec ktera se hybe takze je otazkou jestli to ma cenu. To reseni s drip tipem by mi treba vubec nevadilo u TFV8/12, vyndat to je chvilka a neprekazi to pak pri plneni. U toho Elaba to vadi protoze ten drip tip jde ztuha a zaroven je z mekkeho plastu.
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZVIRATKO: tak to je jasný v tý kapse, recenzi a porovnání otvírání jsem už nestihl s upozorněním, má to výhody i nevýhody.Elabo tohle řeší. to že by tam mohl být jiný drip tip, to je jasné.
    Líbí se mi jak jsem psal bezpečnost - proti otevření náhodnému. ale vyndání rip tipu, při mé šikovnosti bych ho někde lovil na zemi. Což mi taky vadí u Tornado Hero, kde je to blbě vymyšleno taky s drip tipem. Vím o řešení jak by to šlo uděla tmoc šikovně mechanicky. třeba někdy pokecám s výrobcem ijoy.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    JIKE: konstrukce se mi libi moc, jen kdyby ten drip tip byl celokovovej, nebo aspon z tvrdsiho plastu, ale treba to v realu nebude problem. TFV8 se mi fakt v kapse parkrat otevrela, typicky kdyz si nazouvam boty nebo sedam do auta a po chvili mam mokrou kapsu...
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZVIRATKO: a co já? :D

    WOLFGAR: je to fakt, v ČR je dobrejch málo co jsou objektivní nebo o tom ví víc. mezi námi málokdo o tom ví tehcnicky víc, nebo se zamyslí, a to platí i pro godwina,karotku, a jiný. prostě jim chybí elektrotechnické vzdělání, mechanika, technika všeobecně. viz dvířka na predatoru. já to v ruce neměl, ale na cuboidu bylo to první co jsem hledal proto jsem si to taky pamatoval. proto na alienu to je super vyřešený.
    ZVIRATKO: už podle konstrukce tý hlavy to bude něco mezi hlavou tfv8baby a ijustem. Konstrukce zavírání mi přijde mírně nepraktická ale dost bezpečná. na půli cesty.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    btw Elabo tank silne nedoporucuju
    pachut obrabeciho oleje se nakratko zmenila ve fajn chut liquidu a behem nekolika minut plynule presla v pachut prepaleneho plastu.

    Jestli to nekdo chce, tak za odvoz, treba budete mit vetsi stesti nez ja...
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    WOLFGAR: a kdes to kupoval? asi ne tady, co? :) ted hledam kde to koupit v EU, ale mozna staci pockat nez to naskladnej...
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZVIRATKO: Jojo to telo je tak 27-28 nemam tu supleru abych to zmeril presne. Na Findera sedne krasne, na mych 25mm dvoubaterkacich sice nepresahuje ale vypada trochu komicky (no ne vic nez Crystal Ball :D)


    Tak jsem ho rozjel a prvni dojmy - plneni je spickove, naplnil jsem uplne az po okraj a stejne jako u Fuji Son ktery pouziva stejny placaty top cap nedojde k zadnemu protlaceni liquidu do kotelny a preteceni, zatim nikde ani kapicka. Zasobovani vypada zatim nejplynulejsi co jsem u tanku kdy videl, dal jsem tam vatu stejne jako Mike ve svem review, uz jsem ten system osvedcil u Cthulhu a behem potahu nahoru putuji malinkate bublinky velmi rovnomerne a je to velmi konstantni vape, zvlast s DNAckem udrzujicicm stalou teplotu. Co se teploty tyce vypada jako jeden z tech tanku ktere radi vyssi teplotu a 200 - 210 stupnu dava velmi prijemny jemny teply vape. Pouze se spodnim AF je to takove restricted DL, velmi dobre podani chuti. Horni AF sice dava o dost vice vzduchu ale chut jde o poznani dolu i kdyz by vyvod horniho AF mel jit primo na spiralku jako u Engine. Zatim to vypada, ze to bude spis Flavourchaser tank nez Cloudchaser, ale uvidime, mam tam ted kvuli nachlazeni hodne jemny liquid, uvidime jak si horni AF povede s nejakym vyraznejsim ovocem. Co se kapacity tyce stejne sebou vzdycky taham lahvicku a plneni je velmi jednoduche takze zakladni velikost necelych 5ml mi prijde vic nez dostatecna, ten nastavec nevypada nic moc, nejak se tam ten kus cisteho kovu nehodi, kdyby na nej udelali stejny vzor jako ma krouzek s hornim AF urcite by to vypadalo lepe. Obecne nemam rad prehnane vysoke tanky takze vystacim se zakadem. No uvidime jak si povede dal az z nej vytahnu par tanku.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    WOLFGAR: ctes my myslenky, na Pharaoh jsem vcera koukal :D ted jsi mi vysvetlil proc Rip nekde rika ze to je 28mm tank a vsude na webu ctu 25mm... kdes to kupoval?
    Me se libi ten nastavec pro vic liquidu - dal bych tam klidne rovnou dva... :)
    Libi se mi ze to je tak akorat na poradnej single coil, zakladna luxusni a tesneni se neroztece...
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZVIRATKO: Presne ty jsem mel na mysli zatimco ceska scena je plna radoby Pew Die Pieju a Rip Trippu, je mi uprimne lito vsech co neumi anglicky a jsou odkazani na cesky youtube, nicmene starsim rocnikum bych pro zmenu navrhnul zkusit ruskou youtube vape scenu ktera je take obrovska a ma pry spoustu kvalitnich recenzentu, ale osobne nemohu posoudit a nekoho doporucit.

    I kdyz Rip i kdyz jeho videa opravdu nemusim a to ze je sponzorovan nekolika prodejci a absurdne vychvaluje jejich produkty je take verejne znamo tak jedno mu musim dat k dobru - Pharaoh je zatracene dobry. RDA jsem jen zkousel a sam si ho nekoupil, kapaku mam jen par na ochutnavani a clovek nepotrebuje moc vic nez koupit si za 8$ dolaru "klon" goona a ma jedno z nejlepsich RDA na trhu nicmene dnes dorazil Pharaoh RTA a musim rici vypada velmi dobre, Digiflavor je zarukou kvality co se konstrukce a vyroby tyce, uz od nich mam tri atiky takze tam zadne prekvapeni ale i tak mi Pharaoh prijde jeste lepsi, opravdu masivni (ale tezky) tank, vetsi nez jsem cekal z videii, u zakladny ma lehce prez 25mm ale rozsiruje se na dobrych 27 a je ho poradny kus. Namotal jsem tam single coil pekne macateho 4mm prumer aliena a zkusim za par dni sesmolit nejakou recenzi. Ale zatim na me pusobi dobre a kombinace cerne a stribrne take super.
    Jestli teda neprijdu zase o chut... neco na me leze tak uz jsem nasadil Herbal mix, uvidime nakolik bude lecba uspesna ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam