• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    JIKE
    JIKE --- ---
    WTK: Několik jich bylo. Ale jak mas lepsi nechceš jiny :-). Jen moje zkusenost.
    WTK
    WTK --- ---
    ja z aspon ctyr postupne objednavanejch dvoulitrovek u zadny z fichemy nemel ani pachut ani blbe nenesla chut.. nejaka jedna blba varka a budou ji tu pomlouvat donekonecna
    JIKE
    JIKE --- ---
    JIKE: Co jsem mel tak bud smrdi nebo blbe nese chut nebo ma pachuť - nekdy veprovou. Dam ti porovnat. Mazu s tim potrubí a gumovy tesneni
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: Fichema nebo žádný. PG je Ok za me
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    JIKE: Ha :D jako ale většina vaperů co si míchaj ji používaj. A proč nebrat?
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    Když tu vedeme tak plodnou diskuzi. Jaký hulíte PG klucí ?
    JIKE
    JIKE --- ---
    Fichemu VG nebrat pokud jto jinak nejde . Max PG.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HREBICK: No tobe ty konexe taky delaji problemy :P Ja si chci to VG obednat v libovolnem mnozstvi za nejakou rozumnou cenu a za par dni ho mit doma a to bohumzel nabizi jen fichema.
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    WOLFGAR: Jojo :) musíš mít trochu konekce :)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Tu pachut tam necitim, zkousel jsem i cistou fichemu a prijde mi naprosto bez chuti jen lehce nasladla jako kazde VG, nicmene to jak nese chut verim ze muze byt rozdil proto bych chtel zkusit i neco jineho, problem je, ze sehnat jine VG neni uplne jednoduche. I kdyz obednam VG z Avorie tak to je to same nemecke VG co prodava Fichema.
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: super a do mrazáku. S tim! Jak psal Houmles.
    WOLFGAR: no poznáš. Delal jsem na baze a michani video ale je smazány a nikde jinde neni. Ale fichema hůř nese chuť a ma pa huť je to hnus
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Take bych si litrik dva vzal kdyby bylo na prodej. Mam sice v mrazaku bunker base ale nechce se mi ji nacinat hned takhle z kraje a ten vas zazracny glycerin bych take ochutnal, jestli ten rozdil oproti ficheme poznam nebo ne.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    HREBICK: Ok objednavam odmerku a trychtyre :)
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    SAKALICEK: Paráda! Dnes by snad měl být i ten glycerin! ;)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    LABORANTKA: Vetsina modernich modu uz ma balancer takze neni problem dobijet prez USB. Ten rozdil co se tyce velikosti a vahy take myslim nebude nijak velky. Ale pokud jsi rozhodnuta tak kvalitou vyroby eleaf a joyetech na tom jsou tak nastejnou, delaji nejlevnejsi mody na trhu ktere jsou pouzitelne, maji docela slusny chip, ale maji sve neduhy zpusobene pouzitim levnych materialu a konstrukce. Jak ten joyetech tak eleaf ale maji tu vyhodu, ze podporuji NFE arctic fox, mnohem kvalitnejsi software nez je ten od vyrobce diky kteremu funkcnost toho modu jde rapidne nahoru. Co se tyce tesly mam s nimi dobre zkusenosti, ale ten software se s liskou rovnat nemuze. Takze pokud te laka moznost pohrat si s nastavenim toho modu, dobre TC, pmoznost zmenit design menu, preheat a dalsi funkce ktere se nastavuji pro propojeni modu s pocitacem tak bych vzal joeyetech nebo eleaf, ktery vybirej podle designu, je to prakticky jedna firma a ta kvalita bude vicemene stejna a chip je stejny. Pokud si myslis, ze vsechno to nastaveni nevyuzijes a chces jednoduchy spolehlivy kvalitnejsi mod tak bych bral teslu, mam tyhle velke bocni tlacitka hrozne rad, je to mnohem pohodlnejsi do ruky.
    SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    Čaute,
    kámoš mi dal ochutnat liquid Cuban Cigar Tobacco (Liqua) a docela mi to zachutnalo. Když si to mixnu se svym custom banánovym liquidem, tak výsledná "Cubanana" je vyloženě potěšenim pro (moje) chuťový buňky :) Jenže bych rád srazil výdaje na minimum, tak sháním nějakou příchuť, která by byla tomu od Liqua co nejpodobnější, abych si to mohl míchat sám. Nemáte někdo nějaký hint?
    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    LABORANTKA: Ja kdyz jsem prechazel z AIO, tak jsem zvolil eVic VTwo mini pred eVic VTwo s integrovanou baterii prave z duvodu, ze je mensi, a lehci. ;)
    Nabijet mohu take pres usb, a kdyz jsem v hospode, tak kdyz dojdew stava, tak vymenenim baterii a jedu dal. Jedina nevyhoda je, ze je to celkove drazsi (mod+baterie+nabijecka), ostatni veci jsou jen vyhoda.
    Za me bych ti doporucil ten eVic VTwo co si vybrala, ale je tu sousta lidi, co by si o Joytech neoprela ani kolo ;)
    JIKE
    JIKE --- ---
    LABORANTKA: jojo, side už má malej cuboid menší kapacitu, a nějak už taky věk, ale chce to nějaký modík s vyšším výkonem a kapacitou (externí baterky) ideálně. pokud mermomocí chceš vestavěnou, což z jistých důvodú i chápu, tak ipower od eleaf třebas.
    LABORANTKA
    LABORANTKA --- ---
    WOLFGAR: Přesto z těch tří co jsem posílala by jsi šel do kterého?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam