ZVIRATKO: Ono to je take spis o vydrzi. Sice bych se do 80W treba vesel, ale jednobaterkac na ten max vykon vydrzi tak hodinu takze mam vetsinu dvojbaterkace a jeden tribaterkac ktery mam nejradeji protoze ho proste dobijim jednou za dva dny a stav baterek neresim. To je take hlavni duvod proc se tesim na 20700 baterky ktere jsou na tom s kapacitou zas o neco lepe.
Jinak vcera byly male vanoce, Depo Malesice mi poctive dva tydny shromazdovalo zasilky a ted poslalo vse naraz takze mi vcera dorazily dva velke tanky na ktere se opravdu tesim - Sherman a Ammit dual coil. Oba dva jsou pekne macati 27 a 28mm ale dorazil s nimi i druhy predator a take hromada spiralek.
Kdo schani poradne velke claptony s kralovskym prumerem 4mm tak vrele doporucim
https://www.fasttech.com/p/5573802 jsou to krasna hovadka do obou vyse zminenych tanku jako delane, odpor v paru na obou vysel presne 0.2, TC funguje krasne jen to vypalovani aby jely pekne rovnomerne chvilku zabere, ale pri cene 5kc za spiralku neni co resit. Priste beru tak 5 baleni.
A jeste zajimavy postreh co se tyce predatora - 510ka drzi pevne i na tomhle kousku, bud mam stesti nebo uvidime casem ale presto mne rozdil mezi stribrnou verzi a barevnou docela prekvapil. Nejenom, ze ta povrchovka je na ohmat uplne jina a zatimco barvene jsou uplne hladke tak stribny brouseny ma na omak znatelne drsnejsi povrch a to i na tech plastovych castech.
Captain vypada zajimave, i vzhledem k tomu, ze i do neho stejne jako do Predatora casem bude liska ale momentalne cekam hlavne na to s jakym protejskem Lost Vape Drona prijde Think Vape, vzdy zatim byli schopni vzit mod od Lost Vape a znatelne ho vylepsit a mezi nemechanickymi dvojbaterkovymi squonkery moc konkurence neni.