• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    JUDE
    JUDE --- ---
    WOLFGAR: člověče na single mam 3.0 mm clapton cca 5-6 otáček a pohoda
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HREBICK: To je na ammita hrozne malo, tam ani poradne nevyuzijes ten oboustranny airflow s takhle malou spiralkou. Namotej tam 3.5 nebo 4mm jo je to hrozna krava ale ten tank je presne na to delanej.
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    WOLFGAR: Ajo vždyť sem trubka jasný! ;) vaty mi bylo jasný že hodně když sem vyděl ty kanály :D mam na 2,5mm...
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HREBICK: Tu mezeru tam mam taky a netece vubec. Aby ti protekl tudy spodem znamena to, ze uz mas liquid proteceny do airflow coz by se stat nemelo. Jakmile ti protece do AF tak uz je uplne jedno jestli ti vytece spodem nebo stranou, nekudy to vytece. Zkus vetsi spiralky a vic vaty, je to jeden z tanku ktere skvele zasobuji i kdyz tam nacpes absurdni mnozstvi vaty. Mam tam dve 4mm spiralky, vatu pomerne na tesno tak aby koncila na dne nadrzky a stejne zasobuje bezvadne. Alternativa s mensima spiralkama bude udelat klasicke prehnuti nahoru typicke treba pro Paharaoh RTA kde nechas delsi kus vaty, do nadrzky ho zastrcis plochym sroubovakem tak aby ten zbytek trcel nahoru, zastrihnes na urovni spiralky, das trochu liquidu a uhladis smerem ke spiralce, take zasobuje bezvadne.
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    JUDE: Jde trochu z tuha ale mě to vyhovuje zase lepší než kdyby to šlo moc lehce jako má kámoš na Smok RTA tam to jde opravdu lehounce...
    JUDE
    JUDE --- ---
    HREBICK: hele a tenhle ammit ma taky juice flow control se kterou se spatne otaci jako muj single? (btw single je taky parada ...)
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    Tak Ammit dual coil super mrakostroj s vybornou chuti az me to dusi :-) jak uz jsem si zvyknul na 25-35w :-) ale ma zasadni vadu asi mam zrovna spatnej kus ale toudle netesnosti protejka :-( Wolfgare mrkni na svuj jestli to mas taky
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    SAKALICEK: No jednobaterkovy mech dle meho neni, na zacatku ma vetsi hit ale jakmile mas baterky pod 50% muzes je rovnou vymenit takze s vetsimi buildy to mas na par potahnuti, z meho pohledu jsou trubky prezitek doby minule ale porad na ne spousta vaperu kteri v te dobe zacinali neda dopustit. Krome klasickych mechanik mas jeste hybridy kde ti atik doseda primo na baterku a ty jsou vlastne nejnebezpecnejsi a pouzivaji se v cloud competitions kvuli tomu ze nemaji temer zadny voltage drop, ale tam z jedny baterky potahnou treba trikrat a hned ji meni.
    Noisy Cricket je uz jina trida, klasicky noisy cricket je dvoubaterkova mechanika v seriovem zapojeni, neni zdaleka jedina ale je asi nejznamejsi, je to take o poznani nebzpecnejsi setup pro neznale nez jednobaterkovy hybrid protoze s 8.4 voltu presahne bezpecne hranice Amp drain uz na v dnesni dobe pomerne vysokych odporech. Noisy Cricket II uz v neni mechanika, prez absenci displeje ma zabudovanou elektroniku a i v "unregulated" modu ma zakladni ochrany ktere zamezi pretizeni baterek. Navic umoznuje pouzivani jak serioveho tak paraelniho modu.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    WOLFGAR: Ty wolfgare v čem je lepší mech. od el. gripů. Mechaniku žádnou nemám. Musí se u toho přemýšlet :))
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    SAKALICEK: Vetsinu dne Wotofo Serpent s jednim pomerne drobnym SS alienem 0.34ohm na regulovane serii mezi 2-3 volty podle chuti. Vecer uz jsem tam prostridal peknou radku atiku ale nereguovanou serii jsem jeste nezkousel, na jednu stranu to musi byt dost velka spiralka a na druhou se musim vejit do bezpecneho rozsahu coz s HG2 je minimalne 0.6 Ohm. Asi zkusim nejakou hovadskou single coil do Pharaoh RTA
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    WOLFGAR: Good, na kolik voltů a s jakým atomizerem si dnes dymal? :)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Tak jsem si dnes poridil Noisy Cricket II-25, dojmy po prvnim dni pouzivani - prodam vsechny mody krome DNAcka a koupim dalsi 4 :D Jeden by neveril jak velky rozdil baterky v serii udelaji.
    Ted jeste otestovat jak na tom budou s vydrzi baterky v porovnani regulovany mod / cricket paraelne / cricket seriove. A budu muset testovat rychle, na vikend budu tri dny bez elektriny pod stanem a budu muset vystacit s 8mi baterkama + tribaterkacem a 6k powerbankou. Jdu namotat nejake single coil buildy...
    JIKE
    JIKE --- ---
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZVIRATKO: dam Ti ho testnout :-) (můj set)
    NEX28XZ: spis jde i o nejake podrobnější vysvětlení ale nejvíc da praxe
    NEX28XZ
    NEX28XZ --- ---
    JIKE: Hele videí mám nakoukanejch triliardu ale dostat to do ruky je asi problém.
    Každopádně mi to stejně zkus poslat do pošty pls, třeba se dozvim něco novýho.
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZVIRATKO: Me se nejvíc osvědčil jako vertikální s vnějším omotem do tuby (hlava).
    Ale uz jsou ted lepsi typy spiralek.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    NEX28XZ:
    TL;DR notch coil je na prd
    JIKE
    JIKE --- ---
    NEX28XZ: Pripadne kdyby ti pomohlo najdu jeste nekde video jak dělám build pripadne obsazení vatou ci notch coil .. pomohlo by ti to ?

    Je lepsi když se jednou sejdes a s někým das rec. Pokus omyl jsem mel taky a to je fakt ze spis než peníze to leze na nervy kolik casu s tim stravis... dost lidem srazy a pomoc tady pomohly. Treba Hrebicek ted uz učí lidi dal. Staci se nebát se zeptat. (Minimalne tady).
    NEX28XZ
    NEX28XZ --- ---
    JIKE: No to je právě ten průser, že nemám nikoho kdo by mi nějak povysvětloval a dělám všechno metodou pokus omyl což mě za prvý nasere a sem otrávenej a za druhý to docela leze do peněz. Ok deal až bude sraz tak dorazim a všechny vás zasypu upe dutejma noob otázkama.
    JIKE
    JIKE --- ---
    NEX28XZ: Tak u hlav neni mox co resit ale xo píšeš je spis složitější vec. Znamení spiralek závisí na liquidu (majoritní)a typu atiku a spiralkach ci vate.
    Drat xo jsi tam dával je super od geekvape. Spis jde o to kolo na kolik ohmu a k tomu jaké zařízení mas na zhaveni. Když tam je nic železa tak i rx ma problem.
    Notch volil když je dobre udělaný tak ja ho mam z mesic a je v pohode. Hodne záleží totiž na umístění vaty. Vic je dělaný na vatu vně, než u vnitr. Mam o na to video kde o rom mluvim protože to je složitější téma. Chuťové i na TC v pohode ale jedu ho na Waty i tak potahy do 3sec.
    Spiralky mání velkou životnost. Záleží na :
    Typ spiralky, material, vykon, vyzhavovani(teplota), zkraty apod. Tedy od 30-90 dnu klidne...
    Ss ma výhodu ze rychle najede, sle vic bere Liquid a je vetsi pravděpodobnost ze se pripáli když je spatne vata vůči liquidu apod. Kanthal se zhavi déle sle zase dodává konstant nejsi teplo. Ja ted preferuji chvili nichrom a jeste musim pak nekdy dokoupit a udelat spiralky. Nichrom ma mnoho velkých výhod. (Spojuje výhody vsech uvedených) a méně se zanasi.
    Jak uz jsem se mnohokrat nq videich snažil vysvetlit neskutecne záleží na povrchu spiralek. Tim ze je někdo nevhodné pred lidma vyzhavi do bela, tak pak se nemuze divit ze ma hnus Nou chut zanáší se a po case blbe zhavi. To záleží na metalurgii materiálu. Dost me někdo nesnáší jak jsem mu tohle vysvětloval ale je to fakt- dost záleží na prvním vyzhaveni (notch ne).
    TC jsi mel asi dobre. Spis blbe vatu ale jde o to ze ten fused muzes namotat pekne. Dej si 5 otocek na 2,5- max 3mm. Vyzhav do temné rudé. At neni hot spot a dej vatu. Vata musi byt nacechrana, ani ne volna ani ne utemovana. Hodne jde o to na čem to jede to zhaveni. Me tohle muze trvat do 5-10min ale to je o cviků. Trpělivost a naucis se je to dobra cesta. Balo by dobrý pak nekdy na srazu pripadne dat rec.
    NEX28XZ
    NEX28XZ --- ---
    JIKE: Mám 80/20, doma na to kouknu a zkusim vyměnit vatu, každopádně už mě to sere, mám ještě Stick V8 a pohoda nic nemusim řešit jen vyměnim hlavu a nazdar, chtěl sem nějak naučit pracovat se spirálkama a myslel jsem že to bude easy, že tam bude víc chuti a mraků, koupil sem si k TFV12 RBA a hodil tam předmotaný GeekVape Fused Clapton 24GAx2 + 32GA což startovalo nechutně pomalu a uplně mě to točilo, každopádně jsem to tam nechal ale 4 dny potom když jsem tam zkoušel dávat ty notchcoily tak ty geekvape byly uplně černý.
    Nevim jakou maj spirálky životnost ale evidentně byly v kopru, tyhle notchcoily včera v pohodě a dneska zase k hovnu. Mám objednýho Predatora a Avocado 24 tak doufám že budu schopnej to vyřešit tak abych byl spokojenej, aby jel minimálně tak jako V8. Můj cíl je prostě jet rychležhavící dual coil SS na TC a nejlíp bez motání spirálek... proto jsem zkoušel notchcoil, nevim ale jestli neni nějaká lepší možnost. Možná sem ty notche spálil protože vim hovno jak si TC nastavit nebo nevim už. Zatim spíš starost než radost.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam