• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    HOUMLES: jo, vidis, si muzu vlastne priblizne spocitat dle zakladnich velicin. odpor je 0,3. ale vykon nikde neuvadi. pohledam.
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    KEPASO: nevime na kolik jedes wattu a jakej odpor ma spiralka... a ikdybysme to vedeli tak ten odhad bude hodne tezkej
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    ahoj, jste schopni (hodne zhruba) odhadnout vydrz plne nabityho 1 600mAh akumulatoru v radu poctu tahu? poridil jsem smok vape pen 22, taham cca 2-3 vteriny. aparat sice obsahuje indikator poklesu napeti pod hranici, kdy je potreba nabijet, ale to mi moc nepomuze, kdyz budu venku bez moznosti dobiti. a zbytecne dobijet nechci. diky.
    SAJKEDELIK
    SAJKEDELIK --- ---
    JIKE: zrovna black and bronze me bavi jak sfiňa. A to jsem normálně zastánce all black nástrojů.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Tak jsem dnes neodolal a objednal jeste jeden variable voltage mod, po delsim vyberu nakonec vyhral Dovpo MVV diky hodne pozitivnim ohlasum a recenzim a take zatracene dobre cene (24$ flash sale cerneho)

    Nicmene to znamena objednavani dalsi varky baterek z nkonu, stejne chci z hovinek presedlat na VTC5A uz delsi dobu. Tak pokud by nekdo vyuzil dalsi baterky tak dejte vedet a podelime se o postovne. Navic pri nakupu 10ti ty VTC5A vychazi na 4.35 eura takze nejakych 120 kc, v cechach jsou za tri kila.

    NKON | Sony Konion US18650VTC5A 2600mAh - 35A
    https://eu.nkon.nl/sony-us18650vtc5a-flat-top.html
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: pěkný sticker :-)
    NEX28XZ: černat budou, závisí na hodně věcech, na liquidu, na typu spirálky, SS se hřeje poněkud více agresivněji než kanthal, ale taky u rda/rdta a dalších typů rta tanků pak kondenzáty liquidu stékají zpět do vaty - kor u avocado a tmavnou. záleží jak vapuješ může to být hodina co měnit vatu, nebo týden, nebo i měsíc. jde o mnoho faktorů i jako vata. ale nejvíc to dělá liquid
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    WOLFGAR: díky, je to ten boční a myslím, že horší případ :-(
    NEX28XZ
    NEX28XZ --- ---
    Tak jsem najel to TC, 45W a začal jsem na 100° a zastavil se na 170° který mi přijdou ideál. V půlce potahu mi začne TC dropovat teplotu což by tak asi mělo bejt. Vaty jsem tam dal si myslim naprosto akorát, hezky saje a nikde se nepálí/nečerná. Akorát spirálky mi přijde že černaj, nevim jak dlouho by měli přibližně vydržet takže nevim jestli je to takhle správně nebo ne.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    NEX28XZ: Nasty Juice mam z Vapeshow a zrovna zlutej mi vazne chutnal, ale postovny z malajzie stoji prez DHL 60$ :( A v UK jsem ze zahadnyho duvodu nenasel po vetsim baleni nez 10ml ani nulky.

    JIKE: Hezky, ale spravny predator ma byt predator ;)




    HARAKOCZKA: U tohohle typu zakladny hodne bezny problem, jestli to je stredovy tak ten je vetsinou napojeny primo na centerpin takze staci dotahnout ten, ty bocni posty maji v lepsim propade zespodu atiku sroubky na dotazeni v tom horsim jsou tam vazne jen nastrelene kde je nejjednodussi varianta asi pripajet a nebrat to moc silou.
    JIKE
    JIKE --- ---
    barvičky :-)

    PREDATOR 228 - Wismec Electronics Co.,Ltd
    http://www.wismec.com/product/predator-228/


    NEX28XZ
    NEX28XZ --- ---
    A ještě fotky z Londýna... víc vaperů než kuřáků a vapedex na ochutnávání je skvělá věc, jen stisknout tlačítko a ochutnat.





    HREBICK
    HREBICK --- ---
    NEX28XZ: co? namot v pohode...na poprvy luxus ;-) zkus to ;-)
    NEX28XZ
    NEX28XZ --- ---
    HREBICK: Určitě to mám v plánu až nějakej bude!
    NEX28XZ
    NEX28XZ --- ---
    HREBICK: Je to nerez, chtěl sem na tom zkusit to TC ale když čumim na tu fotku tak nevim jestli se mi do toho chce.
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    NEX28XZ: btw doraz na sraz! ;-)
    NEX28XZ
    NEX28XZ --- ---
    HREBICK: Zkusil jsem tu twisted ale strašně sem se s tim sral (první námot v životě no), TC jsem zatim nevyzkoušel a jedu na waty. Zkurvil sem snad půl metru drátu, netušil jsem kolik otoček, už takhle mi přijde že jich je tam hrozně málo (asi jsem vzal moc tlustej drát na twisted nebo nevim 30GA). Tohle je 0,5ohmu, rád bych nižší ale aby to startovalo rychle... něco mezi 0.2 - 0.25 ale to by tam byla snad jedna otočka. Nevim jestli to mám dobře a kolik do toho max pouštět (teď jedu 45W). Už vidim jak za tři dny budou ty spirály upe černý. Začátky no.

    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    HOUMLES: to by asi můj mobil nedal. Takže se dokopu na sraz :-)
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    HARAKOCZKA: vyfot/natoc to .. takhle z textu ti tezko nekdo poradi... popr. jestli nespechas tak to prines na nejakej pristi sraz
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    Mohli byst mi poradit? Pořídil jsem https://www.fasttech.com/products/1693403 a má uvolněný jeden negativní post. A to tak, že se s ním dá točit jen prsty. Nějaký nápad jak to opravit? Reklamovat něco, co stálo 5 dolarů mi přijde takový divný...
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    NEX28XZ: Ukaž jak si to osadil?
    NEX28XZ
    NEX28XZ --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam