• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: tohle snad. Use okay. Snad sigelei nějak spolupracoval i s Yihi ale nějak se nezadarilo ale nevim jistě. Neni měli by to kontrolovat Predator treba by mel problémy. Je to skoda pekny a funkční věci by to mohli byt..

    47$ je fajn otázka jaký to bude. ale design se mi zatim fakt libi. Ty hrany budou asi někomu vadit. Paradoxně na obrátkách a videu to je hranatý. S sx se to srovnat nedá, ale zase je otázka co je uvnitř a jak to bude fachat. Nemá. Potu hu ani jak to bude velky. O se tyče pocitu v ruce a i držení toho hranatyho
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Fuchai 213 mel pri release jiny velky pruser a tim byl autofire ktery se dal vypnout jen vyhozenim baterek, tusim, ze museli i cast produkce stahnout. Novejsi kousky by mely byt OK ale proste zadny novy vyrobek neni zarucene bezchybny bez ohledu na znacku.

    Jinak Vfeng Vaporl tvrdi, ze budou v predprodeji za 47$ ale objednat jeste nejdou. Ale na mody celkem fajn stranka, jedina nevyhoda je free shipping az od 50$ vys.
    SNOWWOLF Vfeng 230W TC Box Mod
    https://www.vaporl.com/snowwolf-vfeng-230w-tc-box-mod.html
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: taky se mi libi . Včera jsem chtel psát ze se mi nic nelíbí krom predatora ve standardní barvě a ze nic tu neni. Pokud tohle bude v reálu pekny tak se mi to libi moc. Moc! Jako. Ale uvidíme na recenze.'no50$ bude asi předprodej... taková fine cena ale na GB ani FastTechu neni jeste co jsem Koukal.
    Faktem je ze sigelei ve fuchai 213 plus co A TÍMTO OPĚT DĚKUJI Zvířátku (mam od nej) twk ma skvěle zpracovány jak zavíráni twk i centr pin. Az na par věci jsem fskt neskutečné nadšený.
    Cena je nízká to je fakt chtějí asi Beat Sellier udelat a okopirovali Yihi dost podobne
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: A dohaje a ja chtel setrit...po dlouhy dobe opravdu zajimavej futuristicky vyhlizejici mod. Ale pockam si na recenze, ta cena je na Snowwolfa podezrele nizka, na cinskych webech se zacina obevovat i pod 50$
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    Ahoj, můžete mi někdo prosím poradit příchutě obdobné kvality jako je značka Egoist? Nepodařilo se mi s nimi snad ještě šlápnout vedle, ale rád bych vyzkoušel i další. Díky :-)
    JIKE
    JIKE --- ---
    snowwlof vfeng 230W box mod
    http://www.youtube.com/watch?v=-5HrBZXv_-M
    JIKE
    JIKE --- ---
    WISMEC SINUOUS P80 Tutorial Video
    http://www.youtube.com/watch?v=Ka8tx097OIY
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    WOLFGAR: Proteče obojí, Pharaoh je hodně hodnej tank, ale je pravda že Aromamizer je totálně suchej. Spodní nebo boční přívod ne uživateli úplně jedno, motá se to podobně (Pharaoh líp) a pak jde jen o to jak se to používá (Pharaoh líp) a jak to chutná (Pharaoh líp :)). YMMV I guess...
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZVIRATKO: Pharaoh je RTA, Aromamizer je RDTA, co se tyce vnitrni konstrukce tak nemaji zas tak moc spolecneho, Pharaoh ma klasicky stejne jako vetsina RTA privod liquidu ze strany zatimco u Aromamizeru v podstate obteka kotelnu a zasobuje prostor pod ni a vata se zasobuje primo zespodu stejne jako u vrchnich RDTA, rozdil je jen v tom ze u Aromamizeru je tank umisten nad kotelnou a ne obracene. Pharaoh je skvely tank, ale uplne jiny typ, zase nemuzes michat hrusky s jabkama, kazda ta konstrukce ma sve pro a proti, treba to ze Aromac ti proste neprotece kdyby jsi se zblaznil zatimco Pharaoh je na vatu hodne nachylny.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    WOLFGAR: U Pharaoh to jde, pritom features jsou v podstatě stejný (spíš lepší, ma to dvojí airflow).
    Ideální tank pro mě by byl Pharaoh 30mm RTA...
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZVIRATKO: Jo v Aromamizeru vazne single nefunguje, ten system je striktne na dual a nic moc jineho se s tim postless deckem a relativne malou kotelnou vymyslet neda. Jinak co se tyce kotelny oproti Supreme to vylepseni je znacne, ta velikost kotelny je dana tou konstrukci, proto jsou mnohem popularnejsi vrchni RDTA ale zas na druhou stranu ta konstrukce je duvod proc ma aromac skvelou chut a nikdy netece.

    SX se mi hrozne libi designove ale prave ten SW me odrazuje. A doporucim si davat pozor na ten joystick, cetl jsem spoustu stiznosti po recenzich, ze po chvilce se vykvrdlal a upadl.
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZVIRATKO: správný přístup :-))) ale i si hle by tam mel fungovat okay ale to airflow...
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    nikdy nebudu spokojenej :-D cekam na lepsi 30mm RTA, ale ted fakt nic lepsiho neni

    misto tohohle jsem tam ted namotal dual coil fused clapton a funguje to zatim perfektne, takze jsem si asi za vetsinu problemu moh sam tim ze jsem chtel single coil...
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZVIRATKO: hele ten drat znám :-)
    ZVIRATKO: diky za minirecenzi myslim ze budeš konečně snad spokojenej :-)
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    takhle jde udelat single coil
    funguje to prekvapive dobre :)



    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    mikrorecenze SXmini G class a Aromamizer Plus 30mm

    SXmini je super, zpracovani v podstate bezchybny.
    Chvili jsem si musel zvykat na totalne zmatenej a uplne naprd vymyslenej software a UI - to je u takhle drahy veci pomerne WTF. Je tam velkej potencial, evidentne to ma slusnej procesor a dost pameti, takze by s tim sly delat veliky veci, ale s originalnim software to neumi ani zlomek toho co treba Arcticfox...
    Diky bohu, potom co to clovek nastavi a trochu si zvykne tak do menu vubec nemusi. Proste to funguje.
    TC na tom chodi naprosto bezchybne.
    Nevim jak to udelali, ale baterie vydrzej tak 2x tolik co treba Alien/Predator nebo i Koopor (a ten ma 3 baterky). Na 2x HG2 se da vykourit nejmin 10ml, spis jeste o dost vic (Xkrat jsem premotaval/vypaloval a stejne jsem to nevybil).
    Displej je naprosto bozi. Skoda, ze ho neumej pouzit - s custom wallpaper je to UI naprosto sileny, to standardni UI (oznaceny jako Wallpaper 1) je celkem fajn, ale mohlo by klidne byt cernobily. Toho je fakt skoda, ale treba jednou najmou skutecneho programatora...

    Nejaky zasadni minusy
    - UI
    - USB-C (aspon pro me, nevim proc to tam dali)
    - pri nabijeni nejde vapovat (nebudu tomu rikat passthrough, protoze to uz mody par let nemaj)
    - horsi pristup k baterkam (dvirka jsou na docela silnou pruzinku, zapadka taky a dohromady na to clovek potrebuje obe ruce)
    - zamykani na 3-klik. Hodnekrat se mi stalo ze se to zamkne pri koureni nebo pri vypalovani.

    Pokud vam jsou jedno penize, chcete "the best" a nechcete si po nocich hrat s DNA escribe, tak si to kupte :)

    Aromamizer me v prvnim okamziku hrozne nadchnul (je jako delanej na SXmini), a pak hrozne zklamal. Nakonec mu ale asi vsechno odpoustim :)
    Nebyl jsem schopnej tam umotat spiralky/spiralku tak, aby to fungovalo jak chci. To je dany z casti tim, ze jsem to delal jako single coil, zcasti tim, ze jsem ten coil delal moc vysoko a zcasti tim, ze jsem ten coil delal proste moc velkej.
    Narozdil od jinejch atiku jsou tady diry na vzduch derovany a to ten vzduch hodne usmerni. Pokud to nefouka na coil tak se na tom miste nechladi a prska a pripece se (hlavne obyc drat - 5 potahu a nahore je cerna krusta).
    Takze je potreba udelat ty coily hodne presne tak, aby na ne sel vzduch pokud mozno na stred, a jen tak velky, aby sel na co nejvic toho coilu. (Neptejte se me, proc se nepripeka ta "vnitrni" strana kam nejde vzduch vubec...).
    Dalsi vec je, ze pokud je airflow cely otevreny a nefouka na vrchni cast spiralky, tak spiralka fluse liquid primo do naustku (hlavne u single coilu uprostred) - reseni je trochu ho zavrit/vic tahat nebo snizit vykon. Na TC je to o dost lepsi.
    Single coil se mi nakonec povedlo udelat i docela velkej a funguje i s otevrenym airflow na vyssi vykon (pozdeji hodim fotku az to budu predelavat na dual).

    Zaverem - super atik, vetsine lidi bude asi fungovat uplne bez problemu. Netece ani kapku (ani se vubec nerosi), ma dobry airflow, jde zavrit juice control, dobre se plni a celkem dobre se mota. Zkamanim je velikost kotelny, cekal jsem to u 30mm vetsi a pritom to neni ani tak velky jako u 25mm Pharaoh. Ve srovnani s jinejma atikama (napr. Modfather) je ale v podstate stejne velka, opravdu velkou kotelnu ma az Modfather 40mm, a tam mi prijde ze jsou zase maly diry na juice i vzduch...
    Myslim ze je to nejlepsi 30mm tank co existuje (aspon co jsem nasel), a ve srovnani s jinyma je za dobrou cenu.

    JIKE
    JIKE --- ---
    NEX28XZ: paralela super. Jen nabeh urychlis treba nerezem se rychleji zahřívá a hodne záleží na tloušťce a množství a typu dratu (pri stejném typu modu)
    NEX28XZ
    NEX28XZ --- ---
    Tak jsem zkoušel průmot jednoduchym drátem kvůli rychlejšímu náběhu ale nevim no, rozdíl moc necejtim.

    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    HREBICK: jak jste dopadli? :) co noopept?
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    BAAL: muzu ti za par stovek prodat aliena, mam ted trochu pretlak :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam