• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Ja si popravde nejsem ani tou elektronikou tak jisty, vzhledem k tomu ze momentalne jsou moje nejoblibenejsi mody s obycejnym potentiometrem. Navic treba na DNA uz neni moc co vylepsovat, nove DNA jen ma lepsi barevny displej a nejake drobne doladeni ale funkcne je to porad ten samy chip, ostatni alespon aspiruji jak se k tomu DNA priblizit idealne s co nejnizssi produkcni cenou, ale jinak uz neni moc co vylepsovat. Co se TC tyce... bylo by fajn dostat se do stavu kdy mame presny levny zacatecnicky TC set s nejakou subohm hlavovkou tam to vyuziti urcite je, pro hobby sferu uz moc ne, tam vetsina jede na vykon a i pokud ma nekdo rad konstantni vape tak dobre nastavena vykonnostni krivka je mene problemova a funguje s kazdym materialem.
    Jinak ty ijoy 20700 baterky nejsou spatny, ale sanyo vyrabi znatelne lepsi 3100mAh / 35A nicmene to bereme v potaz jednu baterku, na dvou v serii uz by tech 0,07Ohm nebyl problem.

    Jinak u predatoru netusim jestli ta nova serka ma ty piny jine nebo ne, podle me je to trochu nafounuta bublina. Pri beznym pouzivani tu 510 nevytahnes a pokud za to budes umyslne rvat jak hovado tak ji vytahnes u 50% modu. Videl jsem video kde to typek pacil klestema asi deset minut a pak rval co je to za smejd. No prekvapive to na tohle pouziti neni delany. Treba u prima je ta 510 fakt na prd, tam mi po pul roce nebere pulku atiku, ale predatorove fungujou bez problemu.
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: jojo u modu jde hal ne o elektroniku! I kdyz design je neméně důležitý :-))) ale atiky jo ty se vyvíjí i v kooperaci s vaperama. A t je jenom dobre. Dotykace jak jsem říkal na modech nemusim tak tam fakt jde o velikost elektroniku a nyní diky Lišce o lepsi přesnější nastavení.
    I kdyz jedu na vykon, tak si myslim ze TC je důležité a nutné pro budoucnost. Používají nyní i nové trubky často jako EVOD pro V2 kuprikladu.

    Co se ty e captain od ijoy, (nikde nepisou efektivitu chipu) ale pokud by mel stejnou jako je ijoy maxxo, tak maxxo ma v manuálu na chip Iwepal definici efektivity elektroniky 95% coz je kurnik dost, to je skoro jako DNA 250 .. osobně si myslim ze to je i hodne. Vec sw, a fskt je ze 20700 s 30A CDR je moc pekny.
    Porad si říkám co kdyz mam odpor 0,07Ohmu a vykon 110W tam musi bejt neco pres 40A odběr. Šílený. Ale i tak pokrok.

    Jo přesně konečně větší singl spiralky a velmi důležité airflow. (I kdyz tam hodne hraje roli i vzdušnou, velikost kotelny, a dalsi věci, tak to airflow je hodne znát! Na to by měli mít každá firma vzduchotechnika.

    Triple coil je dost zajimavy a neméně důležitý ta chuť je z toho pak hodne znát (3x větší výpar než u singlu na stejny typ dratu) rad ye na tu základnu pak fyzicky podívám :-)

    FAST tech=slow tech :-D

    Btw: nepsali uz někde ze udelali Fix na 510 centrpin predatora? Wismec se k tomu vubec nevyjádřil a u p80 udelal uz centrpin lepsi..
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Atiky se taky vyvyji, mozna rychleji nez ty mody, mody mas vicemene porad to same a lisi se maximalne designem, funkci moc ne, prinos dotykovych displeju a podobnych kravinek je dost sporny, nove baterky jsou dobry pokrok jenze zatim jen par modu je vyuziva, prumerny Captain, predrazeny plastovy boxer a dve trubkove mechaniky - Broadside a Wonderwape od ijoy.

    Oproti tomu mezi atiky se objevilo par zajimavych kousku, posunuli jsme se zase smerem k vetsim spiralkam se serii ammit/kylin/reload, dostali jsme par zajimavych single-coilu, hitem letosniho roku rozhodne je airflow z nekolika stran a to je velmi prijemny pokrok, dual airflow je mym favoritem uz delsi dobu a je fajn videt nejaky pokrok. Zapomenute triple-coily zazily mensi znovozrozeni s Azeroth RTA a protoze jsem fanouskem triplu uz od dob Asmodus Triad (Hrebik dosvedci, ze sebou triad taham vsude :D) tak doufam, ze se to ujme a uvidime par dalsich, idealne jako u triadu s vertikalnimi spiralkami.

    Co se tyce Ammitu 25 tak nevim jak preordery jinde, ale na FT uz mely pred par dny odejit a zatim nic, ale u FT celkem normalni stav, netreba panikarit, tak do dvou tydnu to nejspis odeslou jen jako obvykle FT by se mel prejmenovat spis na SlowTech.
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: 20700 30A CDR 40A max VAPE amps kapacita...

    Ja se nedivím ze se delaji novy a novy módy. Ale porad se delaji jpnovy a novy atiky je to na jedno brdo chtělo by to nejaky udělát konečně poradne (některý jsou)


    Pes uz ti došel ten ammit25?
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: jojo :-) bezva
    Jinak 55$

    $55.83 Free Shipping Authentic Smoktech SMOK X Cube Ultra 220W TC VW APV Box Mod (X Cube Ultra 220W VW/TC Mod, Silver) at m.FastTech.com - FastTech Mobile
    https://m.fasttech.com/...ucts/3032/10005386/5417500-authentic-smoktech-smok-x-cube-ultra-220w-tc-vw
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: No kdybys chtel dalsiho funkcniho predatora jeden mi tu furt prebejva ;)
    ... rekl jsem si, ze dam stopstav objednavani dokud se alespon nejakeho harampadi nezbavim. A je to krize protoze jsem zjistil, ze desne nutne potrebuju mech mod protoze 20700 baterky eliminuji temer vsechny nedostatky ktere jsem trubkam vycital.
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: Jop. Ja jsem ted spokojenej diky Zvířátku :-)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Za tu cenu bych uz bral neco stylovejsiho:

    $74.91 Authentic Asvape Michael 200W TC VW APV Box Mod - 5-200W / 0.2-3ohm / 2*18650 / zinc alloy + carbon fiber at FastTech - Worldwide Free Shipping
    https://www.fasttech.com/products/3032/10036241/7900600
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    FEKASON: podniky a cajovny ktery jsem navstevoval i pred zakazem mi to tolerujou..

    :)
    JIKE
    JIKE --- ---
    no to je cenovka... :-D šílený zlatej predator co. s kodem MAP to je. $57.20

    Found 6 Snowwlof Vfeng at FastTech - Worldwide Free Shipping
    https://www.fasttech.com/search?Snowwlof%20Vfeng


    Snowwolf Vfeng 230W
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    FEKASON: V naší hospodě tu elektronickou dýmku normálně kouřím. Ale náš hospodskej si teď odjel na na dovolenou a hospodu zavřel, tak jsme teď se sousedy byli jinde. Já se pro jistotu ptal vrchního jestli můžu a říkal že dobrý, tak jsem si tam asi hodinu občas bafnul. Pak si tam nějak vyměnili směnu a ten další vrchní měl kecy že co to je, to teda ne, u nás se nekouří. Nu, tak jsem si při placení nechal vrátit zpět do poslední koruny, když vrchní nevěří na e-kouření, já zas nevěřím na spropitné... :-)

    No co, majitel je můj spolužák tak se ho příležitostně optám jak to tam mají, jestli je to jeho rozhodnutí a nebo jen zaměstnává snaživého blbce...
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    V hospodach kde se driv kourilo je zakaz elektronickych nejspis vazne takove to "kdyz ne my tak nikdo" zvlast kdyz vetsina provozovatelu hospod, barmanu a vycepnich jsou sami kuraci.
    WTK
    WTK --- ---
    presne, to je jenom na provozovatelich.. pred tim zakazem prece taky existovaly nekuracky podniky.. u nas na nadrazi jim to nevadi, teda kdyz zrovna nesedim na baru a nezamlzim mu to tam ze nevidi na pipu
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    HREBICK: hadat se muzes jak chces, ale oni si muzou urcovat pravidla jaky chtej .. zakon jim jenom zakazuje kourit normalni ciga
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    FEKASON: Zatim jsem neměl nikde žádnej problém. Byl jsem asi ve 3-4 hospodách a celkem mě překvapily. Prej to je ta elektronická cigareta ta není zakázána to tady můžete. Ale stejně zbytečně moc neprovokuju a foukám páru pod sebe...Ale taky prakticky chodim furt do stejný a tam už mě znaj a vědí že můžu :)

    FEKASON: Tvl, tak to bych se snima hádal!
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    JIKE: Cedulka se skrtnutou cigaretou, u ktery je nakreslenej blesk.

    Vetsina podniku kde jsem byl ma primo tenhle zakaz, parkrat se mi stalo (napr vcera U Vejvodu), ze jsem se zeptal jestli muzu ecigo a oni rekli ze ne, at cjodim ven s ostatnima.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    FEKASON: já chodím prakticky pořád do stejný hospody, kde se znám s výčepákama a s nimi jsme to probrali už před zákazem, takže vědí, že můžu a nemají s tím problém (tedy za předpokladu, že nebudu dělat moc velké mraky ;)). Pak jsem byl ještě v jedné, kde mě tedy nechali, ale s tím, že kdyby šel někdo, kdo tam nechodí moc pravidelně, tak ať to schovám, protože vyčetli ze zákona, že aby se mohla používat elektronická cigareta, tak musí být oddělené prostory a musí být označeny, že jsou k tomu určeny. Což nemají. Netušíte někdo kde tohle vzali? V zákoně jsem to nenašel (tedy možná si to pletou s podmínkama pro letiště, nemocnice...).

    No a pak vím, že kamarádka, co dělá provozní v jedné hospodě, tak říkala, že zakáže vodnice i elektronické cigarety, z jakýchsi rovnostářských pohnutek (když ne kuřáci, tak nikdo). Jestli to realizovala, nevím, protože jsem tam ještě nebyl, ale divil bych se kdyby ne.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    JIKE: já mám pocit, že v hospodách nemají povinnost označit, že se v nich nesmí používat elektronická cigareta. Ale imho by to chtělo, aby člověk hned věděl na čem je...
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    JIKE: tak pořád si můžou rozhodnout, že chtějí být úplně "nekuřácká" restaurace...
    JIKE
    JIKE --- ---
    HARAKOCZKA: Sem si rikal co by tam prave dali za logo.. nápis je jasny. Ale zati jsem ho noc nevidel (ne hodím po hospodách)
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    JIKE: logo tam není. Jen nápis :-(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam