• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    FERDA_MRAVENEC: Jo prochazi v pohode vsechno, i nikotinove baze vetsich koncentraci, ono technicky je zakaz to prodavat, nikoli nakupovat/dovazet pro svou vlastni potrebu a vlastnit takze ani neni duvod aby ti to chytli.


    GALENIUS: Mno tak tuhle silenost jeste nemam, podobne pokusy s timhle typem coilu byly uz loni, ale zadny velky uspech, melo by to byt uplne jednoduche, dole se ti dotyka spiralka negativu a nahore positivu, zalejes liquidem, zavres a vapujes, je trochu divny jak mas cast spiralky ponorenou ale funguje to, trochu bych se bal aby se to nahore nezaclo palit. No jsem na to zvedavy pak dej vedet jak to funguje.
    FERDA_MRAVENEC
    FERDA_MRAVENEC --- ---
    Jen pro Vaše info - zkouška českých celníků (obj. liquidu 30ml, 12mg u GB). Na průvodním dokladu uvedeno jako aroma. Došlo v pohodě....uvidím, jak to bude procházet...
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    Chtěl bych se zeptat, nemáte někdo atomizer od fy. Carrys? Resp. systém se spirálkami místo hlav?
    Manželka si teď pořídila Carrys Pisces a trochu s ní tápeme...
    Carrys Pisces Cloud Tank Atomizer 3ml Black
    http://www.healthcabin.net/carrys-pisces-cloud-tank-atomizer-3ml-black-p/13793.html
    Díky.
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    WOLFGAR: Přesně tak, ptal jsem se ho jestli mi to prodá celý a on že neprodá jako celek, leda si to celý přetočím do petky :D
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    PNXNTDD: V jinem nejmenovanem obchudku zase stale doprodavaji vsechny stare velke baleni a davaji k nemu potrebny pocet 10ml lahvicek a kdyz si to koupite prodejce vam to nejdriv rozleje. No pakarna. Ale tenhle napad se mi libi a technicky by to vazne projit melo vzhledem k tomu ze je zakazano lahvicky s vetsim obsahem prodavat nikoli jejich drzeni. Dotycny zakaznik si tak natoci treba 100x10ml do litrovky a je to :D
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    Nevím jestli jste to už někde v shopu s ecigama viděli, ale dnes mě dostala vynalézavost českého prodejce, který ojebává zákon o bázích tak, že stále prodává báze smíchané s nikotinem, ale způsobem, že má na pultě vyskládaný tyhle balíky s pink mule bází a každej kdo příjde, si může do své lahvičky natočit kolik chce. Tím obchází to, že vlastně neprodává nic v daným obalu a daným množství. Byl si to prej ověřovat na úřadě a tam si s tím neví rady, jako je to už na hraně, ale pořád legální :D

    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZVIRATKO: Ha tak super, ja bych se s tou svou nerad loucil.

    HOUMLES: Jo no, to znam... ale Iron Maidenka za to urcite stoji, ta chut je i prez tu velikost skvela diky tomu keramickymu vnitrku.

    JIKE: Je fakt ze kdyz mi to na vate kondenzuje tak vymenuju kazdej den a u tech par atiku kde ne tam vydrzim s jednou vatou klidne 3-5 dni jenze tech je hrozny minimum. A u RDTA se to da vetsinou poladit lepe nez u RTA. Co se tyce nahodneho otevreni no RDTA se mi jeste neotevrelo ale i kdyby tak si jen stahnes cepicku a liquid mas furt v nadrzcce a ta protece, respektive prosakne jen kdyz ji nechas delsi dobu lezet na boku.

    SS Alieny myslim ze uz jsem zkusil uplne vsechny co maji na GB, FT a 3F a zatim tedy jsou mymi favority z hlediska kvality
    $3.02 Demon Killer 316L Stainless Steel Flame Pre-Coiled Wire for RBA Atomizer (6-Pack) - authentic / (26/26/26)+38 AWG / (0.4mm/0.4mm/0.4mm)+0.1mm dia. / 0.25ohm at FastTech - Worldwide Free Shipping
    https://www.fasttech.com/p/7497002
    A z hlediska ceny a velikosti protoze tohle jsou asi jedine spiralky dost siroke a po pridani jedne dvou otocek velke na to aby byly idealni do atiku typu ammit dual coil, ale technicky to neni alien ale flat wire clapton, ne ze by to pri vapovani byl tak dramaticky rozdil.
    $1.91 Authentic MKWS 316L Stainless Steel Alien Pre-Coiled Wires for RBA Atomizers (10-Pack) - 32 AWG / 0.2mm dia. / 0.3mm*0.8mm flat / 0.45ohm at FastTech - Worldwide Free Shipping
    https://www.fasttech.com/p/5573802

    A drat no mam nejakej objednanej co mi snad prijde tenhle tyden a jinak mam zakladni serku SS od Geeku ale jak jsem linej tak si radeji doupravim hotove spiralky nez to motat, to delam jen tam kam se dava neco opravdu nezvykleho jako treba housenky do Iron Maiden. Juggernauty asi s nekym za neco vymenim, chut super ale hrozne me stve jak to prska.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    me se libil moc moc, skvely airflow, dobre udelany, uvidime jak mi bude chutnat :)
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    toho iron maidena jsem si vubec nevsim, to vypada dobre, ale vcera jsem objednaval jeden gearbest a minulej tejden taky .. nemuzu si kupovat 2x tejdne novy atiky :))
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    WOLFGAR: uz jsem Iron Maiden objednal :)
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: jediny co vytect může je kondenzat když to dáš vzhuru nohama, ale to minimálně, většinou teče dovnitř a vyvapuješ ho.
    jinak to šroubovací je asi nejbezpečnější z hlediska náhodného otevření, ale taky to není uplně zábava :-)
    jo přesně jak píšeš, tam ty coily je nutný narvat nahoru a větší. no já nevím myslím že tam mám 3mm. Jelikož mi občas už díky přetlaku něco(jiný atíky) nebo jetá vata vyteklo, zvolil jsem nutnost OBS ENGINE (i když u něj se bude vata rychleji zasírat díky kondenzaci a stékání do vaty, která saje..) ale nění to tak šílený, kondenzuje to i u jiných - vlastně všech s tímto typem konstruce. u Hlav, tam tohle tak nehrozí - vertikály.
    SS alien, jaký? GEEK?
    ps: ještě by mohli líp udělat to zavírání plnění, aby to člověk nemusel pořád otírat. jinak plnění je vyřešený super.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HOUMLES: Tak to nutne potrebujes Iron Maiden, ta je na 8ml :D Dokonce i Zviratku se libila. Me osobne u RDTA vubec nevadi mala kapacita protoze narozdil od RTA je tak hrozne jednoduchy a rychly je doplnit. Triad je muj nejoblibenejsi kousek pritom je to trojspiralkac na 2ml ale beru ho jako takovy kapak s velkou zasobarnou a uz jsem si zvykl, ted kdyz ma kazde RDTA fillport tak je to v pohode, v dobe kdy se RDTA plnily strikackou kolem vaty to bylo horsi.

    JIKE: Kdyz prave ty zavity jsou dalsi s*ani ale, sroubujes kdyz doplnujes, sroubujes kdyz se chces podivat jak vypada vata, RDTA jsou takovy praktictejsi jenom je nesmis nechat lezet no a misto noseni v kapse to chce pouzdro na opasek.
    U Enginu me nikdy netrapilo prochcavani, on ze sve konstrukce ani prochcat nemuze ale na to dostat z nej vazne dobrou chut je treba hodne vychytat ten build aby byly spiralky dost velky a tesne u vzduchu aby je ten proud obtekal optimalne a v tak male kotelne to chce trochu zkouseni. Ted tam mam SS aliena ale kdybych s tou spiralkou hnul o pul milimetru tak se nekde zkratuje, je to tam tesne ale chut super.
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    BAAL: mě pomáhá to utáhnout fakt silou
    JIKE
    JIKE --- ---
    HOUMLES: :D a co ten Crius plus co máš? tam je čast oproblém, že ta vata časem se změní, a prostě tam vznikne mikroprostor kudy prochčije liquid (RTA). Osobně věřím, že to bývá pohybem, a tím se ta morká vata tvaruje a zužuje + teplo atd.. a prochčije. Nicméně to je normální. někdy to trvá týden, někdy měsíc. Záleží na mnoha faktorech.
    BAAL: no něco by bylo, ale TFV má ty hlavy fakt super. jsou pak jen různé odvozeníny. třeba novinka HorizonTech ARCO Tank, má okolo spirálky takový savý tepelně odolný papírek, nemí coily přímo na vatě.
    Mě nic moc lepšího než ty hlavy do TFV8 zatím nepřišlo. (myslím HLAVY) ohledně RBA/RTA je toho trochu víc co se mi líbí a hlavně funkčně.

    pokud Ti prochcává hlava, nebo tank s hlavou, viděl bych to spíš na únavu o-kroužků (nutný asi po roce vyměnit...)

    WOLFGAR: souhlasím OBS Engine RTA DUALcoil je fakt super. neprochčije a neprochčije. Tam když dáš dostatek vaty, nemá šanci. Vyhovuje mi jak má takovou sušší chuť liquidu, příjemnou velimi. jediný co, ty Coily musíš narvat co nejvýš u klasický verze. Nano OBS Engine ma na ten single z boku ofuk. Jak je dáváš ty do toho OBS Enginu?


    HOUMLES: jj ten bude mít super chuť (obě 5tky). Mě ty RDTA zase tak nesedly jako klasický bytelný tanky. asi mám rád když to drží závity pohromadě :-) mě to zase u RTA vyhovuje ty kanálky.
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    WOLFGAR: ijoy 5 uz mam taky na ceste, ale teda tu normalni verzi 4ml coz me i tak sere protoze limitless classic ma 6.9ml...
    ja mam doma jeste dalsich asi 10 RTAcek a tu a tam zkusim neco novyho co vypada zajimave, ale proste od ty doby co jsem presel na RDTA tak fakt nic jinyho nemuzu :)
    nejvic me asi na RTA serou ty privod vzduchu, ze je to vzdycky pres nejaky kanalky, u RDTA ti to fouka primo z venku a ja ten rozdil proste cejtim.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HOUMLES: Hele naprosto chapu, ja mam RDTA take radeji, tanky maji sve vyuziti, vetsinou je beru kdyz potrebuju mod hodit do baglu/kapsy a nehrotit jestli neni to RDTA nahodou na boku a nepochcije mi celej bagl :D (na druhou stranu jsem si dost jisty, ze RDTA mi celkove vytekly menekrat nez RTA, RDTA kdyz ti vytece vis ze to je tvoje blbost, u RTA mam nekdy pocit ze z niceho nic zacne tect protoze nastala nespravna hvezdna konstelace) S RTA je proste tak nejak vice s*ani, RDTA kouknes, namotas a v 99% jede skvele a u RTA nez prijdes na to jaky ten ci onen tank ma rad spiralky, kolik vaty, jak vysoko... Engine RTA jsem se chtel zbavit asi 4 mesice nez se mi povedl ten spravny build a ted je to jeden z mych nejoblibenejsich kousku takze naprosto chapu ze komu nevadi ten jeden nedostatek RDTA tak moc nema duvod se s RTAcky patlat i kdyby to RTA bylo sebelepsi.
    Tak hodne stesti s prodejem a kup si treba Ijoy 5s, vypada zatracene dobre (muj uz je na ceste tak za 2-3 tydny poreferuju)


    BAAL: To je obecne problem hlavickovejch, vzdycky se nejaka ta zmetkova hlava najde a rozdil je asi jen v tom u koho casteji.
    BAAL
    BAAL --- ---
    Btw existuje nějaké lepší volna na atomizer s vyměnitelnýma hlavičkama než TFV8, já jsem s ním už asi rok celkem spokojenej a tak, ale pekelně mě sere poslední dobou jak prochcává. To je prostě děs!!! Minimálně jednou denně to vezmu do ruky a mám ji celou od liquidu
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    vy mi tady pripadate jak na helpline microsoftu .. ja se snazim ammita zbavit, ne se s nim zkamaradit nebo si koupit jiny RTA :)))
    JIKE
    JIKE --- ---
    HOUMLES: zkus se zaměřit na Windforce pokud chceš trochu větší vzdušnost na dual, případně Pharaoh na Single (musím říct že mě fakt nadchl). Upřímně Windforce na mě působí hodně moc pozitivně, masivně, kvalitně, chuťově, esteticky. Pokud single tak viz výše případně Wolfgar by měl mít ammit 25 na single.
    (někdo určitě zmíní Moradin 25, je chuťově super, ale mě se děsně nelíbí).
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    WOLFGAR: tim to fakt neni, ja motam normalne vsude 3.5 - 4mm a nepsal jsem, ze mi nechutna, ale ze nesedi .. ja uz jsem zavislej na RDTA a tohle byla zkouska jestli me jeste nejaky RTA prekvapi a nevyslo to :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam