JIKE: Jojo ja uz jsem premejslel jestli by tam sly dat vertikalky sikmo pod uhlem. Musim to vyzkouset, jen se mi do toho ted moc nechce protoze mi i z toho obycejnyho claptonu hrozne chutna :)
Jinak pro vsechny info k baterkam, dohladaval jsem si jake brat baterky a nasel supr video
https://www.youtube.com/watch?v=jg1M7QQVIAQ je dost dlouhe takze takovy strucny vycuc:
LGHG2 uz nebrat, jejich hodnoceni slo posledni dobou dolu, Mooch spekuluje ze uz nejsou k dispozici first grade a uz jsou v obehu jen horsi second grade, upravil jejich hodnoceni z 20A na 18A a premysli, ze je da pryc ze seznamu doporucovanych baterek protoze -
Sony VTC6 Maji s trochu lepsi kapacitou testovanych 19A ale hlavne jedou na nizssich teplotach a obecne dosahuji lepsich vysledku.
Sony VTC5A Vsechny co jsou v obehu byly vyrobeny pro vysavace Dyson, zadne jine serie s jinymi hodnotami se tedy bat nemusime nicmene pri plnem nabiti jsou o trochu lepsi nez VTC6 tak velmi brzo je VTC6 dozenou diky lepsi kapacite a vlastnostem pri vyssi provozni teplote. Odpovida to praxi kde VTC5A se vetsinou pouzivaji do Mechanik na cloud compy apod. kde se ty baterky pouziji na par potahnuti a hned vymeni za plne nabite.
Jo a VTC6 jsou na nkon.nl pri objednani deseti kousku za krasnych 4.85 Eur/ks