• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    NEX28XZ
    NEX28XZ --- ---
    Tak sem si udělal radost...



    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Dnes dorazily spiralky od HOWING a mohu je bez vyhrad doporucit, jsou opravdu krasne, bez chyb, pravidelne a 4 a 3 core fused clapton ktery jsem si objednal ma krasny jemnoucky omot. Takze kdo by chtel spiralky sorvnatelne s vybornymi demon killery ale v nichromu (n80) a kanthalu tak mate moznost. Ja budu urcite brat dalsi.
    $5.28 HOWING Ni80 Quad Clapton Pre-coiled Wires (10-Pack) 10-pack - authentic / (28*4)/40 AWG / (0.32mm*4)/0.08mm dia. / 0.3ohm at FastTech - Worldwide Free Shipping
    https://www.fasttech.com/products/3033/10015376/7880901
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HOUMLES: No prave, centerpiny wismecu jsou legendarni neuveritelne sirokou skalou vsech moznych neduhu a obecne je kvalita wismecu takova ze radeji vyzkousim zcela neznamou znacku protoze tam je alespon sance, ze ta kvalita bude za neco stat a neco to vydrzi. A zrovna ten center pin u prismu vypada velmi solidne.
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    WOLFGAR: aha, nj .. me spis na sere, ze je ta 510ka uplne zapadla.. mam 2 tanky, ktery na to nedostanu. resp. ten jeden jo, ale musim hodne tlacit a mam zespoda toho atiku uplne odrenej lak stejne jako na rxku abych ho tam vubec dostal na pul zavitu :)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HOUMLES: Presne, jenze bez toho hlavniho neduhu kvuli kteremu jsem si RX nikdy nekoupil a ktery bohumzel ma i ta nejnovejsi a to je naprosto stupidne umisteny centerpin az na hranu modu, muj nejoblibenejsi atik je 28 a mam i par oblibenych 30tek a sehnat tribaterkac ktery ma centr uprostred je vetsi problem nez by se mohlo zdat, doted to vlastne byly jen dve DNAcka s cenou prez 100$ (Triada a Finder 250 ktereho mam a je to bezkonkurencne muj nejlepsi mod ale s tou cenou ho take nechci tahat vsude)
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    WOLFGAR: vzdyt je to to samy co 2 roky stara rx200(s)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Menu je sice vážně ošklivé, ale stejně tomuhle tříbaterkáči nejspíš neodolám, ten design je opravdu velmi povedený, můj nejoblíbenější tvar, centrpin hezky uprostřed a ještě na ochranné platformě chánící mod před poškrábáním od atíku, podle toho jak tam sedí ta Iron Maiden tak by se tam i 32ka vlezla bez presahu jako nic. Počkám si alespon na pár rencenzí ale po velmi dlouhé době mě také zaujal nějaký nový mod.

    Modefined PRISM 250W Box Mod
    https://www.youtube.com/watch?v=qHKNlppUx7g
    JIKE
    JIKE --- ---
    Díky Wolfe za fotku . Zvíře: jojo mas arsenal si pamatuju z dílny :-) já se k tomu ještě nedostal :-) pak až bude hodím foto
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    JIKE: ja motam na vrtak :)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Jinak co dat nekdy v tydnu minisrazek ve vapebaru? Kdy by se vam to hodilo, me to je standartne celkem fuk.

    A pro JIKE: vzpomel jsem si ze jsem vyfotil tu svoji obri potvoru v Pharaonovi. Jede perfektne TC beha dokonce i na predatorovi.
    JIKE
    JIKE --- ---
    Jo a hledal jsem před cca měsícem singl coil deck pro windforce... se neda sehnat...
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: Já četl zelenou :-D jasná 5mm diky já jen ze mám od zvířátka poslední kousek od minule catterpillaru prave v ss316. A predator čeká... vrtak nosím :-) 2mm. Ale něco snad najdu. 5mm bestie. Chci spaced, kolik tam asi dam otocek :-) dělat to budu kdo ví kdy ale dobrý se zeptat.

    Jinak Pozn: před rokem mi vydrzela Bacon cotton rok. Teď díky sladkym liquidum a způsobu vapingu max týden. Hodně do toho zasahuje i typ prichute a typ buildu (narazím na to ze nové atiky mají větší spotřebu všeho)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Tak to namotej na sroubovak nebo vrtak nebo neco. Ja tam mam tedka 5mm :D Idealne cokoli nerezoveho, obycejneho z vrtaku muze ta spiralka chytnout takovou tu zeleznou pachut.
    JIKE
    JIKE --- ---
    Hele krytoni_ jaky idealni prumer alienu do faraona? 4mm pin nemam [i kdyz se ss zvetsi po namotani] diks
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZVIRATKO: Hele zkus je tak den pouzvat a uvidis, co si matne vzpominam na hodiny fyziky tak vazne neexistuje vodivy material ktery ma pri nizssi teplote vyssi odpor takze pokud ti tam omylem neprihodili spiralky ze slitiny kryptonitu a mesicniho kamene tak ti to musi z nejakeho duvodu nacitat ten odpor spatne a muze se to ustalit.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    WOLFGAR: me TC u tech spiralek funguje paradne, ale tyhle musej bejt z jinyho materialu, opravdu :) i kdyby to melo tri miliony hotspotu tak to ten odpor zmenit musi
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZVIRATKO: Zkus to pouzivat normalne v rezimu vykonu tak den a pak zkusit TC a uvidis, me to tak funguje ale priznam se, ze presne ten duvod proc s vetsinou novych spiralek u tehle slozitych dratu TC proste poradne nefunguje a po nejake dobe pouzivani se to spravi netusim, ty hotspoty je jen takovy logicky tip. Obecne se s pouzivanim a zahrivanim ty vlastnosti toho materialu meni, ustaluji, dochazi tam k oxidaci ale presne tezko rici. Ale moje zkusenost je takova ze u fused claptonu/alienu a dalsich slozitejsich dratu TC hned po namotani funguje malokdy a kdyz ho pak zkusim za par dni tak slape bez problemu.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    WOLFGAR: hele i s hotspotama mi TC funguje - ne presne ale funguje. Tohle melo prakticky stejnej odpor at uz to bylo studeny a nebo to cervene svitilo - to fakt neni hotspotama :)

    jojo o stenu, mel jsem to hodne tesny a pri davani novy vaty se mi to upalil kus otocky
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZVIRATKO: Hele me se u slozitejsich dratu stava hodne casto ze TC hned po namotání a vypálení nefunguje protože ani DNA mi ten odpor nenačte přesně nebo skáče tak jak ty říkáš a to i když je vypálím tak že jednou úplně rovnoměrně, tak jedu jeden dva dny na výkon a jak je ta spirálka zajetá tak TC na DNAcku najednou funguje jako hodinky. Neni to jen u tech demon killeru ale vicemene u vsech nerezovych fused a alienu ktere tu mam. Zřejmě za to můžou právě ty hotspoty a zkraty uvnitř spirálky které způsobí chybné čtění odporu (menší odpor při vyšší teplotě nemá žádný materiál, ani kanthal ne jen u kanthalu je ten nárůst odporu tak minimální, že ho nedokážeme přesně měřit) po nějaké době používání se ta spirálka "zajede" a začne odpor načítat správně. Zkus to a uvidíš. A jak se ti to povedlo jí upálit? O stěnu kotelny?
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    WOLFGAR: hele tys psal ze mas oblibenej ten type E? Me se vcera stalo neco divnyho. Povedlo se mi tu spiralku co jsem tam mel zkratnout a upalit, tak jsem tam dal novou a nefungovalo mi TC - spalil jsem nekolikrat vatu. Tak jsem to zkoumal dokud jsem neprisel na to, ze ta spiralka ma MENSI odpor kdyz je zahrata (o malinko) nez kdyz je studena. Znova jsem to vymenil a to samy. Proste to vypada ze cela ta sada krome tech dvou co jsem pouzil jako prvni (wtf) neni SS ale jinej material. Kdyz jsem vzal jinej typ tak funguje normalne. Ale oni ani z jinyho materialu nedelaj ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam