• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    COSMY
    COSMY --- ---
    WOLFGAR: me spis zajima kde jak dlouho to slo a jesli to bylo ok :D
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    COSMY: Jo, ma to par zadrhelu. Vetsina US shopu nepodporuje international shipping, co se vapovani tyce tak kvuli TPD i par tech co meli driv international ho zrusili nebo zatim vyjmuli celou EU protoze je pro ne zbytecne komplikovany resit presne legislativu v kazde zemi EU zvlast takze treba u atiku a liquidu to je problem. Mody bez baterek se daji coz je asi jedina vec kterou bych z US objednaval, cokoli jineho neni duvod. Pravdepodobnost, ze ti to chytnou na celnici je hodne vysoka, z US mi zatim bez povsimnuti prosel jen jeden malickaty lehky balicek (tricko) jinak vse vcetne balicku kde uz ta tricka byla dve brali a chteli dolozit, zatimco na Cinu kaslou protoze ten objem je nezvladatelny a vetsina toho opravdu jsou ptakoviny za par dolaru a maximalne se jen snazi vybirat telefony tak US, Kanada a vubec zeme odkud se vetsinou objednavaji drazssi veci vyssi kvality jsou pod drobnohledem takze rovnou pocitej i s DPH a celnim poplatkem.
    JIKE
    JIKE --- ---
    COSMY: to neni dym ale mlha :-). Jojo Hřebíček určitě
    COSMY
    COSMY --- ---
    zdar dymu objednaval nekdo neco z US?
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Ted jsem resil prvni RTA pro kamarada a napadlo me, ze to je takova obecna zalezitost na kterou jednou za cas narazi kazdy z nas. Pozadavky pro prvni RTA byly jednoduche - musi byt naprosto spolehlive, u novacka se nelze spolehnout na to ze ma stejne zvladnuty wicking jako vy a zatimco novou spiralku mu muzete jednou za mesic namotat vatu si musi umet vymenit sam. Tim jsem vyradil vsechny RDTA ktere prece jen vyzaduji trochu specificke zachazeni kvuli tomu ze je nelze polozit/strcit do kapsy a take vsechny RTA ktere mi treba byt jen jednou protekly. Jen timhle jsem z dobrych 50ti RTA ktere jsem vyzkousel vyloucil hodne velkou cast a dalsi tim kdyz jsem na seznam pridal jednoduchou konstrukci a cisteni a nakonec jsem prihlednul i k cene protoze vetsina novacku nechce zacinat investici v radu tisicu.
    Po tomhle vsem me opravdu prekvapilo jak snadny byl vitez. Bezkonkurence se jim stal Reload RTA, respektive klon od Kindbrightu. Tuhle spolecnost uz jsem tu zminoval, momentalne je snadno mym nejoblibenejsim vyrobcem klonu, vyrabi opravdu kvalitni 1:1 klony za zatracene nizke ceny, mam od nich k dnesnimu dni pet atiku a nedam na ne dopustit. Samotny Reload je super jednoduche RTA, neni moc velke ale zaroven ma moznost bubble tanku pro vetsi kapacitu, nema relugaci privodu liquidu ale nikdy mi neprotekl, ani neukapnul, ma opravdu dobrou chut, jdou do nej spiralky s velkym prumerem do kterych se velmi snadno dava vata. Zkratka pomer vyuziti/vykon nema Reload konkurenci, Kindbright verze stoji krasnych 12/13$, na trhu je i levnejsi od neznameho vyrobce ale doporucim ten Kindbright kde mam tu kvalitu osobne vyzkousenou. Takze kdyz budete premyslet co doporucit zacatecnikovi nebo sami hledat neco jednoducheho a spolehliveho tak Reload muzu doporucit kazdemu DLkari.
    Kindbright Reload Style RTA Silver 24mm Rebuildable Tank Atomizer
    http://www.3fvape.com/...ldable-tank-atomizer-silver-stainless-steel-24mm-diameter.html#.Wct-pMaLnmE

    No a neco novinek, casto se nestava aby me zaujalo nove RTA ale Zeus od GeekVape vypada opravdu zajimave, je to dalsi atomizeru navrzenych recenzenty takze mam velke nadeje, naprosta vetsina tehle projektu je totiz opravdu dobrych, prekvapive jsou ty atiky mnohem lepsi kdyz je navrhuje clovek co vapuje a ma hromadu zkusenosti s ruznym hardwarem, kdo by to byl rekl... Zeus bych ale pochvalil i po designove strance co se vzhledu tyce, uvidime jak bude vypadat hotova verze ale podle renderu je to asi nejhezci tank co jsem zatim videl. Co se vnitrku tyce vypada to jako hybrid mezi OBS Engine a Pharaoh RTA, no uz se tesim.
    Zeus Leakproof RTA | GeekVape | Best RTA /RDTA/ RDA
    https://www.geekvape.com/project/zeus-rta/

    A druha novinka je jako stvorena primo pro me, obrovske 28mm triple coil RTA take designovane youtuberem ktery ma velmi podobny styl vapovani jako ja. Takova silenost tu asi zaujme jenom me a Rohlika ale stejne si to neodpustim. Triple coilu je jako safranu a tenhle vypada zatracene dobre.
    Triple 28 RTA - VANDY VAPE
    http://www.vandyvape.com/detail/Atomizer/45
    JIKE
    JIKE --- ---
    Kdyby místo toho udelali jeste lip predatora

    Jinak Predator s 28mm interní baterie 4600mAh 200W

    Sinuous FJ200 - Wismec Electronics Co.,Ltd
    http://www.wismec.com/product/sinuous-fj200/
    JIKE
    JIKE --- ---
    CUBICULA: zkus v záhlaví e-liquidy Brno tam si myslim ze az na FlavorArt (nekoukal jsem nyní) tak všecko...
    SAKALICEK: na světě se zvyšuje poptávka po VG... proc asi :-)
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    :))



    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    CUBICULA: je to sestavene z prichuti co se normalne prodavaji... ale samozrejme otazka je, jestli vsechny prichute co potrebujes prodavaj v jednom ceskem obchode...
    CUBICULA
    CUBICULA --- ---
    LUCKERCZ: hmm zajímavý, to mě nenapadlo. Předpokládám, že ingredience koupím snadno na internetu?
    CUBICULA
    CUBICULA --- ---
    Ahoj, doporučíte mi prosím levnější alternativu Halo Tribeca podobné chuti?

    Díky
    JIKE
    JIKE --- ---
    SHIMEREC: super bezva. já tam hominy měl pár dnů, ale pak si je vypnul.

    SAKALICEK: toile by se nemělo stát u takto drahých modelů a kor když mají být luxusnejší. asi bych to poslal na LOST VAPE a rovnou jim řekl at to opraví, a asi bych na to upozornil i verejnost, tohle 100% casem odejde vsem, jestli to je tak tenký a utažený kovovejma sroubama a je to namahana cast neustale pod tlakem, kterej lojza tam dal plast....???

    to samý predator, proč press-fit takto. to I blbej alien je líp udělanej zpracovaním, trochu jsem ho rozebiral a je promyšlený dost. až na použité materiály a barvu / plast ten rámeček okolo uvažuji že bych ho nastříkal něčím. co doporučujete? nyní chyl krásnou patinu od potu - taková temně kovová :D
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    No jo no. Porodní bolesti. Uvidíme jak se k tomu postaví CZ distributor, případně lost vape. Cenu dílu odhaduji na +-1$. Vytisknout to asi taky půjde, akorát to zase bude fest namahané v nejtenci části :/ poslední volbou bude lepidlo (zapatlat a nasrat).
    SHIMEREC
    SHIMEREC --- ---
    JIKE: zkoušel jsem to i podle návodu a na hodiny jsem nenarazil. v týdnu už mám domluveno u kámoše upgrade a nějaký ten tuning . v základu jsem to koupil s palicí Tron S kterou jsem používal cca měsíc ale včera jsem si šel pro Smok Tfv4 micro .
    JIKE
    JIKE --- ---
    SHIMEREC: nevim to jistě je to tak rok a ne o mozna ze hodiny šly az po upgrade firmware včetně loga. Ale nejsem si jistý. Zkus kouknout na stránky joyetchu co tam píšou. Pripadne by na nej mohla jit liška
    SHIMEREC
    SHIMEREC --- ---
    zdravím
    mám dotaz ohledně eVic Vtc mini, je mozné že s dodavaným firmw. V2.0 neumí hodiny a nastavit spořič ? nebo sem ještě větší moula než jsem myslel. jsem navic nováček :)
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: hod jim to tam! Neni normalni aby mechanicky namáhání dily byly v takové to tloušťce v tomto obsazení z plastu!,! A kor plast utazeny sroubama v teto tloustce.. priste at mi napíšou jak mají udelat mechanické součástky (nebo nám)
    V nejhorším mam kontakty na par lidi co by Ti to udělalo z kovu+ bys musel resit izolaci k těm kontaktům ...

    Btw: nebudes první ani poslední u tohodle modelu. :-(

    /jinak u aliena nebo captain a stejny styl je mala moznost ze se to utrhne. U tohoto stylu vkládání baterii jako měla předchozí verze měli udelat neco lepsiho nebo zas magnety...
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    WOLFGAR: Dík. ;)
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    WOLFGAR: Je to 6dni starý mod. Zítra jim ho tam hodím.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    SAKALICEK: Takze plast? Podle tehle fotky bych se reklamovat nebal, ano je to sice zlomene ale na druhou stranu jde o pant ktery by mel vyrobeny tak aby zvladnul zatez spojenou s pouzivanim coz na prvni pohled evidentne neni, vubec mi to prijde navrhnute uplne nesmyslne, tohle bych cekal u modu za 30$ ale o Lost Vape jsem mel lepsi mineni. Mozna to nevyjde ale urcite bych to zkusil jako prvni krok.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam